Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Datorita cresterii remarcabile si dinamizarii pietei telefoniei mobile, activitatile de informare a clientilor si potentialilor clienti prin intermediul SMS-ului au devenit foarte eficiente, fiind unul din instrumentele de marketing direct cu cea mai mare crestere in ultima perioada.

SMSLink ofera in prezent in parteneriat cu Vodafone si Orange un nou serviciu de marketing – transmiterea de SMS-uri cu informarile dorite de dumneavoastra catre baza de clienti a Vodafone si Orange Romania, segmentata dupa criteriile solicitate de dvs. Trimiterea se realizeaza exclusiv catre acei clienti din baza de clienti Vodafone si Orange care si-au dat acordul pentru receptionarea SMS-urilor din partea Vodafone si Orange si a partenerilor sai, astfel pastrandu-se caracterul de permission marketing.

Mobile Advertising

Astfel, in cazul in care doriti sa va adresati unui segment nou de potentiali clienti, SMSLink va propune in parteneriat operatorii de telefonie mobila urmatoarele solutii pentru a veni in intampinarea acestor nevoi.

Vodafone Mobile Advertising

Vodafone Mobile Advertising este solutia completa de Mobile Advertising (SMS, MMS si Location Based). Putem desfasura campanii catre baza de clienti Vodafone, folosind peste 10 criterii de segmentare, inclusiv posibilitatea de a targeta in timp real utilizatorii in zone de interes de pe teritoriul Romaniei. Potrivit studiilor peste 58% dintre utilizatorii romani de telefonie mobila apreciaza ca ar fi placut sa primeasca mesaje publicitare.

Aflati mai multe

Orange Mobile Advertising

In parteneriat cu Orange putem desfasura campanii de mobile marketing (SMS si MMS) catre baza de clienti Orange, segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de dvs. Puteti utiliza criterii de segmentare din baza de clienti Orange pentru a putea targeta foarte eficient esantionul de clienti care pot fi interesati de produsele sau serviciile dvs. Puteti avea astfel acces la milioane de potetiali clienti pentru produsele si serviciile dvs.

Aflati mai multe

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea