Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Grila de tarife per SMS

Pentru trimiterea de SMS-uri folosind serviciile SMSLink este necesar sa achizitionati un pachet de SMS-uri, in regim preplatit (plata inainte de trimiterea SMS-urilor). Tarifele pentru SMS-urile trimise folosind serviciul 2-Way SMS sunt stabilite in functie de volumul de mesaje achizitionate intr-o luna de zile, incepand cu data de intai a fiecarei luni / sau dupa caz data dechiderii contului de utilizator:

Plan

Volum de SMS-uri lunar

Tarif / SMS (fara TVA)

1

0 - 1000 SMS

0.049 EUR

2

1001 - 5000 SMS

0.048 EUR

3

5001 - 10000 SMS

0.047 EUR

4

10001 - 20000 SMS

0.045 EUR

5

20001 - 30000 SMS

0.043 EUR

6

peste 30000 SMS

0.040 EUR

Alocarea numerelor scurte nededicate (non-exclusive)

Pentru majoritatea campaniilor SMS bidirectionale (interactive) cel mai potrivit tip de numar este acela nededicat, atat datorita costurilor cat si datorita flexibilitatii. Pentru activarea unui numar scurt fara suprataxa, nededicat, pentru o singura campanie, pentru expedierea si primirea SMS-urilor se percep urmatoarele abonamente in functie de perioada pentru care se aloca acel numar.

Pentru alocarea unui numar scurt nededicat in retelele Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile si Digimobil (RCS&RDS) se percep urmatoarele abonamente in functie de perioada campaniei:

  • 125 EUR + TVA / luna pentru alocarea numarului pe o perioada de 1 luna
  • 100 EUR + TVA / luna pentru alocarea numarului pe o mai mare de 1 luna

Alocarea numerelor scurte nededicate se poate realiza in maxim 1 - 2 zile de la semnarea contractului, astfel incat timpii necesari configurarii campaniei sunt minimi.

Alocarea numerelor scurte dedicate (exclusive)

Pentru campanii mai complexe, putem activa in retelele Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile si Digimobil (RCS&RDS), numere scurte fara suprataxa astfel incat pe acel numar sa ruleze doar campania dumneavoastra. Acestea se tarifeaza cu un abonament lunar in functie de perioada de utizare a acestuia.

Activarea acestui tip de numar dureaza 15 - 30 de zile, deoarece deschiderea numerelor exclusive se realizeaza doar in anumite date prestabilite din fiecare luna, la operatorii de telefonie mobila.

Abonamentele lunare pentru numerele scurte, atat exclusive cat si non-exclusive includ alocarea numarului scurt pe numerotatia 17xy, 18xy, 37xy, 38xy, setarea campaniei si a echipamentelor, procesarea personalizata a raspunsurilor primite de la destinatari pe numarul alocat, accesul prin API la mesajele receptionate in timp real folosind unelte avansate care elimina necesitatea operatorului uman si suportul tehnic. Raspunsurile utilizatorilor la SMS-urile transmise, sunt tarifate la utilizator, avand tarif normal.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea