Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMS Marketing va permite sa lansati in orice moment campanii SMS si bulk SMS catre clientii si potentialii dvs. clienti, prin care sa promovati produsele si serviciile dvs., optimizand costurile si timpul alocat. Prin serviciul SMS Marketing puteti de asemenea sa transmiteti rapid comunicari si catre persoanele din cadrul companiei dvs., SMS-ul este cel mai eficient canal de marketing si comunicare directa.

Prin serviciul SMS Marketing va punem la dispozitie unelte avansate pentru a lansa campanii SMS eficiente, precum filtrarea, sortarea si gruparea destinatarilor, unelte pentru validarea si verificarea a numerelor de telefon, unelte de personalizare a SMS-ului pentru fiecare destinatar si rapoarte in timp real asupra SMS-urilor trimise, putand urmari in timp real fiecare SMS transmis.

Serviciul SMS Marketing este Solutia optima pentru dvs. in cazul in care doriti sa lansati una sau mai multe campanii SMS dintr-o platforma online.

SMS Marketing

Pentru a raspunde eficient cerintelor dvs. am dezvoltat o platforma usor de utilizat, cu o interfata intuitiva si prietenoasa si cu o documentatie detaliata, astfel incat sa puteti transmite la fel de usor campanii SMS indiferent de numarul de destinatari, serviciul SMS Marketing fiind foarte usor de utilizat pentru a gestiona transmiterile bulk SMS.

Specificatii solutie SMS Marketing

Serviciul SMS Marketing va pune la dispozitie foarte multe functii si unelte pentru a eficientiza la maxim trimiterea, monitorizarea si raportarea fiecarei campanii SMS, gruparea si actualizarea destinatarilor. Aflati mai multe despre toate aceste functii de care puteti beneficia si cum acestea va pot simplifica exponential munca, daca alegeti sa utilizati platforma SMSLink.

Aflati mai multe

Tarife de utilizare

Puteti achizitiona oricate SMS-uri, tarifarea realizandu-se per SMS in functie de volumul de SMS-uri pe care le achizitionati, tariful / SMS incepand de la 0.040 EUR, fara TVA, valabil in orice retea de telefonie mobila din Romania. Transmiterea SMS-urilor se realizeaza prin conexiune directa cu operatorii de telefonie mobila, utilizand numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) sau sender personalizat.

Aflati mai multe

Managed SMS Marketing

Pentru a raspunde mai bine cerintelor dvs., va oferim ca alternativa la serviciul standard Self-Managed SMS Marketing si un serviciu Managed SMS Marketing prin care echipa noastra va ofera servicii de administrare si management de campanii SMS timp de 24/7/365 preluand controlul complet sau partial al procesului de gestionare al serviciului de SMS Marketing, in functie de cerintele dvs.

Aflati mai multe

Live Update

Pentru a automatiza procesele asociate campaniilor SMS, am dezvoltat serviciul Live Update care va permite sa sincornizati in timp real baza de clienti a site-ului sau aplicatiilor dvs. cu unul sau mai multe grupuri de destinatari de pe SMSLink, astfel lansand mult mai rapid campaniile SMS, deoarece destinatarii dvs. din platforma SMSLink sunt actualizati in timp real, fiind evitate astfel mecanismele de import / export manual.

Aflati mai multe

Vodafone Mobile Advertising

Vodafone Mobile Advertising este solutia completa de Mobile Advertising (SMS, MMS si Location Based). Putem desfasura campanii catre baza de clienti Vodafone, folosind peste 10 criterii de segmentare, inclusiv posibilitatea de a targeta in timp real utilizatorii in zone de interes de pe teritoriul Romaniei. Potrivit studiilor peste 58% dintre utilizatorii romani de telefonie mobila apreciaza ca ar fi placut sa primeasca mesaje publicitare.

Aflati mai multe

Orange Mobile Advertising

In parteneriat cu Orange putem desfasura campanii de mobile marketing (SMS si MMS) catre baza de clienti Orange, segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de dvs. Puteti utiliza criterii de segmentare din baza de clienti Orange pentru a putea targeta foarte eficient esantionul de clienti care pot fi interesati de produsele sau serviciile dvs. Puteti avea astfel acces la milioane de potetiali clienti pentru produsele si serviciile dvs.

Aflati mai multe

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea