Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pentru campaniile 2-Way SMS, pentru a receptiona prin API SMS-urile primite de la utilizatorii de telefonie mobila, trebuie sa accesati pagina Setari asociata campaniei dvs. 2-Way SMS, de la sectiunea Campanii 2-Way SMS din contul dvs. de utilizator.

In pagina Setari asociata campaniei dvs. 2-Way SMS, la sectiunea Forwarding SMS-uri primite prin API va trebui sa efectuati urmatoarele setari, precum in exemplul de mai jos:

  • Sa bifati optiunea "Transmite toate raspunsurile primite prin SMS pentru aceasta campanie la urmatoarea adresa."
  • Sa completati casuta "Adresa (URL)" cu URL-ul unde doriti ca SMSLink sa va transmita printr-un request HTTP GET fiecare SMS primit de la utilizatorii de telefonie mobila. URL-ul poate fi atat HTTP cat si HTTPS, pentru o conexiune securizata.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea