Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support (24/7)    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

In cazul in care doriti sa va adresati unui segment nou de potentiali clienti, SMSLink in parteneriat operatorii de telefonie mobila va propune cateva solutii pentru a veni in intampinarea acestor nevoi.

Vodafone Mobile Advertising
In parteneriat cu Vodafone putem desfasura campanii de Mobile Advertising catre baza de clienti Vodafone Romania, segmentata dupa criteriile specificate de dvs., inclusiv cu posibilitatea de targetare in timp real a utilizatorilor care viziteaza zone de interes din Romania. In prezent este cea mai eficienta solutie de marketing mobil pentru companiile care nu detin baze de date sau care doresc sa atraga clienti noi.
Aflati mai multe informatii despre acest serviciu, Contactati-ne pentru o oferta
Orange Mobile Advertising
In parteneriat cu Orange putem desfasura campanii de Mobile Advertising catre baza de clienti Orange Romania, segmentata dupa criteriile specificate de dvs. In prezent este cea mai eficienta solutie de marketing mobil pentru companiile care nu detin baze de date sau care doresc sa atraga clienti noi. Puteti avea astfel acces la milioane de potetiali clienti pentru produsele si serviciile dvs.
Aflati mai multe informatii despre acest serviciu, Contactati-ne pentru o oferta

Compania noastra administreaza, cu respectarea Legii 677/2001 si a reglementarilor privind protectia datelor cu caracter personal, baze de date inchise (care NU pot fi vandute si nici inchiriate), insumand milioane de inregistrari, in beneficiul exclusiv al proprietarilor lor, in cea mai mare parte companii nationale si multinationale.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea