Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

SMS Gateway permite integrarea transmiterii SMS-urilior cu orice aplicatie web (site, platforma de eCommerce, magazin online etc.) sau software (CRM, aplicatii B2B, B2C etc.) pentru a putea transmite astfel comunicari automatizate prin SMS. Puteti astfel sa va notificati automatizat clientii si partenerii prin SMS despre livrarea comenzilor, programarile inregistrate, emitrerea facturilor, alerte si multe altele, imbunatatind semnificativ relatia cu acestia.

SMS Gateway este un API usor de integrat, care permite integrarea printr-o varietate de metode, in functie de alegerea dvs.: API HTTP(S) GET / POST, Web Service SOAP / WSDL sau metoda BULK, putand transmite automatizat SMS-uri punctuale sau campanii SMS bulk.

SMS Gateway va permite sa urmariti in timp real SMS-urile transmise, direct in platforma SMSLink si sa receptionati in mod automatizat raportul de livrare pentru fiecare SMS transmis pentru a-l putea procesa in mod automatizat.

SMS Gateway

Pentru a raspunde eficient cerintelor dvs. am dezvoltat o platforma usor de integrat, cu o interfata de configurare complet online si cu o documentatie detaliata, astfel incat sa puteti integra capabilitatea de transmitere a SMS-urilor in aplicatiile dvs. in cateva minute.