Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

ASTINVEST este o companie avand experienta si consecventa in piata IT & telecom din Romania, ce furnizeaza serviciul SMSLink din anul 2008 (de peste 16 ani) si care s-a remarcat prin servicii furnizate la standarde ridicate de calitate. Spre confirmarea rezultatelor obtinute, cifra de afaceri s-a situat in cei mai recenti ani, dupa cum urmeaza:

  • in anul 2023 de peste 54.61 milioane RON (aprox. 10.97 milioane euro)
  • in anul 2022 de peste 46.66 milioane RON (aprox. 9.43 milioane euro)
  • in anul 2021 de peste 38.99 milioane RON (aprox. 7.88 milioane euro)
  • in anul 2020 de peste 27.45 milioane RON (aprox. 5.63 milioane euro)
  • in anul 2019 de peste 21.25 milioane RON (aprox. 4.44 milioane euro)
  • in anul 2018 de peste 14.66 milioane RON (aprox. 3.14 milioane euro)
  • in anul 2017 de peste 11.75 milioane RON (aprox. 2.50 milioane euro)

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 cu 2 distinctii:

Locul 13 in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 CE (Central Europe), Editia 2015
Locul 127 in clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA, Editia 2015

Pe langa distinctiile internationale primite, si amintite mai sus, suntem onorati sa fim prezenti si in Topul Firmelor organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei cu urmatoarele distinctii:

Locul 1 in Topul Firmelor Editia 2015 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
Locul 1 in Topul Firmelor 2013 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
Locul 1 in Topul Firmelor 2012 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.

ASTINVEST este certificata cu privire la implementarea si mentinerea unui Sistem de Management al Securitatii Informatiei (SMSI) conform cerintelor din standardul SR ISO/CEI 27001:2018 (ISO/IEC 27001:2017).

Oferind solutii profesioniste, complete si personalizate pentru nevoile clientilor si pastrand in acelasi timp un standard ridicat al serviciilor reusim sa stabilim relatii pe termen lung cu clientii. Prin parteneriatele strategice cu furnizori importanti de solutii IT si telecomunicatii din Romania reusim sa raspundem cu solutii optime din punct de vedere financiar, la standarde ridicate de calitate.

Platforma SMSLink este utilizata din 2008 (de peste 16 ani) de peste 2200 de clienti multumiti dintr-o multitudine de domenii de activitate, precum banking, telecom, retail, medical, si sustinand un trafic de peste 350 milioane SMS in fiecare an, adica in medie peste 950.000 SMS in fiecare zi din an (365 de zile / an), astfel avem tehnologia necesara pentru a transmite oricate SMS-uri aveti nevoie intr-un timp foarte scurt. Iata cateva repere importante recente in cei peste 16 ani de activitate:

  • In anul 2018 am livrat o campanie SMS de aproximativ 2 milioane de SMS-uri, transmisa in cateva ore, pe parcursul unei singure zile
  • In anul 2019 cea mai mare campanie SMS a fost de 6 milioane SMS-uri pe parcursul a 4 zile pentru un singur client

Acoperim industrii precum banking si telecom care impun un standard ridicat al serviciilor, datorita timpilor mici de livrare a SMS-urilor si a nivelului ridicat de disponibilitate a serviciilor, astfel dvs. beneficiati de serviciile unui furnizor ales de companii de top din Romania, precum institudii financiar-bancare din primele 3 din Romania.

Clientii din industria bancara transmit inclusiv trafic SMS critic precum SMS OTP (One Time Password) pentru serviciile de Internet Banking sau SMS OTP (One Time Password) pentru 3D Secure (autorizarea tranzactiilor cu cardul pe Internet). Astfel va puteti baza pe serviciile noastre si pe faptul ca veti avea un partener de incredere care va incerca in orice moment sa raspunda proactiv si pozitiv la orice solicitare tehnica sau comerciala.

La SMSLink beneficiati de suport 24/7/365 atat prin telefon cat si prin e-mail, fiind unul dintre putinii furnizori de servicii SMS care ofera suport non-stop pe tot parcursul anului. De asemenea, beneficiati de un serviciu pentru care intreg setul de parametri tehnici este monitorizat 24/7/365 de catre echipa SMSLink si orice interventie este realizata proactiv pentru ca orice situatie tehnica sa fie preintampinata.

Astfel, prin alegerea platformei SMSLink in cadrul organizatiei dvs. beneficiati de una dintre cele mai avansate platforme de comunicare prin SMS disponibile in Romania, furnizata online in regim Software-as-a-Service (SaaS), fiind singura platforma SMS care ofera servicii unificate de SMS Marketing, SMS Gateway, 2-Way SMS, Mail to SMS si SMS Alerts.

Platforma SMSLink este de asemenea o platforma colaborativa, care va ofera posibilitatea de a creea conturi subordonate diferitelor departamente sau persoane din compania dvs., dand astfel posibilitatea acestora sa controleze complet toate functiile dintr-un cont, cu exceptia costurilor care vor fi controlate doar de de contul principal.

Deoarece toate serviciile pe care le oferim sunt complet configurabile on-line, intuitiv si rapid, puteti testa gratuit toate serviciile disponibile in platforma SMSLink, dupa crearea unui cont.

Aparitii in presa

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea