Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Pentru fiecare SMS receptionat veti primi la URL configurat anterior un request de tip HTTP GET care va avea urmatorii parametri:

Parametru Descriere
sender Numarul de telefon mobil (MSISDN) al expeditorului SMS-ului, in format standard national, ex. 07XYZZZZZZ
receiver Numarul scurt (LA) catre care expeditorul a transmis SMS-ul, ex. 18XY, 17XY, 37XY etc.
message Textul SMS-ului receptionat, in format original, de regula avand maxim 160 de caractere, dar putand depasi in unele cazuri aceasta lungime.
timestamp Data si ora receptionarii SMS-ului, in format UNIX Timestamp. Prelucrarea acestei date se poate realiza in PHP cu functia date().
network_id Valoarea reprezinta ID-ul retelei in care se afla expeditorul SMS-ului:
  • 1 - Vodafone Romania
  • 2 - Orange Romania
  • 3 - Telekom Romania Mobile / Telekom Romania
  • 5 - Digimobil (RCS-RDS)
network_name Denumirea textuala a retelei in care se afla expeditorul, utila in anumite cazuri. Totusi, pentru procesare automata va recomandam sa utilizati parametrul network_id.

Continuati implementarea: Aflati modalitatea de transmitere a SMS-urilor de raspuns

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea