Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Serviciul 2-Way SMS va ofera posibilitatea de a realiza campanii SMS interactive (transmitere SMS/receptionare SMS) catre clientii dvs. Prin 2-Way SMS API, puteti integra capabilitatile serviciului 2-Way SMS in aplicatiile dvs. pentru transmiterea SMS-urilor si receptionarea SMS-urilor de la utilizatorii de telefonie mobila.

Puteti astfel integra servicii SMS interactive, putand procesa direct in aplicatiile dvs. SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila, SMS-uri care vor include numar de telefon, text, data / ora si operatorul de telefonie mobila in reteaua caruia este abonat utilizatorul de telefonie mobila, astfel putand realiza fluxuri complexe Application-to-Person (A2P) si Person-to-Application (P2A), precum programarea / reprogramarea / anularea interactiva prin SMS, mesagerie interactiva pentru obtinerea de informatii prin SMS (precum SMS-bot) sau servicii de SMS banking.

Accesul la 2-Way SMS API este implicit la activarea serviciului 2-Way SMS, folosind orice tip de numar - dedicat sau nededicat (cu cuvant cheie), cu tarif normal sau cu suprataxa (SVA sau micropayment).

Regasiti mai jos cuprinsul documentatiei 2-Way SMS API pentru integrarea serviciului 2-Way SMS cu aplicatiile sau serviciile dvs.:

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea