Am lansat integrarea SMSLink cu HubSpot, ce va permite sa utilizati SMSLink direct din platforma HubSpot. Integrarea SMSLink cu HubSpot va permite sa transmiteti SMS-uri personalizate catre orice contact existent in HubSpot, utilizand modulul SMSLink din sectiunea Contacts, dar de asemenea va permite sa utilizati SMSLink si in sectiunea Automation Workflows, pentru a defini procese automate de informare prin SMS a clientilor, in aproape orice context.

In plus, odata cu lansarea integrarii SMSLink cu HubSpot, am lansat si solutia SMSLink pentru integrari One-Click, prin care in prezent puteti conecta HubSpot cu SMSLink (si pe viitor si alte platforme), dintr-un singur click, fara a fi necesar sa efectuati setari manuale, intreg procesul de setup fiind realizat automat, astfel dvs. putand sa va focusati toate resursele pe business.

Integrarea HubSpot cu platforma SMSLink, pas cu pas

1. In interfata de client SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea Integrari One-Click
2. In lista de Integrari One-Click, cautati HubSpot si apasati pe Conectati contul HubSpot
3. Urmati pasii interactivi iar setupul se va finaliza automat la final, dvs. putand apoi utiliza platforma SMSLink direct din HubSpot

Creaţi un cont si testaţi gratuit SMSLink

Pentru a utiliza sau a testa platforma SMSLink.ro şi a beneficia de toate soluţiile SMS incluse în platforma SMSLink.ro, puteti să vă creaţi un cont de utilizator pe www.smslink.ro. Dacă aveţi deja un cont de utilizator în platforma SMSLink.ro, va puteţi autentifica în contul de utilizator pe www.smslink.ro.

Despre SMSLink.ro

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 14 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 14.5 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 480.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1600 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

, , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea