Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%. Mai puține retururi și colete nelivrate și mai puține apeluri către departamentul de suport sunt doar câteva din beneficiile SMS-urilor tranzacționale. Aflați din articolul de pe ecomgeek.ro cum puteți integra notificările SMS în magazinul online utilizând www.smslink.ro.

Soluţiile SMSLink pentru eCommerce

În sectorul eCommerce, SMSLink.ro oferă plugin-uri SMS uşor de instalat pentru principalele platforme eCommerce open-source precum WooCommerce, PrestaShop, OpenCart si Magento 1 si 2, având de asemenea integrări şi cu principalii furnizori de solutii eCommerce în sistem SaaS din România.

Modulele SMSLink pentru principalele platforme eCommerce

Integrările SMSLink cu principalele platforme eCommerce

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 12 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 380.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea