Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Grila de tarife per SMS

Pentru trimiterea de SMS-uri folosind serviciile SMSLink este necesar sa achizitionati un pachet de SMS-uri, in regim preplatit (plata inainte de trimiterea SMS-urilor). Tarifele pentru SMS-urile trimise folosind serviciul Mail to SMS sunt stabilite in functie de volumul de mesaje achizitionate intr-o luna de zile, incepand cu data de intai a fiecarei luni / sau dupa caz data dechiderii contului de utilizator:

Plan

Volum de SMS-uri lunar

Tarif / SMS (fara TVA)

1

0 - 1000 SMS

0.049 EUR

2

1001 - 5000 SMS

0.048 EUR

3

5001 - 10000 SMS

0.047 EUR

4

10001 - 20000 SMS

0.045 EUR

5

20001 - 30000 SMS

0.043 EUR

6

peste 30000 SMS

0.040 EUR

Tariful per SMS nu include TVA si este valabil pentru SMS-urile trimise in toate retelele de telefonie mobila din Romania.

Principalele avantaje financiare ale utilizarii platformei SMSLink.ro

  • Puteti alege sa cumparati oricate SMS-uri, incepand de la pachetul minim de 100 SMS, care vor costa 4.9 EUR + TVA pana la oricat doriti dumneavoastra, putand introduce chiar si numarul dorit de SMS-uri.
  • Mesajele achizitionate pot fi utilizate pe o perioada de 1 an de la data achizitionarii, conform termenilor si conditiilor, dupa care expira si nu mai pot fi utilizate.
  • Nu exista obligativitatea de a achizitiona SMS-uri in fiecare luna sau la intervale regulate de timp.

Serviciul pentru personalizarea expeditorului (sender / eticheta personalizata) (optional)

Operator

Trimitere folosind numar scurt

Trimitere folosind sender personalizat

Vodafone Romania

Gratuit

70 EUR + TVA

Telekom Romania Mobile

Gratuit

Gratuit

Orange Romania

Gratuit

350 EUR + TVA

Digimobil (RCS-RDS)

Gratuit

Gratuit

Senderele personalizate se activeaza pe perioada contractului, iar senderul personalizat ales trebuie sa aiba legatura cu serviciile sau produsele proprii, promovate, cu numele dumneavoastra comercial, cu marcile pe care le aveti in portofoliu sau pe care in baza unui contract le promovati. Avand in vedere procedura de activare a senderelor personalizate, termenul de activare variaza intre 5 si 14 zile lucratoare.

Un sender personalizat poate fi activat doar pentru anumite retele, in celelale retele folosindu-se un numar scurt pentru trimiteri.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea