Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

2-Way SMS va permite sa desfasurati campanii SMS interactive, concursuri si promotii prin SMS, tombole prin SMS cu extragere sau cu premii pe loc sau sa integrati posibilitatea de interactiune prin SMS cu clientii dvs. prin integrarea posibilitatii de a transmite notificari prin SMS si de a receptiona SMS-uri de raspuns de la acestia.

SMS-urile receptionate de la utilizatori le puteti vizualiza in timp real in platforma SMSLink, pot fi transmise in timp real catre aplicatiile dvs. pentru procesare automata sau pot fi transmise catre una sau mai multe adrese de e-mail din compania dvs. pentru a fi preluate de un agent (SMS to E-mail).

In functie de specificul campaniei SMS pe care doriti sa o desfasurati si de bugetul pe care doriti sa il alocati, puteti opta pentru numere scurte cu tarif normal, exclusive (dedicate) sau non-exclusive (nededicate) pentru receptionarea SMS-urilor.

2-Way SMS

Specificatii solutie 2-Way SMS

2-Way SMS va pune la dispozitie o serie de functii si unelte complexe pentru a eficientiza transmiterea si receptionarea SMS-urilor, monitorizarea si raportarea campaniilor, gruparea si actualizarea destinatarililor, procesarea si analiza SMS-urilor receptionate. Aflati mai multe despre toate aceste functii de care puteti beneficia si cum acestea va pot simplifica exponential munca, daca alegeti sa utilizati platforma SMSLink.

Aflati mai multe

Tarife si abonamente

Puteti utiliza acest serviciu pentru a transmite sau receptiona oricate SMS-uri, tarifarea realizandu-se per SMS in functie de volumul de SMS-uri pe care il veti transmite, tariful / SMS incepand de la 0.040 EUR, fara TVA, valabil in orice retea de telefonie mobila din Romania. Puteti alege sa utilizati un numar scurt dedicat sau nededicat in functie de timpul ramas pana la campanie si de bugetul disponibil pentru campanie.

Aflati mai multe

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea