Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

SMS Gateway este un serviciu de transmisie automata a SMS-urilor care se integreaza complet cu site-ul sau aplicatia dumneavoastra si va ofera functii avansate de trimitere a SMS-urilor prin crearea unei comunicatii automatizate, sigure si stabile intre site-ul sau aplicatia dumneavoastra si serviciul de transmisie de SMS-uri, pentru a putea lansa astfel notificari automatizate catre numerele de telefon din baza dumneavoastra de date.

SMS Gateway este un API (Application Programming Interface) care poate fi integrat folosind mai multe metode si protocoale: HTTP(S) GET / POST pentru transmisii individuale de SMS-uri, HTTP(S) BULK  pentru transmisii de SMS-uri in calup catre mai multi utilizatori simultan, HTTP(S) SOAP / WSDL pentru transmisii individuale de SMS-uri.

Pentru a incepe implementarea va recomandam sa alegeti intai modalitatea prin care veti dori sa va conectati la SMS Gateway, si anume HTTP(S) GET / POST, HTTP(S) BULK sau  HTTP(S) SOAP / WSDL. Puteti de asemenea utiliza concomitant mai multe modalitati de conectare, in functie de specificul aplicatiei dvs.

Alegeti capitolul
Activarea serviciului SMS Gateway
Configurarea conexiunilor intre aplicatia dvs. si SMS Gateway
Implementarea SMS Gateway HTTP
   Conectarea la serviciul SMS Gateway
   Parametrii transmisi catre SMS Gateway
   Formatul raspunsurilor returnate de catre SMS Gateway
   Raspunsurile de eroare posibile ale SMS Gateway
   Raspunsurile de confirmare posibile ale SMS Gateway
Implementarea SMS Gateway BULK
Implementarea SMS Gateway SOAP
   Conectarea la serviciul SMS Gateway
   Functiile disponibile si parametrii aferenti acestora
   Formatul raspunsurilor returnate de catre SMS Gateway
   Raspunsurile de eroare posibile ale SMS Gateway
   Raspunsurile de confirmare posibile ale SMS Gateway
Implementarea SMS Gateway SMPP
Raportul de livrare al SMS-ului transmis prin SMS Gateway
Comparatie metode de implementare
Caracterele acceptate in textul SMS-ului
Pentru a integra mai usor serviciile SMS in site-urile sau aplicatiile dvs., va punem la dispozitie o serie de exemple de cod sursa disponibile in mai multe limbaje de programare - PHP, ASP, Perl, pe care le puteti vizualiza si descarca de aici.
Pentru simplificarea integrarii, puteti utiliza plugin-urile SMSLink pentru eCommerce, pentru WooCommerce, Prestashop, Magento, Magento 2, OpenCart 1.5, 2.3 si 3.0+ pentru SMS-urile tranzactionale privind starea comenzilor din magazinul dvs. online. Astfel costul de integrare este eliminat complet, instalarea unui astfel de plugin putand fi realizata in cateva minute.