SMSLink.ro: Peste 300 milioane de SMS-uri transmise in 2022, in crestere cu peste 20% fata de anul 2021

SMSLink.ro, unul dintre principalii furnizori de servicii SMS din România, raportează o creştere cu peste 20% a traficului SMS în anul 2022, comparativ cu anul 2021, ajungând la peste 300 milioane de SMS-uri transmise în anul 2022, adica peste 820.000 SMS transmise în fiecare zi. De asemenea portofoliul de clienţi a crescut în 2022 la peste 1950 de clienţi corporate şi IMM.

În anul 2022 cifra de afaceri a ASTINVEST, compania care opereaza platforma SMSLink.ro, a fost de peste 46.66 milioane RON, în creştere fata de anul 2021, când cifra de afaceri a fost de peste 38.99 milioane RON.

“Comparativ cu trimestrul 1 2022, la nivelul trimestrului 1 2023, înregistrăm de asemenea o creştere aproximativ 20% şi estimăm că această creştere se va menţine şi pe parcursul anului.”, precizează Alexandru Stupar, Director, ASTINVEST, compania care opereaza platforma SMSLink.ro.

Evoluţia ultimilor ani a arătat că nevoile de comunicare prin SMS sunt în creştere, SMS-ul fiind adoptat în foarte multe sectoare de activitate, fiind un canal de comunicare sigur, rapid, uşor de implementat, independent de conexiunea la Internet şi independent de aplicaţiile instalate pe telefon, fiind un serviciu de retea, disponibil pe telefon în mod implicit şi continuu.

Prin raportare la datele statistice furnizate de Autoritatea Natională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, la sfârşitul semestrului 1 2021, în România, există 22.5 milioane de utilizatori activi de telefonie mobilă (abonamente şi cartele preplatite), însemnând o rată de penetrare de 117%. Dintre acestea, 10.7 milioane reprezintă abonamente de telefonie mobilă persoane fizice, 3.1 milioane reprezintă abonamente de telefonie mobilă persoane juridice şi 8.7 milioane reprezintă cartele preplătite active de telefonie mobilă. Astfel SMS-ul este singurul canal de comunicare directă ce acoperă întreaga populaţie a Romaniei.

“Nevoia companiilor de a comunica direct, rapid, relevant şi personal cu clienţii este în creştere, iar SMS-ul este capabil sa raspundă la toate aceste cerinţe, astfel că în acest context, prognoza noastră este pentru o evoluţie pozitivă, în trend cu evoluţia pe care am avut-o şi până acum. Adiţional, asistăm la o polarizare a canalelor de comunicare directă, polarizare ce reconfirmă încă o dată că SMS-ul este canalul optim pentru comunicarea directă între companii şi clienţi, atat datorită avantajelor tehnice, precum independenţa faţă de conexiunea la Internet şi faţă de aplicaţiile instalate pe telefon, dar şi datorită preferinţelor utilizatorilor, care preferă acest canal pentru comunicarea între ei şi companii, spre dosebire de preferintele pentru comunicarea interpersonală.”, precizează Alexandru Stupar.

În prezent SMSLink este integrat cu peste 2000 de aplicatii on-demand şi on-premise, printre care integrări cu principalele platforme de eCommerce on-premise, precum Magento 1 & 2, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop, CS-Cart, integrări cu principalii furnizori de soluţii eCommerce on-demand din România precum Gomag, Blugento, Extended, Famshop, dar şi internationali, precum Shopify şi VTEX şi integrari cu principalele platforme de automation la nivel global, precum întreaga suită Microsoft Power Automate, PowerApps, Azure Logic Apps, dar şi Zapier, Integromat, Make, RapidAPI şi UiPath.

“Rata de deschidere/citire a unui SMS este de 98%, deschiderea/citirea fiind realizată în primele minute de la recepţionarea SMS-ului. Mai departe, dacă vorbim de SMS Marketing, în medie, rata de engagement a SMS-urilor este de 6 – 8 ori mai mare decât rata de engagement a e-mail-urilor. Rata de conversie, în mod evident variază de la industrie la industrie şi de la brand la brand, fiind influenţată direct de diverşi parametri precum awareness-ul şi încrederea în brand, atractivitatea promoţiei, dar şi alti parametri care influenţează orice alt canal de marketing. Avantajul principal al SMS-ului este că acesta este citit intr-o proporţie de 98%, astfel contextul este semnificativ mai favorabil în comparatie cu alte canale de marketing direct, influenţând astfel în sens pozitiv rata de engagement şi mai departe rata de conversie.”, precizează Alexandru Stupar.

Platforma SMSLink a fost lansată acum peste 15 ani, în anul 2008, iar ideea a fost şi este de a furniza o soluţie SMS completă şi usor de utilizat care să integreze comunicarea prin SMS pentru companiile de orice dimensiuni, de la corporate/mid-size corporate şi IMM.

“Ne-am dorit de la inceput, şi am reusit chiar de la lansarea produsului să avem o platforma unificată care să integreze toate serviciile SMS de care ar putea avea nevoie o companie, de la SMS Marketing şi până la comunicare automatizată prin SMS prin diverse API-uri şi diverşi connectori. Adiţional faptului că SMSLink poate fi integrat prin API cu orice aplicaţie, în prezent, în jurul SMSLink exista un ecosistem complex de aplicatii, ecosistem care permite activarea unei integrări din cateva click-uri, iar astfel clienţii SMSLink pot integra comunicarea prin SMS din cateva click-uri cu peste 2000 de aplicaţii on-demand sau on-premise.”, precizează Alexandru Stupar.

Testati gratuit SMSLink

Pentru a utiliza platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, clienţii trebuie sa îşi creeze un cont de utilizator pe www.smslink.ro şi apoi pot utiliza toate serviciile SMS de care au nevoie.

, , , ,

SMS marketing-ul si notificarile SMS operationale – solutii eficiente de comunicare pentru companii

SMS-ul ramane si in anul 2022 cel mai eficient canal de comunicare directa, studiile aratand ca rata de deschidere a unui SMS este de peste 98%, producând o rată de angajament în campanii SMS de 6 până la 8 ori mai mare decât e-mail-ul, SMS-urile fiind citite în medie în primele 5 secunde de la primire. SMSLink.ro reprezintă soluţia optimă pentru campanii SMS Marketing şi pentru notificările SMS operaţionale prin serviciile SMS Gateway sau Mail to SMS, integrate cu magazinele online sau cu soluţiile IT din cadrul companiior. SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din Romania, fiind lansată în anul 2008 şi având în prezent un trafic lunar de peste 20.5 milioane de SMS-uri.

Un alt avantaj al campaniilor de SMS Marketing şi al notificărilor SMS operaţionale prin serviciul SMS Gateway este că SMS-ul este un canal de comunicare independent de conexiunea la Internet sau de setările power saving, fiind un serviciu disponibil oricand, astfel utilizatorii de telefonie mobilă pot să primească tot timpul SMS-urile transmise de companii (spre deosebire de notificarile push sau e-mail).

În România, SMS-ul acoperă 100% din populaţia tării, conform informaţiilor prelucrate de ANCOM, la nivelul anului semestrului 1 2021 existând 22.5 milioane de utilizatori activi de telefonie mobila (13.8 milioane abonamente şi 8.7 milioane de cartele preplatite), toate telefoanele având capabilitatea de a transmite şi primi SMS-uri.

Astfel, SMS-ul prin campanii SMS Marketing, reprezinta al 7-lea mediu de comunicare în masă, completează mixul de marketing, prin campanii SMS eficiente, reinventează comunicarea directă şi creste ROI-ul, rămânând şi cel mai personal mijloc de comunicare directă.

SMSLink.ro reprezintă soluţia optimă pentru campanii SMS Marketing şi pentru notificările SMS operaţionale prin serviciile SMS Gateway sau Mail to SMS, integrate cu magazinele online sau cu soluţiile IT din cadrul companiior.

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din România, fiind lansată în anul 2008, acum peste 14 ani, si avand in prezent un trafic lunar de peste 20.5 milioane de SMS-uri (adică in medie peste 670.000 SMS în fiecare zi, 365 de zile pe an), fiind o soluţie aleasă de peste 1750 de clienti corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din Romania, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Soluţii complete pentru SMS Marketing şi campanii SMS

SMSLink.ro furnizează paleta completă de soluţii SMS, atât pentru campanii SMS marketing, printr-o platformă robusta, intuitivă şi usor de utilizat, disponibilă online, cat şi pentru notificările SMS operaţionale, prin mecanisme de integrare care acoperă în totalitate nevoile unei companii.

Soluţii complete pentru automatizarea notificărilor SMS

Integrarea soluţiei SMSLink pentru notificările SMS operaţionale se poate realiza atât prin SMS Gateway, un SMS API ce ofera 4 metode de integrare, precum Web Service SOAP, API-uri de tip REST de tipul HTTP(S) GET / POST sau JSON, API BULK sau protocol SMPP, cât şi prin Mail to SMS.

Soluţii complete SMS pentru eCommerce

În sectorul eCommerce, SMSLink.ro oferă plugin-uri SMS uşor de instalat pentru principalele platforme eCommerce open-source precum WooCommerce, PrestaShop, OpenCart si Magento 1 si 2, având de asemenea integrări şi cu principalii furnizori de solutii eCommerce în sistem SaaS din România.

Modulele SMSLink pentru principalele platforme eCommerce

Integrările SMSLink cu principalele platforme eCommerce

Solutii SMS integrate prin platforme middleware

De asemenea soluţia SMSLink.ro poate fi integrată prin platforme middleware, cu peste 2000 de aplicaţii SaaS, din cateva click-uri, astfeş putând fi automatizate foarte usor aproape orice fluxuri de date care necesita notificări SMS.

Soluţii complete SMS pentru campanii bidirecţionale prin SMS

De asemenea, SMSLink.ro este soluţia optima şi pentru campaniile SMS interactive precum campanii promoţionale prin SMS, oferind numere scurte dedicate sau nededicate şi soluţia tehnică pentru desfăşurarea acestor campanii.

Testati gratuit SMSLink

Pentru a utiliza platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, clienţii trebuie sa îşi creeze un cont de utilizator pe www.smslink.ro şi apoi pot utiliza toate serviciile SMS de care au nevoie.

Despre SMSLink.ro

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 14 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 20.5 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 670.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1750 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Despre ASTINVEST

ASTINVEST este un furnizor de servicii si solutii IT&C ce s-a remarcat de-a lungul timpului cu soluţii IT&C inovatoare şi cu rezultate vizibile atat pe plan naţional cât şi internaţional. Astfel, în anul 2015 compania a fost prezentă în prestigiosul clasament Deloitte Technology Fast 50 cu 2 nominalizări: Locul 13 în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe şi Locul 127 în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

, , ,

Integrarea SMSLink cu HubSpot si lansarea solutiei One-Click

Am lansat integrarea SMSLink cu HubSpot, ce va permite sa utilizati SMSLink direct din platforma HubSpot. Integrarea SMSLink cu HubSpot va permite sa transmiteti SMS-uri personalizate catre orice contact existent in HubSpot, utilizand modulul SMSLink din sectiunea Contacts, dar de asemenea va permite sa utilizati SMSLink si in sectiunea Automation Workflows, pentru a defini procese automate de informare prin SMS a clientilor, in aproape orice context.

In plus, odata cu lansarea integrarii SMSLink cu HubSpot, am lansat si solutia SMSLink pentru integrari One-Click, prin care in prezent puteti conecta HubSpot cu SMSLink (si pe viitor si alte platforme), dintr-un singur click, fara a fi necesar sa efectuati setari manuale, intreg procesul de setup fiind realizat automat, astfel dvs. putand sa va focusati toate resursele pe business.

Integrarea HubSpot cu platforma SMSLink, pas cu pas

1. In interfata de client SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea Integrari One-Click
2. In lista de Integrari One-Click, cautati HubSpot si apasati pe Conectati contul HubSpot
3. Urmati pasii interactivi iar setupul se va finaliza automat la final, dvs. putand apoi utiliza platforma SMSLink direct din HubSpot

Creaţi un cont si testaţi gratuit SMSLink

Pentru a utiliza sau a testa platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, puteti să vă creaţi un cont de utilizator pe www.smslink.ro. Dacă aveţi deja un cont de utilizator în platforma SMSLink.ro, va puteţi autentifica în contul de utilizator pe www.smslink.ro.

Despre SMSLink.ro

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 14 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 14.5 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 480.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1600 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , , , ,

Cum se integreaza osTicket cu platforma SMSLink, pentru notificari SMS automate

Cu ajutorul modulului SMSLink pentru osTicket întâmpinam nevoia clienţilor de a integra simplu şi rapid fluxurile de business cu serviciile de transmitere automată de SMS-uri. Puteţi transmite astfel SMS-uri automate, direct din platforma Zendesk, atunci cand spre exemplu sunt îndeplinite anumite condiţii şi reguli, spre exemplu un ticket este deschis.

Clienţii dvs. ramân astfel în permanenţă conectaţi cu soluţiile dvs., îmbunatăţind astfel experienţa clienţilor, iar astfel customer service-ul dvs. ajunge la următorul nivel.

Integrarea osTicket cu platforma SMSLink, pas cu pas

1. In interfata de client SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea SMS Gateway – Configurare si setari
2. La sectiunea Creare conexiune SMS Gateway, completati o parola aleatoare si apasati Salvare conexiune. Este necesar sa retineti Connection ID-ul si Parola aferente conexiunii pentru a le introduce la pasii urmatori in platforma Zendesk.

3. Descarcati plugin-ul SMSLink pentru osTicket
3. Dezarhivati arhiva descarcata la punctul 3 si incarcati folderul smslink/ in folderul include/plugins/ al instalarii dvs. osTicket

4. Accesati apoi sectiunea de administrare a instalarii dvs. osTicket
5. La sectiunea Manage, accesati Plugins
6. Selectati checkbox-ul in dreptul SMSLink, iar apoi apasati pe More, iar apoi pe Enable
7. Dupa ce ati activat modulul SMSLink, dati click pe modulul SMSLink, pentru a intra in sectiunea de setari a acestuia

8. In pagina pentru configurarea modulului SMSLink pentru osTicket, completati urmatoarele:
8.1. In campul SMSLink – SMS Gateway – Connection ID, introduceti valoarea SMS Gateway – Connection ID, aferenta conexiunii generate la punctul 2
8.2. In campul SMSLink – SMS Gateway – Password, introduceti valoarea SMS Gateway – Parola, aferenta conexiunii generate la punctul 2
8.3. La sectiunea SMS Templates alegeti Send SMS when a new ticket is created si completati apoi sablonul de SMS.
8.3. Apasati pe Save Changes

9. Testati setup-ul de mai sus prin deschiderea unui ticket, pentru care utilizatorul care deschide ticketul sa aiba un numar de telefon valid.

Alte scenarii de transmitere SMS personalizate

Aditional scenariului de mai sus, puteti transmite SMS-uri si in alte situatii, pentru aceasta fiind necesar sa customizati modulul, adaugand custom hook-urile dorite in fisiul include/plugins/smslink/smslink.php, in cadrul functiei connectToHooks().

Creaţi un cont si testaţi gratuit SMSLink

Pentru a utiliza sau a testa platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, puteti să vă creaţi un cont de utilizator pe www.smslink.ro. Dacă aveţi deja un cont de utilizator în platforma SMSLink.ro, va puteţi autentifica în contul de utilizator pe www.smslink.ro.

Despre SMSLink.ro

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 14 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 14.5 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 480.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1600 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , ,

Cum se integreaza Zendesk cu platforma SMSLink, pentru notificari SMS automate

Cu ajutorul integrării Zendesk cu platforma SMSLink întâmpinam nevoia clienţilor de a integra simplu şi rapid fluxurile de business cu serviciile de transmitere automată de SMS-uri. Puteţi transmite astfel SMS-uri automate, direct din platforma Zendesk, atunci cand spre exemplu sunt îndeplinite anumite condiţii şi reguli, spre exemplu un ticket este deschis, actualizat sau rezolvat.

Clienţii dvs. ramân astfel în permanenţă conectaţi cu soluţiile dvs., îmbunatăţind astfel experienţa clienţilor, iar astfel customer service-ul dvs. ajunge la următorul nivel.

Integrarea Zendesk cu platforma SMSLink, pas cu pas

1. In interfata de client SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea SMS Gateway – Configurare si setari
2. La sectiunea Creare conexiune SMS Gateway, completati o parola aleatoare si apasati Salvare conexiune. Este necesar sa retineti Connection ID-ul si Parola aferente conexiunii pentru a le introduce la pasii urmatori in platforma Zendesk.

3. Conectati-va la contul dvs. Zendesk
4. Accesati sectiunea Admin
5. La sectiunea Settings, accesati Extensions
6. Apasati pe Add target
7. Apasati pe URL target

8. In pagina deschisa completati urmatoarele:
8.1. In campul Title, completati: SMSLink
8.2. In campul URL, completati: https://secure.smslink.ro/sms/gateway/integration/zendesk.php?to={{ticket.requester.phone}}
8.3. In campul Method, alegeti: GET
8.4. In campul Attribute Name, completati: smsmessage
8.5. In campul Username, introduceti valoarea SMS Gateway – Connection ID, aferenta conexiunii generate la punctul 2
8.6. In campul Password, introduceti valoarea SMS Gateway – Parola, aferenta conexiunii generate la punctul 2
8.7. Alegeti Create target si apasati Submit

9. La sectiunea Business Rules, accesati Triggers
10. Apasati pe Add a new trigger

11. In pagina deschisa completati urmatoarele:
11.1. In campul Trigger name, completati spre exemplu: SMS client la ticket nou
11.2. In campul Description, nu este necesar sa completati nimic
11.3. In campul Category, alegeti: Notifications
11.4. In sectiunea Conditions, alegetei conditiile la care doriti sa se transmita SMS-ul, spre exemplu oricare din urmatoarele:
11.4.1. La sectiunea “Meet ALL of the following conditions”, apasati Add Condition si alegeti spre exemplu “Ticket” “Is” “Created” SAU
11.4.2. La sectiunea “Meet ANY of the following conditions”, apasati Add Condition si alegeti spre exemplu “Ticket” “Is” “Updated”
11.5. In sectiunea Actions, apasati pe Add action si alegeti Notify target, apoi alegeti SMSLink
11.6. In campul Message, compuneti mesajul, pentru care puteti utiliza placeholders, spre exemplu:

Stimate client, ticketul dvs. {{ticket.id}} are starea {{ticket.status}} si a fost preluat de echipa. Va multumim.

12. Testati setup-ul de mai sus in urmatorul mod:
12.1. Creati in Zendesk un Client/Utilizator de test, pentru care sa aveti un numar de telefon valid
12.2. Creati sau actualizati in Zendesk un Ticket, in functie de conditiile alese la punctul 11.4
12.3. Daca setup-ul este corect, pe telefon veti primi un SMS, iar daca intampinati dificultati, ne puteti contacta.

Creaţi un cont si testaţi gratuit SMSLink

Pentru a utiliza sau a testa platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, puteti să vă creaţi un cont de utilizator pe www.smslink.ro. Dacă aveţi deja un cont de utilizator în platforma SMSLink.ro, va puteţi autentifica în contul de utilizator pe www.smslink.ro.

Despre SMSLink.ro

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 14 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 14.5 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 480.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1600 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , ,

SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps – solutie inovativa pentru automatizare si transformare digitala

Cu ajutorul connectorului SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps şi Azure Logic Apps întâmpinam nevoia clienţilor de a integra simplu şi rapid fluxurile de business cu serviciile de transmitere automată de SMS-uri, contribuind astfel la automatizarea şi digitalizarea accelerată a companiilor cu o soluţie de comunicare prin SMS inovativă, scalabilă şi uşor de integrat.

SMSLink.ro este singurul furnizor de servicii SMS din România integrat cu soluţia Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, confirmând astfel încă o dată angajamentul, de peste 12 ani, de a oferi soluţii de mesagerie de avangardă, mereu în pas cu tehnologia.

Power Apps este o suită “Low Code/No Code” de aplicaţii, servicii şi conectori ce furnizează un mediu pentru dezvoltarea rapidă a aplicaţiilor, în scopul de a permite dezvoltarea de aplicaţii adaptate nevoilor de business. Prin Power Apps, pot fi dezvoltate rapid aplicaţii de business care se conectează şi utilizează datele stocate în platformă sau în diverse surse de date online sau on-premise. Power Apps este integrat cu Power Automate – un serviciu ce permite crearea de fluxuri automate între aplicaţiile şi serviciile utilizate de dvs., pentru a transfera, colecta şi sincroniza date, a genera şi transmite notificări şi multe altele.

Prin utilizarea conectorului SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps pot fi integrate rapid serviciile de transmitere automată de SMS-uri furnizate de SMSLink, cu aplicatiile, serviciile si conectorii disponibili în Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, conectorul SMSLink facând parte din ecosistemul acestor platforme şi putând fi utilizat în fluxurile dorite pentru a transmite SMS-uri operaţionale relevante în comunicarea cu clienţii şi partenerii, precum notificări SMS despre procesarea şi expedierea comenzilor, emiterea facturilor, colectarea debitelor samd.

Astfel integrarea a sute de aplicaţii de business precum Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV, Office 365, SQL Server devine extrem de simplă, putând fi efectuată din câteva click-uri, astfel fiind micşorate timpul şi costurile aferente integrării.

Cel mai personal şi eficient mijloc de comunicare directă

SMS-ul ramâne şi în anul 2021 cel mai eficient canal de comunicare directă, studiile arătând că rata de deschidere a unui SMS este de peste 98%, producând o rată de angajament în campanii SMS de 6 până la 8 ori mai mare decât e-mail-ul, SMS-urile fiind citite în medie în primele 5 secunde de la primire.

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din România, fiind lansată în anul 2008, acum peste 12 ani, si avand in prezent un trafic lunar de peste 12 milioane de SMS-uri (adică in medie peste 380.000 SMS în fiecare zi, 365 de zile pe an), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienti corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din Romania, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

În România, SMS-ul acoperă 100% din populaţia tării, conform informaţiilor prelucrate de ANCOM, la nivelul anului 2017 existând 22.4 milioane de utilizatori activi de telefonie mobila (12.1 milioane abonamente şi 10.3 milioane de cartele preplatite), toate telefoanele având capabilitatea de a transmite şi primi SMS-uri.

Astfel, SMS-ul prin campanii SMS Marketing, reprezinta al 7-lea mediu de comunicare în masă, completează mixul de marketing, prin campanii SMS eficiente, reinventează comunicarea directă şi creste ROI-ul, rămânând şi cel mai personal mijloc de comunicare directă.

Soluţii SMS complete pentru orice sector de activitate

SMSLink.ro furnizează paleta completă de soluţii SMS, atât pentru campanii SMS marketing, printr-o platformă robusta, intuitivă şi usor de utilizat, disponibilă online, cat şi pentru notificările SMS operaţionale, prin mecanisme de integrare care acoperă în totalitate nevoile unei companii.

Integrarea soluţiei SMSLink pentru notificările SMS operaţionale se poate realiza atât prin SMS Gateway, un SMS API ce ofera 4 metode de integrare, precum Web Service SOAP sau JSON, API HTTPS sau protocol SMPP, cât şi prin Mail to SMS.

De asemenea soluţia SMSLink.ro poate fi integrată prin Zapier, Integromat, RapidAPI şi UiPath, cu peste 2000 de aplicaţii SaaS, din cateva click-uri, astfel putând fi automatizate foarte usor aproape orice fluxuri de date care necesita notificări SMS.

În sectorul eCommerce, SMSLink.ro oferă plugin-uri SMS uşor de instalat pentru principalele platforme eCommerce open-source precum WooCommerce, PrestaShop, OpenCart si Magento 1 si 2, având de asemenea integrări şi cu principalii furnizori de solutii eCommerce în sistem SaaS din România.

Pentru a utiliza platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, clienţii trebuie sa îşi creeze un cont de utilizator pe www.smslink.ro şi apoi pot utiliza toate serviciile SMS de care au nevoie.

Pentru a utiliza conectorul SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, accesati www.smslink.ro/microsoft-power-automate/

Despre SMSLink.ro

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 12 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 380.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Despre ASTINVEST

ASTINVEST este un furnizor de servicii si solutii IT&C ce s-a remarcat de-a lungul timpului cu soluţii IT&C inovatoare şi cu rezultate vizibile atat pe plan naţional cât şi internaţional. Astfel, în anul 2015 compania a fost prezentă în prestigiosul clasament Deloitte Technology Fast 50 cu 2 nominalizări: Locul 13 în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe şi Locul 127 în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

, , , , , , , , ,

Notificările SMS pentru eCommerce – Experiență mai bună și operațiuni mai eficiente în magazinul online

Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%. Mai puține retururi și colete nelivrate și mai puține apeluri către departamentul de suport sunt doar câteva din beneficiile SMS-urilor tranzacționale. Aflați din articolul de pe ecomgeek.ro cum puteți integra notificările SMS în magazinul online utilizând www.smslink.ro.

Soluţiile SMSLink pentru eCommerce

În sectorul eCommerce, SMSLink.ro oferă plugin-uri SMS uşor de instalat pentru principalele platforme eCommerce open-source precum WooCommerce, PrestaShop, OpenCart si Magento 1 si 2, având de asemenea integrări şi cu principalii furnizori de solutii eCommerce în sistem SaaS din România.

Modulele SMSLink pentru principalele platforme eCommerce

Integrările SMSLink cu principalele platforme eCommerce

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 12 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 380.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea