Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

ASTINVEST este o companie avand experienta si consecventa in piata IT & telecom din Romania, avand o cifra de afaceri in anul 2016 de peste 4.43 milioane RON (aprox. 1 milion euro), in anul 2017 de peste 11.75 milioane RON (aprox. 2.50 milioane euro), iar in anul 2018 de peste 14.66 milioane RON (aprox. 3.14 milioane euro).

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 cu 2 distinctii:

Locul 13 în clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), Editia 2015
Locul 127 în clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), Editia 2015

Pe langa distinctiile internationale primite, si amintite mai sus, suntem onorati sa fim prezenti si in Topul Firmelor organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei cu urmatoarele distinctii:

Locul 1 in Topul Firmelor Editia 2015 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
Locul 1 in Topul Firmelor 2013 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
Locul 1 in Topul Firmelor 2012 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.

Oferind solutii profesioniste, complete si personalizate pentru nevoile fiecarui client si pastrand in acelasi timp un standard ridicat al serviciilor reusim sa stabilim o relatie pe termen lung cu fiecare client. Prin parteneriatele strategice cu furnizori importanti de solutii IT si telecomunicatii din Romania reusim sa raspundem cu solutii optime din punct de vedere financiar, la cele mai inalte standarde de calitate.

Platforma SMSLink este utilizata din 2008 (de peste 10 ani) de peste 900 de clienti multumiti dintr-o multitudine de domenii de activitate, precum banking, telecom, retail, medical, si sustinand un trafic de peste 110 milioane de SMS-uri in fiecare an. Acoperim domenii precum banking si telecom care impun un standard ridicat al serviciilor, datorita timpilor mici de livrare a SMS-urilor si a nivelului ridicat de disponibilitate a serviciilor, astfel dvs. beneficiind de serviciile unui furnizor ales de companii de top din Romania, precum institudii financiar-bancare din primele 3 din Romania.

Despre SMSLink

In calitate de client SMSLink, beneficiati de suport 24/7/365 atat prin telefon cat si prin e-mail, fiind unul dintre putinii furnizori de servicii SMS care ofera suport non-stop pe tot parcursul anului. De asemenea, beneficiati de un serviciu pentru care intreg setul de parametri tehnici este monitorizat 24/7/365 de catre echipa SMSLink si orice interventie este realizata proactiv pentru ca orice situatie tehnica sa fie preintampinata.

Astfel, prin alegerea platformei SMSLink in cadrul organizatiei dvs. beneficiati de una dintre cele mai avansate platforme de comunicare prin SMS disponibile in Romania, furnizata online in regim Software-as-a-Service (SaaS), fiind singura platforma SMS care ofera servicii unificate de SMS Marketing, SMS Gateway, 2-Way SMS, Mail to SMS si SMS Alerts.

Platforma SMSLink este de asemenea o platforma colaborativa, care va ofera posibilitatea de a creea conturi subordonate diferitelor departamente sau persoane din compania dvs., dand astfel posibilitatea acestora sa controleze complet toate functiile dintr-un cont, cu exceptia costurilor care vor fi controlate doar de de contul principal.

Deoarece toate serviciile pe care le oferim sunt complet configurabile on-line, intuitiv si rapid, puteti testa gratuit toate serviciile disponibile in platforma SMSLink, dupa crearea unui cont.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea