Cu ajutorul connectorului SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps şi Azure Logic Apps întâmpinam nevoia clienţilor de a integra simplu şi rapid fluxurile de business cu serviciile de transmitere automată de SMS-uri, contribuind astfel la automatizarea şi digitalizarea accelerată a companiilor cu o soluţie de comunicare prin SMS inovativă, scalabilă şi uşor de integrat.

SMSLink.ro este singurul furnizor de servicii SMS din România integrat cu soluţia Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, confirmând astfel încă o dată angajamentul, de peste 12 ani, de a oferi soluţii de mesagerie de avangardă, mereu în pas cu tehnologia.

Power Apps este o suită “Low Code/No Code” de aplicaţii, servicii şi conectori ce furnizează un mediu pentru dezvoltarea rapidă a aplicaţiilor, în scopul de a permite dezvoltarea de aplicaţii adaptate nevoilor de business. Prin Power Apps, pot fi dezvoltate rapid aplicaţii de business care se conectează şi utilizează datele stocate în platformă sau în diverse surse de date online sau on-premise. Power Apps este integrat cu Power Automate – un serviciu ce permite crearea de fluxuri automate între aplicaţiile şi serviciile utilizate de dvs., pentru a transfera, colecta şi sincroniza date, a genera şi transmite notificări şi multe altele.

Prin utilizarea conectorului SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps pot fi integrate rapid serviciile de transmitere automată de SMS-uri furnizate de SMSLink, cu aplicatiile, serviciile si conectorii disponibili în Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, conectorul SMSLink facând parte din ecosistemul acestor platforme şi putând fi utilizat în fluxurile dorite pentru a transmite SMS-uri operaţionale relevante în comunicarea cu clienţii şi partenerii, precum notificări SMS despre procesarea şi expedierea comenzilor, emiterea facturilor, colectarea debitelor samd.

Astfel integrarea a sute de aplicaţii de business precum Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV, Office 365, SQL Server devine extrem de simplă, putând fi efectuată din câteva click-uri, astfel fiind micşorate timpul şi costurile aferente integrării.

Cel mai personal şi eficient mijloc de comunicare directă

SMS-ul ramâne şi în anul 2021 cel mai eficient canal de comunicare directă, studiile arătând că rata de deschidere a unui SMS este de peste 98%, producând o rată de angajament în campanii SMS de 6 până la 8 ori mai mare decât e-mail-ul, SMS-urile fiind citite în medie în primele 5 secunde de la primire.

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din România, fiind lansată în anul 2008, acum peste 12 ani, si avand in prezent un trafic lunar de peste 12 milioane de SMS-uri (adică in medie peste 380.000 SMS în fiecare zi, 365 de zile pe an), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienti corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din Romania, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

În România, SMS-ul acoperă 100% din populaţia tării, conform informaţiilor prelucrate de ANCOM, la nivelul anului 2017 existând 22.4 milioane de utilizatori activi de telefonie mobila (12.1 milioane abonamente şi 10.3 milioane de cartele preplatite), toate telefoanele având capabilitatea de a transmite şi primi SMS-uri.

Astfel, SMS-ul prin campanii SMS Marketing, reprezinta al 7-lea mediu de comunicare în masă, completează mixul de marketing, prin campanii SMS eficiente, reinventează comunicarea directă şi creste ROI-ul, rămânând şi cel mai personal mijloc de comunicare directă.

Soluţii SMS complete pentru orice sector de activitate

SMSLink.ro furnizează paleta completă de soluţii SMS, atât pentru campanii SMS marketing, printr-o platformă robusta, intuitivă şi usor de utilizat, disponibilă online, cat şi pentru notificările SMS operaţionale, prin mecanisme de integrare care acoperă în totalitate nevoile unei companii.

Integrarea soluţiei SMSLink pentru notificările SMS operaţionale se poate realiza atât prin SMS Gateway, un SMS API ce ofera 4 metode de integrare, precum Web Service SOAP sau JSON, API HTTPS sau protocol SMPP, cât şi prin Mail to SMS.

De asemenea soluţia SMSLink.ro poate fi integrată prin Zapier, Integromat, RapidAPI şi UiPath, cu peste 2000 de aplicaţii SaaS, din cateva click-uri, astfel putând fi automatizate foarte usor aproape orice fluxuri de date care necesita notificări SMS.

În sectorul eCommerce, SMSLink.ro oferă plugin-uri SMS uşor de instalat pentru principalele platforme eCommerce open-source precum WooCommerce, PrestaShop, OpenCart si Magento 1 si 2, având de asemenea integrări şi cu principalii furnizori de solutii eCommerce în sistem SaaS din România.

Pentru a utiliza platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, clienţii trebuie sa îşi creeze un cont de utilizator pe www.smslink.ro şi apoi pot utiliza toate serviciile SMS de care au nevoie.

Pentru a utiliza conectorul SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, accesati www.smslink.ro/microsoft-power-automate/

Despre SMSLink.ro

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 12 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 380.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Despre ASTINVEST

ASTINVEST este un furnizor de servicii si solutii IT&C ce s-a remarcat de-a lungul timpului cu soluţii IT&C inovatoare şi cu rezultate vizibile atat pe plan naţional cât şi internaţional. Astfel, în anul 2015 compania a fost prezentă în prestigiosul clasament Deloitte Technology Fast 50 cu 2 nominalizări: Locul 13 în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe şi Locul 127 în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

, , , , , , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea