Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Exemplele de cod sursa referitoare la SMS Gateway va vor ajuta sa intelegeti mai bine si sa implementati mult mai usor si mai sigur SMS Gateway in aplicatia dumneavoastra. Exemplele sunt complet functionale, astfel se vor putea dapta in cateva minute pentru aplicatia dvs.

Pentru transmisia folosind SMS Gateway, exista doua API-uri, pe care le puteti utiliza la alegerea dvs., in functie de scenariul de utilizare: SMS Gateway (HTTP), API pentru trimiteri individuale de SMS-uri (recomandat in majoritatea cazurilor) si SMS Gateway (BULK), API pentru trimiteri simultane multiple.

Exemple SMS Gateway HTTP

Utilizand SMS Gateway HTTP puteti transmite SMS-uri prin apelarea unui URL cu un set de parametri prin GET sau POST. Conexiunea poate fi realizata prin HTTP sau HTTPS. Pentru fiecare SMS pe care doriti sa il transmiteti este necesar sa efetuati o interogare catre API.

Exemplu minimal pentru trimiterea de SMS-uri (recomandat) (HTTP sau HTTPS) PHP Download
 Clasa pentru implementarea transmiterii de SMS-uri (HTTP sau HTTPS) PHP Download
Exemplu minimal pentru trimiterea de SMS-uri ASP Download
Exemplu minimal pentru trimiterea de SMS-uri Perl Download
Exemplu minimal pentru trimiterea de SMS-uri cu criptare RSA PHP Download
Exemplu minimal pentru trimiterea de SMS-uri WAP PUSH (hexazecimal) PHP Download
Exemplu minimal pentru trimiterea de SMS-uri WAP PUSH (encapsulat) PHP Download

Exemple SMS Gateway BULK

Utilizand SMS Gateway BULK puteti transmite SMS-uri folosind clasa din exemplul de mai jos. Conexiunea poate fi realizata prin HTTP sau HTTPS. SMS-urile sunt transmise in pachete, astfel ca puteti la o singura interogare catre API sa transmiteti mai multe SMS-uri cu continut diferit.

Clasa pentru implementarea transmiterii de SMS-uri prin SMS Gateway BULK PHP Download

Exemple SMS Gateway SOAP / WSDL

Utilizand SMS Gateway SOAP / WSDL puteti transmite SMS-uri folosind acest Web Service. Conexiunea poate fi realizata prin HTTP sau HTTPS. Pentru fiecare SMS pe care doriti sa il transmiteti este necesar sa efetuati o interogare catre API.

Exemplu minimal pentru transmisia de SMS-uri (conexiune HTTP) PHP Download
Exemplu minimal pentru transmisia de SMS-uri (conexiune HTTPS) PHP Download

Exemple SMS Gateway JSON

Utilizand SMS Gateway JSON puteti transmite SMS-uri folosind acest Web Service. Conexiunea poate fi realizata prin HTTP sau HTTPS. Pentru fiecare SMS pe care doriti sa il transmiteti este necesar sa efetuati o interogare catre API.

Exemplu minimal pentru transmisia de SMS-uri (conexiune HTTP) PHP Download
Exemplu minimal pentru transmisia de SMS-uri (conexiune HTTPS) PHP Download

Exemple SMS Gateway pentru receptionarea confirmarii de primire (delivery report)

Utilizand exemplul de mai jos, puteti prelua confirmarea de primire pentru SMS-urile transmise utilizand oricare din API-urile SMS Gateway (HTTP, SOAP sau BULK).

Exemplu minimal pentru receptionarea raportului de livrare PHP Download

Toate exemplele de mai sus le puteti folosi, integral sau modificate, in mod gratuit si fara nici o obligatie ulterioara. Exemplele de mai sus au fost realizate pentru a va oferi un exemplu concret de trimitere folosind serviciul SMS Gateway si pentru a simplifica implementarea.