Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMS Gateway permite integrarea transmiterii SMS-urilor cu orice aplicatie web (site, platforma de eCommerce, magazin online etc.) sau software (CRM, aplicatii B2B, B2C, banking etc.) pentru a putea transmite astfel comunicari automatizate prin SMS, printr-un SMS API usor de integrat.

Utilizand SMS Gateway, puteti sa va notificati prin SMS in mod automatizat clientii si partenerii despre livrarea comenzilor, programarile inregistrate, emitrerea facturilor, colectare debite, alerte tranzactii si multe altele, imbunatatind semnificativ relatia cu acestia. De asemenea, prin SMS Gateway, puteti dezvolta mecanisme de autentificare prin SMS prin transmiterea catre clienti a SMS-urilor One-Time Password, crescand astfel nivelul de securitate al aplicatiilor accesate de clientii dvs.

SMS Gateway este un SMS API usor de integrat, care permite integrarea printr-o varietate de metode, in functie de alegerea dvs.: API HTTP(S) GET / POST, Web Service SOAP / WSDL, JSON sau metoda BULK, putand transmite automatizat SMS-uri punctuale sau campanii SMS bulk.

SMS Gateway va permite sa urmariti in timp real SMS-urile transmise, direct in platforma SMSLink si sa receptionati in mod automatizat raportul de livrare pentru fiecare SMS transmis pentru a-l putea procesa in mod automatizat.

SMS Gateway

Pentru a raspunde eficient cerintelor dvs. am dezvoltat o platforma usor de integrat, cu o interfata de configurare complet online si cu o documentatie detaliata, astfel incat sa puteti integra capabilitatea de transmitere a SMS-urilor in aplicatiile dvs. in cateva minute.

Pe langa posibilitatea de a integra serviciul SMS Gateway cu orice aplicatie sau site prin SMS API, pentru a simplifica implementarea, aveti disponibile si module pentru principalele platforme de eCommerce open-source, precum WooCommerce, Prestashop, Magento 1, Magento 2, OpenCart 1.5, 1.6, OpenCart 2.0 - 2.2, OpenCart 2.3, OpenCart 3.0+ si CS-Cart 4.11+ si de asemenea aveti posibilitatea de a beneficia de integrarile cu principalele platforme eCommerce SaaS, precum Blugento, Gomag, FamShop si Shopify.

De asemenea, serviciul SMS Gateway poate fi integrat cu peste 2000 de aplicatii precum Microsoft Dynamics, ActiveCampaign, Infusionsoft, Slack, Salesforce, Google Forms, Microsoft Office 365 şi multe altele, utilizand integrarea SMSLink cu platformele Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath si RapidAPI.

Specificatii solutie SMS Gateway

Serviciul SMS Gateway va pune la dispozitie foarte multe functii pentru interconectarea cu platforma SMSLink, unelte pentru urmarirea online a trimiterilor, dar si transmiterea statutului mesajului transmis catre aplicatia dumneavoastra. Aflati mai multe despre toate aceste functii de care puteti beneficia si cum acestea va pot simplifica exponential munca, daca alegeti sa utilizati platforma SMSLink.

Aflati mai multe

Tarife de utilizare

Puteti achizitiona oricate SMS-uri, tarifarea realizandu-se per SMS in functie de volumul de SMS-uri pe care le achizitionati, tariful / SMS incepand de la 0.040 EUR, fara TVA, valabil in orice retea de telefonie mobila din Romania. Transmiterea SMS-urilor se realizeaza prin conexiune directa cu operatorii de telefonie mobila, utilizand numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) sau sender personalizat.

Aflati mai multe

Documentatie SMS Gateway

Pentru a simplifca procesul de integrare al serviciului SMS Gateway in aplicatia dumneavoastra, aveti acces la documentatia completa in care sunt detaliate toate functiile si optiunile serviciului SMS Gateway si metodele de transmitere ale SMS-urilor folosind serviciul SMS Gateway. Documentatia va prezinta atat cele mai simple metode de trimitere a SMS-urilor, cat si metodele avansate pentru cazuri complexe.

Aflati mai multe

Exemple de cod sursa

Pentru simplificarea implementarii, programatorii nostri au pregatit cateva exemple de cod pentru interconectarea cu SMS Gateway, pe care le puteti folosi gratuit. SMS Gateway poate fi integrat foarte usor in orice limbaj de programare, fiind disponibile metode ca HTTP(S) GET / POST, SOAP / WSDL, JSON sau BULK, iar aici gasiti exemple in PHP, ASP etc. atat pentru trimiterea SMS-urilor cat si pentru receptionarea rapoartelor de livrare.

Aflati mai multe

Plugin-uri SMS pentru eCommerce

Beneficiati de plugin-uri SMS si module SMS gratuite pentru principalele platforma de eCommerce: WooCommerce, Prestashop, Magento 1, Magento 2, OpenCart 1.5, 1.6, OpenCart 2.0 - 2.2, OpenCart 2.3, OpenCart 3.0+ si CS-Cart 4.11+ pentru SMS-urile tranzactionale privind starea comenzilor din magazinul dvs. online. Astfel integrarea se face fara efort, instalarea modulelor SMS putand fi realizata in cateva minute.

Aflati mai multe

Integrari cu platforme eCommerce

SMSLink este integrat cu principalele platforme de eCommerce din Romania, precum Blugento, Gomag, FamShop si Shopify, astfel dvs. puteti sa utilizati serviciile SMSLink direct din aceste platforme, pentru transmiterea SMS-urilor tranzactionale. In plus, beneficiati de support atat din partea noastra cat si din partea partenerilor pentru configurarea rapida a integrarii.

Aflati mai multe

Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath, RapidAPI

Pe langa metodele clasice de integrare, puteti integra serviciul SMS Gateway furnizat de SMSLink, pentru transmiterea automata de SMS-uri, cu peste 2000 de aplicatii, precum Microsoft Dynamics, ActiveCampaign, Infusionsoft, Slack, Salesforce, Google Sheets, Google Forms, Microsoft Office 365 şi multe altele, folosind platformele Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath si RapidAPI.

Aflati mai multe

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea