Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Plugin-urile pentru eCommerce va ajuta sa integrati rapid si simplu, fara know-how, capabilitatile de a transmite notificari SMS catre clientii dvs., in magazinul dvs. online. Iata cateva dintre avantajele integrarii notificarilor SMS in magazinul dvs. online:

 • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online.
 • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul este un canal citit in 99% din cazuri, spre deosebire de e-mail.
 • Numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati instant, in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
 • Construiti o relatie mai puternica prin informarea prin SMS a clientilor dvs. despre starea comenzilor.
 • Informand clientii prin SMS, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
 • SMS-ul este cel mai personal mijloc de comunicare directa, fiind un canal de comunicare eficient.

Cateva puncte cheie despre SMSLink prin care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu despre serviciile noastre.

 • Lansata in 2008 (de peste 9 ani), SMSLink este prima platforma SMS, disponibila in regim Software as a Service, instant, din Romania.
 • Peste 700 de clienti din domenii ca banking, telecom, retail au ales serviciile noastre.
 • Transmitem anual peste 60 de milioane de SMS-uri, incepand din anul 2008.
 • Furnizam servicii unificate de SMS Marketing, SMS Gateway, 2-Way SMS, Mail to SMS si SMS Alerts.
 • Furnizam support 24/7/365 prin e-mail si telefon, pentru toate serviciile SMS.
 • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania in clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), 2015 (Locul 13)
 • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania in clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), 2015 (Locul 127)