Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

SMS Alerts va permite sa primiti o alerta prin SMS atunci cand primiti un e-mail de la una sau oricate persoane. SMS Alerts este compatibil cu aproape orice serviciu de e-mail, care suporta functia de e-mail forwarding (redirectionarea e-mail-urilor) catre o adresa de e-mail specifica pentru serviciul SMS Alerts.

Alerta prin SMS pe care o veti primi va contine informatii relevante referitoare la e-mail-ul primit, ca de exemplu, expeditorul, subiectul, data trimiterii si dimensiunea acestuia.

In functie de scenariul de utilizare, puteti defini diverse regului astfel incat sa redirectionati toate sau doar o parte a e-mail-urilor pe care le primiti.

SMS Alerts

Pentru a raspunde eficient cerintelor dvs. am dezvoltat o platforma usor de configurat, cu o interfata de configurare complet online si cu o documentatie detaliata, astfel incat sa puteti integra capabilitatea de transmitere a alertelor prin SMS-urilor in sistemele dvs. in cateva minute.

Specificatii solutie SMS Alerts

Serviciul SMS Alerts va pune la dispozitie foarte multe functii si unelte pentru a eficientiza la maxim trimiterea, monitorizarea si raportarea campaniilor, gruparea si actualizarea destinatarililor. Aflati mai multe despre toate aceste functii de care puteti beneficia si cum acestea va pot simplifica exponential munca, daca alegeti sa utilizati platforma SMSLink.

Aflati mai multe

Tarife de utilizare

Puteti achizitiona oricate SMS-uri, tarifarea realizandu-se per SMS in functie de volumul de SMS-uri pe care le achizitionati, tariful / SMS incepand de la 0.040 EUR, fara TVA, valabil in orice retea de telefonie mobila din Romania. Personalizarea expeditorului SMS-ului (sender personalizat) este gratuita in reteaua Telekom Romania Mobile, iar in retelele Vodafone Romania si Orange Romania beneficiati gratuit de numar scurt.

Aflati mai multe

Manual de utilizare

Pentru a simplifca intelegerea si configurarea serviciului SMS Alerts, am elaborat acest manual de utilizare in care sunt detaliate toate functiile si pasii necesari configurarii si trimiterii SMS-urilor folosind serviciul SMS Alerts. Manualul va prezinta atat cele mai simple modalitati de trimitere a alertelor SMS-urilor, fiind prezentate exemple de trimitere din principalele aplicatii de e-mail.

Aflati mai multe

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea