Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Plugin-urile pentru eCommerce va ajuta sa integrati rapid si simplu, fara know-how, capabilitatile de a transmite notificari SMS catre clientii dvs., in magazinul dvs. online. Iata cateva dintre avantajele integrarii notificarilor SMS in magazinul dvs. online:

 • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online.
 • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul este un canal citit in 99% din cazuri, spre deosebire de e-mail.
 • Numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati instant, in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
 • Construiti o relatie mai puternica prin informarea prin SMS a clientilor dvs. despre starea comenzilor.
 • Informand clientii prin SMS, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
 • SMS-ul este cel mai personal mijloc de comunicare directa, fiind un canal de comunicare eficient.

Cateva puncte cheie despre SMSLink prin care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu despre serviciile noastre.

 • Lansata in 2008 (de peste 10 ani), SMSLink este prima platforma SMS, disponibila in regim Software as a Service, instant, din Romania.
 • Peste 900 de clienti din domenii ca banking, telecom, retail au ales serviciile noastre.
 • In anul 2017 am transmis peste 110 de milioane de SMS-uri.
 • Furnizam servicii unificate de SMS Marketing, SMS Gateway, 2-Way SMS, Mail to SMS si SMS Alerts.
 • Furnizam support 24/7/365 prin e-mail si telefon, pentru toate serviciile SMS.
 • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania in clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), 2015 (Locul 13)
 • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania in clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), 2015 (Locul 127)