Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMS Connectors este un serviciu realizat in parteneriat cu diverse companii, de regula furnizori importanti de produse si servicii, serviciu care va permite sa va conectati la platformele online ale acestora pentru a trimite notificari periodice, complet automatizare, prin SMS catre clientii sau partenerii dumneavoastra, in vederea imbunatatirii si eficientizarii comunicatiei cu acestia.

SMS Connectors

Specificatii solutie SMS Connectors

Serviciul SMS Connectors va pune la dispozitie foarte multe functii si unelte pentru a eficientiza la maxim trimiterea, monitorizarea si raportarea trimiterilor automatizate. Aflati mai multe despre toate aceste functii de care puteti beneficia si cum acestea va pot simplifica exponential munca, daca alegeti sa utilizati platforma SMSLink.

Aflati mai multe

Tarife de utilizare

Puteti achizitiona oricate SMS-uri, tarifarea realizandu-se per SMS in functie de volumul de SMS-uri pe care le achizitionati, tariful / SMS incepand de la 0.040 EUR, fara TVA, valabil in orice retea de telefonie mobila din Romania. Transmiterea SMS-urilor se realizeaza prin conexiune directa cu operatorii de telefonie mobila, utilizand numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) sau sender personalizat.

Aflati mai multe

Integrari cu servicii furnizori

Aflati care dintre furnizorii dvs. sunt interconectati cu SMSLink pentru transmiterea automata a notificarilor catre clientii dvs. si ce tipuri de SMS-uri puteti trimite. Momentan serviciul este la inceput si este o premiera in Romania, astfel incat lista furnizorilor parteneri poate fi foarte mica, insa specialistii nostri lucreaza la imbunatatirea acesteia si la dezvoltarea colaborarii cu cat mai multi furnizori B2B.

Aflati mai multe

Interconectare furnizori

Reprezentati un furnizor de servicii B2B cu un portofoliu important de clienti B2C/B2B? Daca doriti ca, optional, clientii dumneavoastra sa poata trimite notificari automatizate din platforma dumneavoastra catre clientii lor cu care interactionari impreuna, va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe despre cum puteti sa fiti listati in platforma noastra cu un SMS Connector care sa poata fi utilizat de clientii dumneavoastra in orice moment.

Contactati-ne

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea