Cu ajutorul modulului SMSLink pentru osTicket întâmpinam nevoia clienţilor de a integra simplu şi rapid fluxurile de business cu serviciile de transmitere automată de SMS-uri. Puteţi transmite astfel SMS-uri automate, direct din platforma Zendesk, atunci cand spre exemplu sunt îndeplinite anumite condiţii şi reguli, spre exemplu un ticket este deschis.

Clienţii dvs. ramân astfel în permanenţă conectaţi cu soluţiile dvs., îmbunatăţind astfel experienţa clienţilor, iar astfel customer service-ul dvs. ajunge la următorul nivel.

Integrarea osTicket cu platforma SMSLink, pas cu pas

1. In interfata de client SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea SMS Gateway – Configurare si setari
2. La sectiunea Creare conexiune SMS Gateway, completati o parola aleatoare si apasati Salvare conexiune. Este necesar sa retineti Connection ID-ul si Parola aferente conexiunii pentru a le introduce la pasii urmatori in platforma Zendesk.

3. Descarcati plugin-ul SMSLink pentru osTicket
3. Dezarhivati arhiva descarcata la punctul 3 si incarcati folderul smslink/ in folderul include/plugins/ al instalarii dvs. osTicket

4. Accesati apoi sectiunea de administrare a instalarii dvs. osTicket
5. La sectiunea Manage, accesati Plugins
6. Selectati checkbox-ul in dreptul SMSLink, iar apoi apasati pe More, iar apoi pe Enable
7. Dupa ce ati activat modulul SMSLink, dati click pe modulul SMSLink, pentru a intra in sectiunea de setari a acestuia

8. In pagina pentru configurarea modulului SMSLink pentru osTicket, completati urmatoarele:
8.1. In campul SMSLink – SMS Gateway – Connection ID, introduceti valoarea SMS Gateway – Connection ID, aferenta conexiunii generate la punctul 2
8.2. In campul SMSLink – SMS Gateway – Password, introduceti valoarea SMS Gateway – Parola, aferenta conexiunii generate la punctul 2
8.3. La sectiunea SMS Templates alegeti Send SMS when a new ticket is created si completati apoi sablonul de SMS.
8.3. Apasati pe Save Changes

9. Testati setup-ul de mai sus prin deschiderea unui ticket, pentru care utilizatorul care deschide ticketul sa aiba un numar de telefon valid.

Alte scenarii de transmitere SMS personalizate

Aditional scenariului de mai sus, puteti transmite SMS-uri si in alte situatii, pentru aceasta fiind necesar sa customizati modulul, adaugand custom hook-urile dorite in fisiul include/plugins/smslink/smslink.php, in cadrul functiei connectToHooks().

Creaţi un cont si testaţi gratuit SMSLink

Pentru a utiliza sau a testa platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, puteti să vă creaţi un cont de utilizator pe www.smslink.ro. Dacă aveţi deja un cont de utilizator în platforma SMSLink.ro, va puteţi autentifica în contul de utilizator pe www.smslink.ro.

Despre SMSLink.ro

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 14 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 14.5 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 480.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1600 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea