Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Integrarile SMS cu serviciile furnizorilor va ajuta sa integrati rapid si simplu, fara know-how, capabilitatea de a transmite notificari SMS operationale catre clientii dvs..

Transmiteti zilnic catre destinatari notificari SMS despre expeditiile dvs. prin Fan Courier prin preluarea detaliilor acestora in mod automat din platforma Fan Courier (SelfAWB). SMSLink va prelua din platforma Fan Courier numarul de telefon al destinatarului, numarul AWB si valoarea rambursului.
Transmiteti aproape in timp real notificari SMS catre numerele de telefon aflate in descrierea evenimentelor din Google Calendar. Solutia este optima daca sincronizati Google Calendar cu apelurile pierdute sau primite si doriti sa transmiteti automat acestor apelanti un SMS in mod automat.

Cateva puncte cheie despre SMSLink care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra serviciilor si experientei noastre de peste 10 ani in sfera serviciilor SMS.

  • Lansata in 2008 (de peste 10 ani), SMSLink este prima platforma SMS din Romania, disponibila on-demand, instant, in regim Software as a Service.
  • Peste 900 de clienti din domenii ca banking, telecom, retail au ales serviciile noastre.
  • Transmitem anual peste 110 de milioane de SMS-uri.
  • Am efectuat campanii de peste 1.5 milioane de SMS-uri, transmise intr-o singura zi.
  • Furnizam servicii unificate de SMS Marketing, SMS Gateway, 2-Way SMS, Mail to SMS si SMS Alerts.
  • Furnizam support 24/7/365 prin e-mail si telefon, pentru toate serviciile SMS.
  • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), 2015 (Locul 13)
  • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), 2015 (Locul 127)

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea