Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Serviciul Live Update este un serviciu API prin care puteti administra din aplicatiile dvs., prin integrarea cu serviciul Live Update, anumite resurse referitoare la contul dvs. de utilizator. Functiile disponibile prin Live Update sunt:

  • adaugarea unui destinatar (numar de telefon, nume persoana si variabile dinamice) intr-un grup de destinatari
  • stergerea unui destinatar dintr-un grup de destinatari
  • stergerea unui destinatar din toate grupurile de destinatari
  • actualizarea unui destinatar (nume persoana si variabile dinamice) din grupurile de destinatari
  • adaugarea unui destinatar in lista de destinatari blocati
  • stergerea unui destinatar din lista de destinatari blocati

Serviciul Live Update va permite astfel sa automatizati intregul proces de export din aplicatiile dvs. al bazelor de date de destinatari si importul acestora in platforma SMSLink si de asemenea sa administrati eficient dezabonarile de la notificarile SMS prin adaugarea / stergerea numerelor de telefon din lista de destinatari blocati. API-ul Live Update functioneaza prin conectare prin protocol HTTP(S) care poate fi foarte usor integrat in orice aplicatie si utilizand orice limbaj de programare.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea