Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

ASTINVEST COM SRL, prin platforma SMSLink.ro, furnizeaza o solutie avansata de transmisie de SMS-uri, transmisie automata de SMS-uri si administrarea campaniilor SMS impreuna cu un set de functii complex pentru interconectarea cu aplicatiile dvs. ASTINVEST COM SRL investeste constant in securitatea datelor si proceseaza cu responsabilitate si cu buna credinta, datele personale si datele clientilor, astfel incat clientii sa poata beneficia de o solutie sigura, usor de utilizat si disponibila oricand. Pentru ca serviciile noastre sa aiba si sa se mentina la cele mai inalte standarde de pe piata, am elaborat o serie de termeni si conditii care guverneaza utilizarea dvs. a platformei SMSLink.ro, termeni si conditii care sunt detaliati in randurile urmatoare.

Termeni si conditii

Art. 1. Definitii

1.1. SMS acronim al Short Message Service sau SMS, acronim la Serviciul de Mesaje Scurte, in limba romana, este un serviciu de telefonie mobila ce permite transmiterea si/sau receptionarea de mesaje alfanumerice de pana la 160 caractere si/sau mai lungi de 160 de caractere, conform setului de caractere GSM 7 IA-5 (setul de caractere standard pentru SMS). SMS-urile mai lungi de 160 de caractere pot fi transmise ca un singur SMS concatenat (SMS lung), compus din mai multe SMS-uri segment avand o lungime de maxim 152 de caractere, sau ca mai multe SMS-uri individuale (SMS-uri separate) avand o lungime de maxim 160 de caractere, in functie de setarile stabilite in Contul de Utilizator. SMS-urile mai lungi de 160 de caractere sunt tarifate ca mai multe SMS-uri, in functie de numarul de SMS-uri segment din care sunt compuse si/sau in functie de numarul de SMS-uri individuale din care sunt compuse, in conformitate cu specificatiile tehnice ale Serviciilor Furnizorului si in conformitate cu standardele serviciilor SMS.

1.2. Eticheta / Sender personalizat - eticheta SMS-ului reprezinta un sir de maxim 11 caractere alfanumerice, atasat SMS-ului si care are rolul de a identifica expeditorul SMS-ului. Etichetele / senderele personalizate se activeaza conform ofertei comerciale aflate in vigoare la momentul solicitarii activarii de catre Utilizator si fac obiectul aprobarii si activarii prealabile de catre operatorii de telecomunicatii. Eticheta / Senderul personalizat este optional, iar in situatia in care Utilizatorul nu doreste activarea unei etichete / sender personalizat, toate SMS-urile vor fi transmise utilizand un numar scurt, din plaja de numerotatie 18xy, 17xy, 37xy si/sau 38xy, plaja de numerotatie alocata de ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații) pentru serviciile de transmitere de SMS-uri, in conformitate cu reglementarile ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații) aferente serviciilor de transmitere de SMS-uri. Eticheta / Senderul personalizat este un serviciu dependent de Serviciile Furnizorului, depinzand de resursele tehnice ale Furnizorului si astfel nu poate fi utilizata independent de Serviciile Furnizorului.

1.3. Utilizator - este orice persoana juridica, persoana fizica autorizata (PFA) sau persoana fizica care acceseaza site-ul www.smslink.ro, utilizeaza site-ul si/sau serviciile puse la dispozitie pe www.smslink.ro, achizitioneaza SMS-uri si/sau servicii prin site-ul www.smslink.ro. Site-ul www.smslink.ro este administrat si dezvoltat de catre Furnizor.

1.4. Furnizor - este furnizorul, dar si detinatorul site-ului www.smslink.ro, adica societatea ASTINVEST COM SRL, persoana juridica inregistrata in Romania, cu sediul in Str. Alexandru Odobescu Nr. 2, Baia Mare, judet Maramures, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J24/177/1997, avand C.I.F.: RO9250710, inregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu Nr. 10403 / 03.12.2008.

1.5. Servicii sau Serviciile Furnizorului - reprezinta totalitatea serviciilor puse la dispozitie prin site-ul www.smslink.ro, site prin care Furnizorul isi face cunoscute serviciile oferite, si prin care Utilizatorii pot accesa si utiliza aceste servicii.

1.6. Contul de Utilizator - este aria accesibila Utilizatorului prin numele de utilizator sau a adresei de e-mail si a parolei, alese de catre Utilizator la crearea contului de utilizator, prin care se acceseaza si se utilizeaza Serviciile Furnizorului.

1.7. Termeni si conditii, denumite si Conditii, reprezinta totalitatea termenilor si conditiilor aferente Serviciilor Furnizorului, care sunt considerate acceptate de catre Utilizator prin oricare dintre urmatoarele modalitati: (a) prin selectarea opţiunii de acceptare a Termenilor si Conditiilor, atunci când această opţiune este pusă la dispozitie in interfata cu Utilizatorul; (b) prin utilizarea efectiva a Serviciilor Furnizorului, caz in care Furnizorul va considera ca utilizarea de catre Utilizator a Serviciilor Furnizorului reprezinta o acceptare tacita a Termenilor si Conditiilor incepând cu data de inceput a utilizarii Serviciilor Furnizorului de catre Utilizator. Termenii si conditiile tin loc de contract in situatia in care intre Furnizor si Utilizator nu exista aflat in vigoare un contract incheiat in forma fizica.

1.8. Furnizorul si Utilizatorul vor fi denumite in continuare Parti in cazul referirii comune, respectiv Furnizor sau Utilizator in cazul referirii singulare.

Art. 2. Descrierea generala a serviciului, obiectul termenilor si conditiilor, obligatiile si drepturile principale ale partilor

2.1. SMSLink.ro este o platforma prin care Furnizorul furnizeaza servicii de transmitere automata de SMS-uri, inclusiv dar fara a se limita la (i) servicii de transmitere de SMS-uri din platforma SMSLink, accesibila printr-o conxiune la Internet, (ii) servicii de transmitere automata de SMS-uri prin interconectarea platformei SMSLink cu aplicatiile Utilizatorului, prin Internet, (iii) servicii de transmitere bidirectionala/interactiva de SMS-uri, (iv) servicii de transmitere de SMS-uri prin interconectarea platformei SMSLink cu aplicatii terte, prin Internet.

2.2. Serviciile Furnizorului sunt servicii dependente de furnizorii de servicii de telecomunicatii precum operatorii de telefonie mobila, iar serviciile acestora sunt servicii furnizate in regim best-effort, astfel Furnizorul nu poate garanta si nu garanteaza disponibilitatea continua si neintrerupta a serviciilor si/sau a oricaror facilitati, functii si/sau optiuni incluse in servicii. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica, opri si/sau limita serviciile si/sau modifica, opri si/sau limita oricare parte a serviciilor fara notificari prealabile si/sau ulterioare. De asemenea, avand in vedere ca destinatarii catre care Utilizatorul transmite SMS-urile sunt in afara controlului Furnizorului, Furnizorul nu poate garanta si nu garanteaza (i) livrarea SMS-urilor catre destinatari, (ii) timpul de livrare a SMS-urilor catre destinatari, livrarea si/sau timpii de livrare ai SMS-urilor fiind dependente in mod nelimitativ de disponibilitatea terminalelor destinatarilor SMS-urilor (ex. disponibilitatea tehnica a telefonului, calitatea semnalului de telefonie mobila samd.).

2.3. Serviciile Furnizorului sunt dependente in mod direct de contractele Furnizorului cu furnizorii de servicii de telecomunicatii, astfel ca in cazul in care, din orice fel de motive, acestia nu isi mai pot desfasura activitatea si/sau contractele cu acestia inceteaza si/sau sunt limitate din orice fel de motive si indiferent de vointa Furnizorului, atunci Furnizorul poate opri, intrerupe temporar si/sau definitiv si/sau limita total si/sau partial Serviciile Furnizorului fara notificare prealabila si/sau ulterioara, Furnizorul fiind exonerat de orice fel de raspundere.

2.4. Accesul la Serviciile Furnizorului se realizeaza prin intermediul unui computer conectat la Internet, avand instalat un browser de Internet, in conformitate cu specificatiile tehnice minime necesare pentru accesarea si/sau utilizarea Serviciilor Furnizorului. Pentru anumite servicii furnizate de Furnizor pot fi necesare si alte echipamente hardware si/sau aplicatii software specifice. Procurarea oricaror mijloace tehnice (hardware si/sau software), dar si procurarea conexiunii la Internet, necesare pentru accesul la Serviciile Furnizorului, cad in sarcina exclusiva a Utilizatorului si nu pot fi puse in sarcina Furnizorului. Accesul la Serviciile Furnizorului se realizeaza (i) prin accesarea http://www.smslink.ro, (ii) prin accesarea https://www.smslink.ro, (iii) prin accesarea https://secure.smslink.ro, (iv) prin accesarea http://mobile.smslink.ro, (v) prin accesarea http://m.smslink.ro, (vi) prin orice metoda de interconectare disponibila, (vi) prin orice serviciu disponibil.

2.5. Pentru a putea utiliza Serviciile Furnizorului, Utilizatorul trebuie sa creeze un Cont de Utilizator. Pentru aceasta utilizatorul trebuie sa furnizeze informatii complete si corecte, asa cum sunt solicitate in formularul de inregistrare. De asemenea, pentru a putea accesa contul de utilizator creat, utilizatorul trebuie sa furnizeze un nume de utilizator, o adresa de e-mail si o parola. Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator, a adresei de e-mail si a parolei si pentru actiunile efectuate prin intermediul Contului de Utilizator. Utilizatorul intelege si accepta ca adresa de e-mail si/sau numele de utilizator, impreuna cu parola, pot fi utilizate pentru autentificarea in Contul de Utilizator al Utilizatorului.

2.6. Utilizatorul este singurul responsabil pentru consecintele cauzate de pierderea datelor de autentificare de orice fel. Utilizatorul este de acord sa instiinteze Furnizorul imediat ce s-a produs o utilizare neautorizata a serviciilor din Contul de Utilizator, iar Utilizatorul este singurul raspunzator in acest sens, Furnizorul fiind exonerat de orice fel de raspundere.

2.7. Listele de distributie, grupurile de destinatari, numerele de telefon si datele destinatarilor sunt incarcate si utilizate de catre Utilizator, Furnizorul fiind exonorat de orice fel de raspundere si/sau responsabilitate. Utilizatorul este singurul raspunzator in fata legii daca destinatarii care primesc SMS de la acesta reclama orice neconcordanta cu dispozitiile si prevederile legale, Furnizorul fiind exonerat de orice raspundere si/sau responsabilitate. Furnizorul nu vinde si nu inchiriaza listele de distributie, grupurile de destinatari, numerele de telefon si datele destinatarilor incarcate de Utilizator.

2.8. Furnizorul este autorizat si imputernicit de catre Utilizator sa trimita SMS-urile transmise de Utilizator prin serviciile Furnizorului, reprezentand numerele de telefon, mesajele si orice alte date necesare, catre furnizorii de telecomunicatii ai Furnizorului, denumiti in continuare si furnizorii Furnizorului, partenerii Furnizorului sau operatorii de telefonie mobila, in scopul furnizarii serviciilor.

2.9. Senderele personalizate fac obiectul aprobarii acestora de catre operatorii de telefonie mobila. In situatia in care senderele personalizate solicitate de Utilizator nu se activeaza ca urmare a refuzului operatorilor de telefonie mobila, Utilizator intelege si accepta ca Furnizorul nu este responsabil de acest refuz si nu va solicita plata de daune - interese. In situatia in care senderele personalizate refuzate de operatorii de telefonie mobila, au fost achitate catre Furnizor de catre Utilizator, Furnizorul va storna si returna sumele respective in contul Utilizatorului. Furnizorul nu garanteaza si nu mentioneaza ca senderele personalizate o data achizitionate, se pot transfera de la un Furnizor la altul fara costuri de transfer percepute de noul Furnizor. Senderele personalizate nu sunt servicii independente de Furnizor, ci servicii dependente de Furnizor, astfel Furnizorul nu garanteaza ca un sender personalizat activat prin Furnizor va putea fi utilizat cu alt furnizor si/sau terta parte, fara plata tarifelor de activare din nou, tarife de activare care pot sa difere de tarife de activare practicate de Furnizor.

2.10. Senderul personalizat nu este un serviciu garantat, astfel pot exista situatii in care chiar daca Utilizatorul a selectat in momentul trimiterii senderul personalizat, iar acesta a fost activat de Furnizor, pe telefonul destinatarului sa nu apara senderul personalizat selectat, din motive independente de Furnizor, precum spre exemplu urmatoarele situatii nelimitative: (i) in situatia in care destinatarul nu are un terminal compatibil cu serviciul sender personalizat si/sau (ii) in situatia in care destinatarul se afla intr-o retea de roaming, iar acea retea de roaming nu suporta serviciul sender personalizat. Senderele personalizate activate gratuit de catre Furnizor pot fi dezactivate in orice moment, fara notificare prealabila a Utilizatorului.

2.11. Nu sunt acceptate, urmatoarele tipuri de campanii SMS, fara a se limita doar la acestea: campanii SMS care pot fi daunatoare serviciilor operatorilor de telefonie mobila; campanii SMS cu continut electoral sau politic; campanii SMS pentru publicitate electorala sau politica; campanii SMS cu caracter adult; campanii SMS cu caracter ilegal sau imoral.

2.12. Nu sunt acceptate urmatoarele tipuri de sendere personalizate, fara a se limita doar la acestea: denumiri de persoane fizice, denumiri de partide politice sau aliante politice, numere de telefon nationale, internationale sau speciale sau unele denumiri generice care pot crea confuzii in randul utilizatorilor de telefonie mobila; denumiri cu caracter adult; denumiri cu caracter ilegal sau imoral.

Art. 3. Descrierea generala a tarifelor Serviciilor Furnizorului

3.1. SMSLink.ro este un site prin care se ofera servicii contra cost Utilizatorilor, persoane juridice, persoane fizice autorizate (PFA) si/sau persoane fizice.

3.2. Unele servicii oferite de Furnizor in acest site, daca sunt specificate explicit, pot avea tarife initiale si/sau tarife lunare pe care Utilizatorul: (i) poate opta sa nu le plateasca de la inceput, caz in care nu va beneficia de respectivele servicii si/sau (ii) daca opteaza sa le plateasca de la inceput, poate sa inceteze sa le mai plateasca in orice moment, caz in care nu va mai beneficia de respectivele servicii.

3.3. Furnizorul isi rezerva dreptul unilateral de adauga tarife lunare si/sau initiale pentru servicii care la un moment dat nu aveau tarife lunare si/sau initiale. In situatia in care Utilizatorul nu achita respectivele tarife lunare si/sau initiale, Furnizorul poate sa intrerupa furnizarea respectivelor servicii catre Utilizator. Utilizatorul nu are obligatia sa achite respectivele tarife lunare si/sau initiale, astfel ca in situatia in care alege sa nu achite respectivele tarife lunare si/sau initiale, Utilizatorul nu va beneficia de respectivele servicii.

3.4. Furnizorul isi rezerva dreptul unilateral de modifica si/sau elimina tarife lunare si/sau initiale pentru servicii care la un moment dat aveau alte tarife lunare si/sau initiale. In situatia in care Utilizatorul nu achita respectivele tarife lunare si/sau initiale, Furnizorul poate sa intrerupa serviciile respective. Utilizatorul nu are obligatia sa achite respectivele tarife lunare si/sau initiale, astfel ca in situatia in care alege sa nu achite respectivele tarife lunare si/sau initiale, Utilizatorul nu va mai beneficia de respectivele servicii.

3.5. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica unilateral tarifele per SMS de lista si/sau cele negociate cu Utilizatorul, fara notificari prealabile si/sau ulterioare. SMS-urile (denumite si credite SMS) disponibile in contul clientului (achizitionate dar neutilizate) pot fi afectate de aceste modificari de tarife.

3.6. Furnizorul nu este raspunzator moral si/sau material si Utilizatorul renunta la dreptul de a solicita daune - interese pentru orice fel de modificari pe care Furnizorul le opereaza asupra tarifelor Serviciilor Furnizorului.

3.7. SMS-urile (denumite si credite SMS) achizitionate de Utilizator sunt valabile pe o perioada de 1 (un) an de la data achizitionarii acestora, data reprezentata de data facturii aferente SMS-urilor (denumite si credite SMS) respective. Dupa trecerea perioadei de 1 (un) an, acestea expira, devenind 0 (zero) si nu mai pot fi utilizate. Furnizorul isi rezerva dreptul unilateral de a prelungi acest termen de 1 (un) an, fara formalitati prealabile si/sau ulterioare. SMS-urile (denumite si credite SMS) achizitionate nu se pot rambursa Utilizatorului.

3.8. Procedura de achizitionare a SMS-urilor (denumite si credite SMS) si/sau a Serviciilor Furnizorului este online, iar imediat ce Utilizatorul alege un anumit serviciu i se va genera o factura proforma care se va transmite prin e-mail si va putea fi descarcata din contul de utilizator, pe care Utilizatorul are dreptul sa o achite in termen de 5 zile prin metodele de plata specificate pe aceasta. De asemenea, Utilizatorul, are posibilitatea de a comanda SMS-uri si/sau orice alte servicii dintre Serviciile Furnizorului (i) prin contactarea telefonica si/sau prin e-mail a Furnizorului, caz in care Furnizorul va genera factura proforma care se va transmite prin e-mail si va putea fi descarcata din contul de utilizator, factura proforma pe care Utilizatorul are dreptul sa o achite in termen de 5 zile prin metodele de plata specificate pe aceasta, (ii) prin serviciul de comanda automata pentru SMS-uri, daca Utilizatorul alege sa activeze acest serviciu din contul de utilizator alocat Utilizatorului.

3.9. In situatia in care anumite servicii ale Furnizorului se furnizeaza pe baza de tarife lunare/trimestriale/anuale si/sau periodice, pentru serviciile respective care au tarife lunare/trimestriale/anuale si/sau periodice, se va emite o factura proforma inainte ca perioada achitata anterior sa expire, perioada care pentru anumite servicii va fi calendaristica sau poate fi fragmentata, dupa caz. In situatia in care Utilizatorul nu achita factura proforma, aceasta se anuleaza. Pentru serviciile care au tarife tarife lunare/trimestriale/anuale si/sau periodice, neachitarea facturii proforme va duce la oprirea serviciilor respective in mod automatizat la momentul expirarii perioadei achitate anterior, iar reactivarea ulterioara a serviciului in aceleasi conditii tehnice si/sau comerciale nu poate fi garantata de Furnizor.

3.10. Facturile proforme nu sunt purtatoare de dobanzi si/sau de penalitati de orice fel. Dupa achitarea facturii proforme, Furnizorul va emite factura, care se va trimite prin e-mail catre Utilizator, avand valoare de document original, fiind valabil fara semnatura si stampila, conform legii. Toate serviciile Furnizorului se activeaza doar dupa achitarea facturii proforme de catre Utilizator.

3.11. Toate tarifele se calculeaza in RON la cursul BNR din ziua facturarii plus o majorare de maxim 2.5%, in functie de politica Furnizorului la momentul emiterii facturii. Cursul utilizat la facturare poate fi vizualizat in pagina de comanda.

3.12. In situatia in care sunt alocate SMS-uri (denumite si credite SMS) cu titlu gratuit (spre exemplu in scopul testarii serviciilor) iar acestea nu au fost utilizate de Utilizator, SMS-urile (denumite si credite SMS) alocate cu titlu gratuit pot fi retrase in orice moment de catre Furnizor, fara notificare prealabila si/sau ulterioara. De asemenea, SMS-urile (denumite si credite SMS) alocate cu titlu gratuit sunt retrase in mod automatizat in 30 zile calendaristice, daca nu au fost utilizate de Utilizator.

3.13. Furnizorul ofera serviciile catre Utilizator asa cum sunt sunt prezentate pe site-ul www.smslink.ro, fara orice alta garantie implicita si/sau explicita, scrisa si/sau verbala.

3.14. Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula facturile proforme si de a storna facturile, dupa caz, fara nici un fel de notificare prealabila si/sau ulterioara: (i) in situatia in care factura proforma nu a fost achitata de Utilizator in termenul prevazut la Art. 3.8, (ii) in situatia in care pretul cu care s-au facturat serviciile este gresit, (iii) in situatia in care pretul cu care s-au facturat serviciile este derizoriu, (iv) in situatia in care Furnizorul are o suspiciune ca Serviciile Furnizorului ar putea fi utilizate in scopuri nelegitime si/sau in legatura cu scopuri nelegitime. In situatia in care facturile sunt stornate, serviciile mentionate in respectivele facturi vor fi dezactivate, Utilizatorul neavand drept de despagubire. In situatia in care facturile proforme sunt anulate, serviciile mentionate in respectivele facturi proforme nu vor mai putea fi activate, Utilizatorul neavand drept de despagubire.

Art. 4. Protejarea si procesarea datelor si restrictii cu privire la anumite date

4.1. Conform politicii de protejare a informatiilor, Furnizorul poate oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4.2. Furnizorul nu va modifica, completa sau transfera unor terti, bazele de date incarcate de Utilizatori, cu exceptia cazurilor (i) cand acest lucru este acceptat explicit de Utilizator; (ii) in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare; (iii) in care acest lucru este necesar pentru a putea furniza serviciile furnizate de Furnizor.

4.3. Avand in vedere ca serviciul SMS furnizat de Furnizor poate functiona doar prin intermediul furnizorilor de telecomunicatii ai Furnizorului, denumiti in continuare si furnizorii Furnizorului, partenerii Furnizorului sau operatorii de telefonie mobila, Furnizorul este autorizat de catre Utilizatori sa transmita catre acestia SMS-urile ce urmeaza a fi transmise, reprezentand destinatar, expeditor, continut SMS precum si alte caracteristici tehnice encapsulate impreuna cu SMS-ul.

4.4. Este strict interzis (i) sa stocati in contul de utilizator sub orice forma, (ii) sa trimiteti SMS-uri care contin, (iii) procesati prin contul de utilizator, date cu caracter confidential si/sau date cu caracter privilegiat, pe care nu aveti dreptul de a le utiliza. Astfel de date cu caracter confidential si/sau date cu caracter privilegiat includ, dar nu se limiteaza la: CNP (cod numeric personal), date despre instrumente de tranzactionare etc. Utilizatorul este singurul raspunzator in fata legii si fata de terti pentru nerespectarea prezentei clauze.

4.5. Este strict interzis: (i) sa stocati in contul de utilizator sub orice forma, (ii) sa trimiteti SMS-uri care contin, (iii) procesati prin contul de utilizator date, cu caracter ilicit, ilegal, imoral, incluzand dar fara a se limita la date care incalca drepturi de proprietate intelectuala, drepturi de proprietate industriala, drepturi de autor sau orice alte drepturi ale unor terti. Utilizatorul este singurul raspunzator in fata legii si/sau fata de terti pentru nerespectarea prezentei clauze.

4.6. Pentru serviciile care necesita redirectionarea sau trimiterea, in regim automat sau manual, de catre Utilizator a unor e-mail-uri catre adresele specificate in paginile serviciilor Furnizorului, Utilizatorul declara ca acele e-mail-uri nu sunt confidentiale si ca are dreptul sa le redirectioneze catre terti, inclusiv Furnizorului, in scopul de a fi procesate pentru a i se putea furniza serviciile. In situatia in care se dovedeste contrariul, Utilizatorul este singurul raspunzator pentru orice daune - interese produse fata de terti si singurul raspunzator in fata legii, pentru actiunea de a redirectiona sau trimite acele e-mail-uri catre Furnizor, Furnizorul neavand controlul asupra actiunilor Utilizatorului, prin urmare Furnizorul neputand fi tras la raspundere.

4.7. In situatia in care exista reclamatii din partea tertilor cu privire la activitatea desfasurata de Utilizator prin contul de utilizator sau cu privire la SMS-urile transmise de catre Utilizator prin intermediul contului de utilizator, Furnizorul are dreptul de a transmite respectivilor terti datele de identificare ale Utilizatorului, iar Utilizatorul este in totalitate de acord cu acest lucru. Utilizatorul intelege si este de acord ca Furnizorul nu are nevoie de o hotarare judecatoreasca si nici de un alt act administrativ, pentru a transmite respectivilor terti datele de identificare ale Utilizatorului, acest lucru fiind necesar in conformitate cu legislatia aplicabila serviciilor de telecomunicatii, in conformitate cu prevederile contractelor cu operatorii de telecomunicatii si fiind de asemenea necesar pentru buna functionare a serviciilor. In situatia in care imaginea Utilizatorului este lezata sau Utilizatorul a avut pierderi directe sau indirecte, ca urmare a divulgarii datelor de identificare ale acestuia, Utilizatorul este de acord ca Furnizorul nu este raspunzator moral sau material pentru pierderile directe sau indirecte pe care Utilizatorul le-a suferit, divulgarea datelor de identificare ale Utilizatorului fiind cauzata de actiunile Utilizatorului.

4.8. Avand in vedere:

(i) Prevederile Regulamentului nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), aplicabil în toate statele membre ale Uniunii Europene începând cu data de 25.05.2018;

(ii) Că, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, prin Persoană împuternicită de Operator se înțelege acea persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele Operatorului;

(iii) Că, serviciile oferite de Furnizor în baza prezentelor termeni si conditii presupun, prin raportare la specificul lor, prelucrarea de date cu caracter personal, astfel cum acestea sunt definite în legislația internă și Europeană, Furnizorul acționând în îndeplinirea obiectului termenilor si conditiilor în calitate de Persoană împuternicită de Operator, în cazul de față Operatorul fiind Utilizatorul;

(iv) Că, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, atât Utilizatorul, în calitate de Operator, cât și Furnizorul, în calitate de Persoană împuternicită de Operator, au o serie de obligații specifice;

Utilizatorul in calitate de Operator si Furnizorul in calitate de Persoană împuternicită de Operator inteleg ca sunt aplicabile urmatorii termeni și condiții:

(a) Utilizatorul, în calitate de Operator, cât și Furnizorul, în calitate de Persoană împuternicită de Operator declara ca au cunoștință de prevederile legale naționale și europene în vigoare, aplicabile în domeniul protecției datelor cu caracter personal, mai ales în ceea ce privește securitatea datelor cu caracter personal si se angajeaza sa respecte aceste prevederi;

(b) Furnizorul, în calitate de Persoană împuternicită de Operator declara ca va prelucra datele cu caracter personal numai în scopul furnizarii Serviciilor Furnizorului și în conformitate cu obligațiile ce îi incumbă potrivit dispozițiilor legale aplicabile;

(c) Furnizorul, în calitate de Persoană împuternicită de Operator se obligă să limiteze accesul la datele cu caracter personal strict cu privire la acei salariați/furnizori implicați direct în executarea Serviciilor Furnizorului.

Art. 5. Drepturi de autor, drepturi de proprietate intelectuala si drepturi de proprietate industriala

5.1. Utilizatorul intelege, este de acord si accepta in mod expres sa nu reproduca sub nici o forma, inclusiv dar fara a se limita la reproducerea prin duplicare, copiere totala, copiere partiala si/sau inginerie inversa, oricare dintre serviciile puse la dispozitie prin acest site si/sau tehnologia serviciilor puse la dispozitie prin acest site, fara acordul prealabil scris al Furnizorului. Toate serviciile puse la dispozitie prin acest site, intreg continutul site-ului si tot codul sursa este proprietatea Furnizorului, cu exceptia cazurilor in care poate fi specificat in mod diferit. Prin utilizarea Serviciilor Furnizorului, Utilizatorul primeste dreptul de utilizare non-exclusiv al serviciilor disponibile prin intermediul Contului de Utilizator, conform termenilor si conditiilor de utilizare, pe perioada cat Contul de Utilizator este activ. Utilizatorul intelege si accepta ca Furnizorul nu transfera tehnologie, drepturi de autor, drepturi de proprietate intelectuala si nici drepturi de proprietate industriala catre Utilizator. Utilizatorul intelege si accepta ca orice accesare si/sau utilizare neautorizata a Serviciilor Furnizorului, dar si orice incercare de accesare si/sau utilizare neautorizata a Serviciilor Furnizorului, este strict interzisa.

5.2. Utilizatorul ia la cunostinta faptul ca SMSLink este marca inregistrata, titularul marcii inregistrate fiind Furnizorul, iar Furnizorul este indreptatit la toate drepturile conferite de legislatia in vigoare, inclusiv dar fara a se limita la prevederile legii nr. 84 din 15 aprilie 1998 privind mărcile și indicațiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare. In conformitate cu legea nr. 84 din 15 aprilie 1998, cu modificarile si completarile ulterioare, Utilizatorul ia la cunostinta ca Furnizorul, in calitate de titular al marcii inregistrate SMSLink, are un drept exclusiv pentru utilizarea marcii inregistrate SMSLink si denumirii SMSLink, iar orice utilizare a marcii inregistrate SMSLink si/sau a denumirii SMSLink de catre terti se poate face numai cu acordul prealabil scris al Furnizorului, fiind interzisa utilizarea marcii inregistrate SMSLink si/sau a denumirii SMSLink fara acordul prealabil scris al Furnizorului.

Art. 6. Plata serviciilor

6.1. Plata Serviciilor Furnizorului se realizeaza prin Ordin de Plata in contul bancar al Furnizorului, in baza facturii proforme sau facturii emise de acesta. Plata serviciilor se realizeaza in regim prepaid (preplatit) - plata inainte de utilizarea Serviciilor Furnizorului sau in regim postpaid - plata dupa utilizarea Serviciilor Furnzorului, in cazul in care Utilizatorul si Furnizorul au convenit in scris acest lucru, sub forma unui contract incheiat in forma fizica.

6.2. Plata anumitor Servicii se poate realiza prin carduri de credit si/sau debit, online, procesate de catre EuroPayment Services SRL (EuPlatesc.ro) si/sau alti procesatori, atunci cand acest serviciu este disponibil si numai pentru Serviciile Furnizorului pentru care acest serviciu este disponibil.

6.3. In situatia in care platile efectuate de catre Utilizator, prin mijloace de plata electronice, sunt ulterior refuzate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a sesiza institutiile abilitate, organele abilitate si/sau alte terte parti pentru recuperarea prejudiciului, furnizand toate datele colectate pe care le are disponibile despre Utilizator si/sau despre activitatea Utilizatorului.

6.4. In situatia in care plata prin mijloace de plata electronice, realizata de Utilizator, prezinta un risc ridicat de frauda si/sau in situatia in care Utilizatorul prezinta un risc ridicat de frauda, conform analizei de risc efectuate de Furnizor si/sau de partenerii Furnizorului, Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu accepta plata prin mijloace de plata electronice si/sau de a pune plata prin mijloace de plata electronice in verificare manuala, avand posibilitatea de a solicita Utilizatorului documente suplimentare pentru refacerea analizei de risc, dar si realizarea procedurii de on-boarding a Utilizatorului prin platforma e-KYC (Know Your Customer) a Furnizorului. Utilizatorul va putea utiliza Serviciile Furnizorului numai dupa clarificarea oricaror situatii in legatura cu riscurile identificate de Furnizor.

6.5. Sumele achitate de Utilizator catre Furnizor, indiferent de metoda de plata, in baza facturilor proforme si/sau fiscale emise de catre Furnizor, sunt nereturnabile. Orice sume achitate de catre Utilizator catre Furnizor nu pot fi revendicate.

Art. 7. Denuntarea unilaterala, terminarea, suspendarea serviciilor si/sau limitarea serviciilor

7.1. Termenii si conditiile de utilizare, reprezinta cadrul contractual aplicabil intre Furnizor si Utilizator, care poate fi denunţat unilateral de către oricare dintre părti, fără plata de daune – interese şi fără a fi necesară intervenţia unei instanţe judecătoreşti, în baza unei notificări transmise celeilalte părti cu 15 de zile înainte de data la care va avea loc încetarea, notificare ce va putea fi transmisa de catre Furnizor catre Utilizator (i) prin e-mail, pe cea mai recenta adresa de e-mail a Utilizatorului cunoscuta de Furnizor conform datelor din contul de utilizator al Utilizatorului si/sau (ii) prin intermediul sistemului de mesagerie/informare dintre Furnizor si Utilizator disponibil in Contul de Utilizator al Utilizatorului si/sau (iii) prin afisarea pe site-ul Furnizorului, respectiv ce va putea fi transmisa de catre Utilizator catre Furnizor, prin e-mail, pe adresa de e-mail a Furnizorului.

7.2. Serviciile Furnizorului, prin natura lor, sunt servicii dependente in mod direct si/sau indirect, dupa caz, de serviciile prestate catre Furnizor de catre operatorii de telecomunicatii si/sau alti Furnizori de servicii de IT&C, precum furnizori de servicii de infrastructura IT, furnizori de servicii de comunicatii electronice, furnizori de servicii hardware si/sau software, toti acestia avand calitatea de furnizori ai Furnizorului. In situatia in care furnizorii Furnizorului nu isi mai pot desfasura activitatea si/sau in situatia in care activitatea acestora este afectata si/sau perturbata din orice fel de motive, afectand si/sau perturband pe cale de consecinta activitatea Furnizorului si/sau capacitatea Furnizorului de a furniza Serviciile Furnizorului, Furnizorul isi rezerva dreptul de a aplica oricare dintre urmatoarele masuri, fara niciun fel de notificare prealabila si/sau ulterioara: (i) Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda si/sau limita total si/sau partial, imediat, Serviciile Furnizorului, (ii) Furnizorul isi rezerva dreptul de a inchide Serviciile Furnizorului, denuntand unilateral, fara niciun fel de preaviz, cadrul contractual aplicabil intre Furnizor si Utilizator. Orice pagube si/sau prejudicii directe si/sau indirecte ocazionate Utilizatorului ca urmare a suspendarii si/sau limitarii totale sau partiale a Serviciilor Furnizorului si/sau a inchiderii Serviciilor Furnizorului nu va putea fi pusa in sarcina Furnizorului, Furnizorul fiind exonerat de orice fel de raspundere.

7.3. Utilizatorul este exclusiv raspunzator legal, moral si material pentru continutul SMS-urilor si/sau al eticheteler SMS-urilor transmise prin intermediul Serviciilor Furnizorului.

7.4. Orice reclamatie referitoare la continutul SMS-urilor sau al etichetelor asociate SMS-urilor transmise va fi directionata pentru solutionare catre Utilizator. In cazul in care numarul reclamatiilor depaseste un procent de 1% din totalul SMS-urilor trimise prin Contul de Utilizator intr-un interval de o luna, Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda Contul de Utilizator fara notificare prealabila si/sau ulterioara.

7.5. In cazul in care reclamatiile sunt cauzate de SMS-uri cu continut de amenintare, defaimator, vulgar, ilegal, instigator, neautorizat, tentative de frauda, tentative de inselaciune sau fals, Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda Contul de Utilizator, fara notificare prealabila. Furnizorul isi rezerva dreptul de a se autosesiza in situatia in care detecteaza trafic care indeplineste aceste criterii, iar Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda si/sau inchide Contul de Utilizator respectiv, fara nici o notificare prealabila catre Utilizator. Orice actiuni civile si/sau penale cauzate de actiunile Utilizatorului se vor indrepta impotriva Utilizatorului.

7.6. Furnizorul isi rezerva dreptul de a inchide unilateral, fara notificare prealabila si/sau ulterioara, Contul de Utilizatorul al Utilizatorului si/sau de a limita oricare dintre serviciile furnizate prin intermediul Contului de Utilizatorul al Utilizatorului, si in situatia in care Furnizorul: (i) constata conform situatiilor statistice ale Furnizorului ca respectivul Cont de Utilizator nu a fost accesat in ultimele 90 de zile; (ii) constata conform situatiilor statistice ale Furnizorului ca prin respectivul Cont de Utilizator nu s-au achizitionat SMS-uri in ultimele 90 de zile; (iii) constata conform situatiilor statistice ale Furnizorului ca pe respectivul Cont de Utilizator nu s-au trimis SMS-uri in ultimele 90 de zile; (iv) constata si/sau suspecteaza ca pentru respectivul Cont de Utilizator s-au furnizat date false, fictive sau incomplete la inregistrare; (v) constata ca respectivul Cont de Utilizator a fost utilizat intr-un mod care incalca termenii si conditiile de utilizare si/sau politica de confidentialitate; (vi) constata si/sau suspecteaza ca respectivul Cont de Utilizator a fost utilizat intr-un mod ilegal si/sau imoral; (vii) constata ca pentru respectivul cont de utilizator exista facturi scadente care sunt neachitate de Utilizator; (viii) constata si/sau identifica plati cu risc ridicat de frauda si/sau plati frauduloase, prin mijloace de plata electronice.

7.7. In situatia inchiderii contului de utilizator al Utilizatorului, Utilizatorul va pierde toate SMS-urile (denumite si credite SMS), optiunile si beneficiile acumulate in contul de utilizator al Utilizatorului. Utilizatorul intelege si este de acord ca nu are niciun drept de despagubire in legatura cu SMS-urile (denumite si credite SMS), optiunile si beneficiile acumulate in contul de utilizator al Utilizatorului si renunta in mod expres la dreptul de a solicita vreo despagubire in legatura cu SMS-urile (denumite si credite SMS), optiunile si beneficiile acumulate in contul de utilizator al Utilizatorului. De asemenea, in cazul inchiderii contului de utilizator, Utilizatorul intelege si accepta in mod expres ca Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge toate datele stocate in contul de utilizator al Utilizatorului, neavand obligatia de a furniza catre Utilizator vreo copie a acestor date.

7.8. Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda temporar contul de utilizator alocat Utilizatorului, fara notificare prealabila si/sau ulterioara, inainte de a inchide contul de utilizator alocat Utilizatorului.

7.9. In situatia suspendarii Contului de Utilizator sau inchiderii contului de utilizator, orice pagube si/sau prejudicii directe si/sau indirecte ocazionate Utilizatorului ca urmare a suspendarii sau inchiderii Contului de Utilizator nu vor putea fi puse in sarcina Furnizorului, Furnizorul fiind exonerat de orice fel de raspundere.

7.10. Utilizatorul intelege si accepta in mod expres faptul ca SMS-urile achizitionate si neutilizate expira dupa 1 (un) an de la data achizitiei, data care incepe sa curga de la data facturii pentru respectivele SMS-uri achizitionate. Dupa data expirarii SMS-urile achizitionate devin 0 (zero) si nu mai pot fi utilizate, Utilizatorul neavand drept de despagubire. Furnizorul isi rezerva dreptul de a prelungi in mod unilateral, fara notificari prealabile si/sau ulterioare, perioada de valabilitate a SMS-urilor.

Art. 8. Raspunderea si garantia furnizorului

8.1. Furnizorul nu ofera o garantie catre Utilizator pentru utilizarea serviciilor, continutului serviciilor, functiile serviciilor, disponibilitatii serviciilor, accesibilitatii serviciilor, permanentei serviciilor, costurilor si tarifelor serviciilor. Toate serviciile sunt furnizate "asa cum sunt" fara o garantie explicita sau implicita, scrisa, presupusa sau verbala. Utilizatorul accepta sa utilizeze Serviciile Furnizorului pe propria raspundere.

8.2. Furnizorul nu este raspunzator fata de Utilizator, moral sau material, pentru daune - interese pierderi de profit, pierderi de venituri, pierderi de date, pierderi financiare, pierderi de beneficii sau orice alte pierderi sau daune suferite, directe sau indirecte ca urmare a utilizarii Serviciilor Furnizorului sau ca urmare a modificarii termenilor si conditiilor, a continutului, functiilor, disponibilitatii, accesibilitatii, permanentei, costurilor sau tarifelor Serviciilor Furnizorului, fara a se limita doar la acestea. Utilizatorul accepta sa utilizeze Serviciile Furnizorului pe propria raspundere.

8.3. Prezentarile Serviciilor Furnizorului si tarifele si costurile prezentate nu creaza obligatii contractuale si nu reprezinta o oferta comerciala. Daca Utilizatorul doreste o oferta comerciala, aceasta va fi furnizata de Furnizor la solicitarea scrisa venita din partea Utilizatorului.

Art. 9. Acceptarea termenilor si conditiilor

9.1. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si accepta Termenii si Conditiile, in versiunea cea mai noua/recenta a acestora, daca alege sa utilizeze Serviciile Furnizorului si/sau sa isi deschida un Cont de Utilizator. In situatia in care Utilizatorul nu este de acord cu Termenii si Conditiile, Utilizatorul este indreptatit sa nu utilizeze Serviciile Furnizorului si sa nu isi deschida Contul de Utilizator.

9.2. Pentru a putea utiliza Serviciile Furnizorului, Utilizatorul trebuie sa fie de acord si sa accepte Termenii si Conditiile. Utilizatorul nu are dreptul sa utilizeze Serviciile Furnizorului dacă nu accepta Termenii si Conditiile.

9.3. Termenii si Conditiile se considera acceptate prin oricare dintre urmatoarele modalitati: (a) prin selectarea opţiunii de acceptare a Termenilor si Conditiilor, atunci când această opţiune este pusă la dispozitie in interfata cu Utilizatorul; (b) prin utilizarea efectiva a Serviciilor Furnizorului, caz in care Furnizorul va considera ca utilizarea de catre Utilizator a Serviciilor Furnizorului reprezinta o acceptare tacita a Termenilor si Conditiilor incepând cu data de inceput a utilizarii Serviciilor Furnizorului de catre Utilizator.

9.4. Utilizatorul nu are dreptul de a utiliza Serviciile Furnizorului şi nu are dreptul de a accepta Termenii si Conditiile dacă (a) Utilizatorul nu are varsta legal acceptabilă pentru incheierea unui contract cu Furnizorul conform legislatiei din Romania si/sau din tara in care Utilizatorul este rezident si/sau tara in care Utilizatorul utilizeaza serviciile Furnizorului şi nici (b) dacă Utilizatorul este o persoană careia i s-a interzis primirea de servicii similare cu Serviciile Furnizorului, interdictie care poate fi efectuata in baza legislatiei din Romania si/sau din tara in care Utilizatorul este rezident si/sau tara in care Utilizatorul utilizeaza serviciile Furnizorului.

9.5. Avand in vedere ca Furnizorul nu este in masura sa valideze varsta legala a Utilizatorului si/sau sa verifice daca Utilizatorul este o persoana careia i s-a interzis primirea de servicii similare cu Serviciile Furnizorului, acceptarea termenilor si conditiilor, dar si utilizarea Serviciilor Furnizorului, se face pe propria raspundere a Utilizatorului. In situatia in care Utilizatorul nu are varsta legal acceptabila pentru incheierea unui contract cu Furnizorul, termenii si conditiile se vor considera ca fiind acceptati de catre tutorele Utilizatorului.

Art. 10. Comunicarea cu Utilizatorul

10.1. Toate notificarile catre Utilizator, vor fi transmise de catre Furnizor prin e-mail si/sau prin SMS, pe adresa/adresele de e-mail/numarul de telefon/numerele de telefon specificate de Utilizator in Contul de Utilizator, spre exemplu in sectiunea Profil si/sau in sectiunea Setari. Toate notificarile si comunicarile vor fi considerate comunicate la data expedierii notificarii si/sau comunicarii de catre Furnizor. Utilizatorul are obligatia de a furniza o adresa de e-mail valida in Contul de Utilizator pentru a permite astfel comunicarea cu Furnizorul.

10.2. Toate notificarile catre Furnizor, referitoare la serviciile furnizate de Furnizor, se vor trimite exclusiv prin e-mail, daca printr-un contract incheiat intre Utilizator si Furnizor nu a fost stabilit altfel, la adresa contact@smslink.ro si vor fi considerate comunicate la data receptionarii lor de catre Furnizor.

10.3. Furnizorul nu este raspunzator pentru nereceptionarea de catre Utilizator a notificarilor/comunicarilor transmise catre acesta. Utilizatorul trebuie sa ia masurile necesare pentru receptionarea notificarilor/comunicarilor din partea Furnizorului. Pentru notificarile/comunicarile, dar si pentru facturile sau proformele, care se regasesc si in contul de utilizator, Utilizatorul are obligatia de a le verifica periodic pentru a fi la curent cu acestea.

10.4. Avand in vedere caracterul Serviciilor Furnizorului, Furnizorul este autorizat de Utilizator sa ii transmita Utilizatorului notificari/comunicari referitoare la utilizarea si/sau neutilizarea Serviciilor Furnizorului, aceste notificari/comunicari reprezentand interesul legitim al Furnizorului de a informa Utilizatorul despre utilizarea, incercarea de a utiliza sau neutilizarea Serviciilor Furnizorului, astfel incat utilizatorul sa fie pe deplin informat despre serviciile pe care acesta le are active in Contul de Utilizator si despre modalitatea in care acestea sunt accesate sau utilizate.

10.5. In functie de optiunea utilizatorului exprimata neechivoc de catre Utilizator la sectiunea Creare cont de utilizator si actualizata ori de cate ori Utilizatorul considera necesar acest lucru la sectiunea Profil, Furnizorul poate sa ii transmita Utilizatorului si e-mail-uri si/sau SMS-uri cu caracter de marketing referitoare la produsele si serviciile Furnizorului pe adresele de e-mail/numerele de telefon utilizate de Utilizator in Contul de Utilizator.

10.6. In situatia in care Utilizatorul utilizeaza Serviciile Furnizorului in calitate de persoana juridica, in functie de optiunea exprimata in sectiunea Creare cont de utilizator, Utilizatorul declara si garanteaza Furnizorul ca va furniza catre Furnizor doar date de contact care ii apartin Utilizatorului in calitatea sa de persoana juridica.

Art. 12. Dispozitii finale

11.1. Termenii si Conditiile constituie intreaga intelegere dintre Utilizator si Furnizor si reglementeaza folosirea de catre Utilizator a Serviciilor Furnizorului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre Utilizator si Furnizor, fie el scris si/sau verbal, inclusiv in cazul unei versiuni precedente a Termenilor si Conditiilor. Furnizorul isi rezerva dreptul de a actualiza, revizui, modifca periodic Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila si/sau ulterioara transmisa catre Utilizator.

11.2. Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de Termeni si Conditii care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii ale Furnizorului si/sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, si/sau software furnizat de o terta parte.

11.3. Termenii si Conditiile, precum si relatia dintre Utilizatori si Furnizor, vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania.

11.4. Utilizatorul este de acord si accepta in mod expres ca in cazul oricarei neintelegeri in legatura cu Termenii si Conditiile si/sau in legatura cu Serviciile Furnizorului se va incerca rezolvarea pe cale amiabila, iar in caz de dezacord se va apela la instantele judecatoresti competente cu sediul si/sau jurisdictia in localitatea sediului social si/sau a punctelor de lucru ale Furnizorului.

11.5. Avand in vedere natura si complexitatea tehnica a produselor/serviciilor furnizate de Furnizor, anumite produse/servicii furnizate de Furnizor pot avea termeni si conditii specifici pentru respectivele produse/servicii, caz in care respectivele termeni si conditii vor completa termenii si conditiile cuprinse in prezentul document.

11.6. Insuccesul Furnizorului de a aplica si/sau apara oricare dintre prevederile, obligatiile si/sau drepturile stipulate in Termeni si Conditi nu constituie o renuntare la respectivele prevederi, obligatii si/sau drepturi.

11.7. In cazul in care una din clauzele Termenilor si Conditiilor se perima, contravine legii sau devine inoperanta ca urmare a aplicarii unei decizii executive, legislative, judiciare sau a altor decrete sau decizii publice, aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte clauze cuprinse in Termeni si Conditii, care vor continua sa ramana în vigoare si sa produca efecte juridice ca si cum clauza invalidata, perimată sau inoperanta nu a facut parte din Termeni si Conditii.

11.8. In cazul in care una din clauzele Termenilor si Conditiilor se perima, contravine legii sau devine inoperanta ca urmare a aplicarii unei decizii executive, legislative, judiciare sau a altor decrete sau decizii publice, Utilizatorul este de acord ca Furnizorul sa ia toate masurile necesare pentru a inlocui clauza invalidata, perimata sau inoperanta cu o altă clauza valabila, legala si aplicabila care sa conduca la aceleasi efecte juridice si/sau economice.

11.9. Utilizatorul este de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea Serviciilor Furnizorului sau Termenilor si Conditiilor trebuie dusa la indeplinire in termen de 7 zile de la emiterea si/sau formularea ei, in caz contrar, dupa acest termen, indeplinirea ei va fi prescrisa.

Părtile declară că înţeleg si acceptă în mod expres prevederile Art. 2.1, Art. 2.2, Art. 2.3, Art. 2.4, Art. 2.5, Art. 2.6, Art. 2.7, Art. 2.8, Art. 2.9, Art. 2.10, Art. 2.11, Art. 2.12, Art. 3.1, Art. 3.2, Art. 3.3, Art. 3.4, Art. 3.5, Art. 3.6, Art. 3.7, Art. 3.8, Art. 3.9, Art. 3.10, Art. 3.11, Art. 3.12, Art. 3.13, Art. 3.14, Art. 4.1, Art. 4.2, Art. 4.3, Art. 4.4, Art. 4.5, Art. 4.6, Art. 4.7, Art. 4.8, Art. 5.1, Art. 5.2, Art. 6.1, Art. 6.2, Art. 6.3, Art. 7.1, Art. 7.2, Art. 7.3, Art. 7.4, Art. 7.5, Art. 7.6, Art. 7.7, Art. 7.8, Art. 7.9, Art. 7.10, Art. 8.1, Art. 8.2, Art. 8.3, Art. 9.1, Art. 9.2, Art. 9.3, Art. 9.4, Art. 9.5, Art. 10.1, Art. 10.2, Art. 10.3, Art. 10.4, Art. 10.5, Art. 10.6, Art. 11.1, Art. 11.2, Art. 11.3, Art. 11.4, Art. 11.5, Art. 11.6, Art. 11.7, Art. 11.8, Art. 11.9 din prezentele termeni si conditii, în conformitate cu Art. 1203 NCC.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea