Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Pentru a implementa SMS Gateway prin protocol SMPP (Simple Message Peer to Peer), avand posibilitatea ca transmisia sa fie securizata VPN hardware (IPsec) la ambele capete (client si furnizor), va rugam sa ne contactati pentru a ne furniza o descriere a scenariului in care veti utiliza SMS Gateway prin protocol SMPP. Serviciul SMS Gateway prin protocol SMPP este un serviciul avansat ce permite routarea de milioane de SMS-uri intr-un timeframe scurt, avand la baza tehnologii de ultima generatie.

In functie de scenariul de utilizare si de resursele tehnice implicate, serviciul SMS Gateway prin protocol SMPP se coteaza separat, comparativ cu solutiile standard de interconectare si anume SMS Gateway prin protocol HTTP GET / POST, SOAP / WSDL, JSON sau BULK.

Pentru a va furniza o cotatie, va rugam sa ne contactati folosind oricare din metodele de contact disponibile in pagina de contact.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea