Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMSLink este integrat cu platforma eCommerce Extended, si astfel va ofera posibilitatea sa trimiteti notificari SMS operationale, despre statusul comenzilor din magazinul dvs. online, catre clientii dvs. intr-un mod accesibil si usor. Extended este o solutie orientata catre automatizarea proceselor interne si externe ale unui magazin online prin formarea unui ecosistem eCommerce complex, care ofera magazinului toate instrumentele si integrarile necesare sa scaleze cu un numar limitat de resurse umane. Prin notificarea clientilor prin SMS despre starea comenzilor, contruiti cu acestia o relatie mai puternica si va imbunatatiti indicatorii magazinului dvs. online, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.

Avantajele integrarii SMSLink - Extended

 • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%.
 • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire.
 • Statisticile arata de asemenea ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
 • Construiti o relatie mai puternica cu clientii dvs. prin notificarea acestora prin SMS despre starea comenzilor, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.
 • Informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
 • Spre deosebire de alte canale de comunicare, SMS-ul este un canal de comunicare disponibil continuu, independent de conexiunea utilizatorului la Internet, astfel stiti intotdeauna ca informatia privind comanda ajunge in timp util la clienti.

Caracteristici cheie ale integrarii SMSLink - Extended

 • Configurare rapida, usor de realizat, fara a necesita conostinte tehnice
 • Activarea si dezactivarea transmiterii SMS-urilor pentru oricare din starile comenzilor
 • Istoric detaliat pentru fiecare SMS transmis in platforma SMSLink
 • Posibilitatea de a cauta SMS-urile transmise dupa numarul de telefon, in platforma SMSLink

Configurarea integrarii SMSLink - Extended

Pentru a incepe integrarea cu platforma Extended, este necesar sa va creati un cont de utilizator pe SMSLink sau sa va autentificati in contul de utilizator de pe SMSLink, apoi sa urmati pasii de mai jos.

 1. In interfata de client SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea SMS Gateway – Configurare si setari
 2. La sectiunea Creare conexiune SMS Gateway, completati o parola aleatoare si apasati Salvare conexiune. Este necesar sa retineti Connection ID-ul si Parola aferente conexiunii pentru a le introduce la pasul urmator in platforma Extended.
 3. In cadrul zonei de administrare a platformei Extended vom naviga in Manager - Servicii - SMS
 4. Identificam integrarea cu SMS Link, apoi facem click pe butonul Configureaza.
 5. In fereastra deschisa vom introduce Connection ID-ul si Parola aferente integrarii cu SMS Link si facem click pe butonul Salveaza. Putem inchide fereastra si activa integrarea cu ajutorul butonului de activare din dreapta sus.
 6. Mai departe, in zona de administrare, putem naviga in Manager - Setari - Stadiu comanda catre zona destinata automatizarii modulului de Order Management System (OMS) prin intermediul stadiilor de comanda, in care sunt incluse si setarile legate de transmiterea notificarilor de tip SMS.
 7. Din lista de stadii de comanda prestabilite sau customizate, vom alege unul sau mai multe stadii de comanda (click pe numele sau), dupa care navigam in tab-ul Actiuni si activam optiunea Trimite SMS. Mai jos, va fi afisat campul Continut SMS in care vom putea introduce mesajul pe care dorim sa il transmita platforma Extended clientilor prin intermediul serviciului SMS Link, apoi facem click pe butonul Salveaza. Aceasta setare poate fi realizata pe oricare dintre stadiile de comanda configurate in platforma si permite informarea clientului in mod direct privind statusul in care se afla comanda sa, putand fi adaugate si tag-uri configurabile precum numarul AWB al coletului.
 8. In istoricul de actiuni al fiecarei comenzi plasate de catre clienti, platforma va genera un status pentru fiecare SMS transmis unui client.

Despre SMSLink

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din Romania, incluzand servicii precum SMS marketing sau notificari SMS operationale, solutie dezvoltata si operata de catre ASTINVEST, companie cu experienta de peste 16 ani (incepand cu anul 2008) in servicii SMS si cu un trafic de peste 29 milioane SMS / luna (adica in medie peste 950.000 SMS in fiecare zi), fiind o solutie aleasa de peste 2200 de clienti corporate si IMM, inclusiv institutii bancare de top din Romania, care utilizeaza platforma SMSLink pentru notificari SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Datorita infrastructurii si tehnologiei de ultima generatie, avem capacitatea tehnica de a implementa solutii SMS complexe, capabile sa raspunda nevoilor companiilor indiferent de dimensiune, atat de nivel enterprise, cat si IMM.

ASTINVEST este un furnizor de servicii si solutii IT&C ce s-a remarcat de-a lungul timpului cu solutii IT&C inovatoare si cu rezultate vizibile atat pe plan national cat si international. Astfel, in anul 2015 compania a fost prezenta in prestigiosul clasament Deloitte Technology Fast 50 cu 2 nominalizari: Locul 13 in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe si Locul 127 in clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

Despre Extended

Extended este o solutie orientata catre automatizarea proceselor interne si externe ale unui magazin online prin formarea unui ecosistem eCommerce complex, care ofera magazinului toate instrumentele si integrarile necesare sa scaleze cu un numar limitat de resurse umane. Aflati mai multe detalii pe Extended.ro

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea