Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pentru campaniile 2-Way SMS, pentru a receptiona prin API SMS-urile primite de la utilizatorii de telefonie mobila, trebuie sa accesati pagina Setari asociata campaniei dvs. 2-Way SMS, de la sectiunea Campanii 2-Way SMS din contul dvs. de utilizator.

In pagina Setari asociata campaniei dvs. 2-Way SMS, la sectiunea Forwarding SMS-uri primite prin API va trebui sa efectuati urmatoarele setari, precum in exemplul de mai jos:

  • Sa bifati optiunea "Transmite toate raspunsurile primite prin SMS pentru aceasta campanie la urmatoarea adresa."
  • Sa completati casuta "Adresa (URL)" cu URL-ul unde doriti ca SMSLink sa va transmita printr-un request HTTP GET fiecare SMS primit de la utilizatorii de telefonie mobila. URL-ul poate fi atat HTTP cat si HTTPS, pentru o conexiune securizata.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea