Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Serviciul Mobile Advertising, un serviciu oferit in parteneriat cu operatorii de telefonie mobile, va permite transmiterea de SMS-uri cu informarile dorite de dvs. catre baza de clienti a operatorului, clienti care si-au dat acordul pentru a receptiona astfel de SMS-uri cu caracter promotional, segmentata dupa criteriile solicitate de dvs.

Transmiterea SMS-urilor se realizeaza exclusiv catre acei clienti din baza de clienti care si-au dat acordul pentru receptionarea SMS-urilor din partea operatorului de telefonie mobile si a partenerilor sai, astfel pastrandu-se caracterul de permission marketing, serviciul de Mobile Advertising furnizat de SMSLink fiind in conformitate cu legislatia in vigoare.

Prin serviciul Mobile Advertising aveti posibilitatea de a va adresa unor segmente noi de potentiali clienti, care pot fi targetate eficient, ajungand astfel exact la publicul tinta al companiei dvs.

Criterii de segmentare pentru Orange

 • Tip de abonament (doar postpaid)
 • Tip client (doar persoane fizice)
 • Date de retea
  • Tip (model) telefoane utilizate (iPhone, Samsung etc.)
  • Sistem de operare telefoane utilizate (ex. iOS, Android etc.)
  • Valoare factura telefonica
 • Criterii de segmentare persoane fizice:
  • Adresa activa de facturare: judet, oras, sector
  • Varsta
  • Gen

Avantajele serviciului Orange Mobile Advertising

Cu ajutorul serviciului Orange Mobile Advertising puteti desfasura campanii SMS catre potentialii dvs. clienti, putand ajunge la milioane de abonati, pe care ii puteti segmenta dupa criteriile de segmentare dorite de dvs.

Cum pot beneficia de acest serviciu?

Pentru a lansa o campanie Mobile Advertising, este necesar sa va definiti criteriile de segmentare dorite. Dupa alegerea criteriilor de segmentare va putem furniza numarul de utilizatori eligibili si cotatia pentru transmiterea campaniei.

Solicitati o cotatie pentru
Mobile Advertising
0723178275

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea