Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

In parteneriat cu Vodafone Romania putem realiza campanii de Mobile Advertising catre baza de clienti Vodafone Romania, segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de dvs.

 • campanii SMS Advertising / MMS Advertising sunt campanii mobile marketing (SMS sau MMS) care pot fi transmise catre baza de clienti Vodafone Romania. Puteti astfel ajunge la o audienta de cateva milioane de utilizatori in cazul campaniilor SMS si 1 milion de utilizatori in cazul campaniilor MMS pe care ii puteti segmenta dupa 12 criterii pentru a atinge un ROI maxim.
 • Campanii Vodafone Location Based sunt campanii de mobile marketing (SMS sau MMS) care pot fi transmise in timp real catre utilizatorii Vodafone Romania care traverseaza peste 80 de locatii la nivel national (mall-uri, centre comerciale, retaileri, hoteluri, centre de business etc.), statiile de metrou din Bucuresti, Romexpo, aeroportul Otopeni si alte locatii de interes din intreaga tara.

Criterii de segmentare disponibile:

 • Stare client (Activ) - implicit
 • Opt-in (Pozitv) - implicit
 • Tipul de client (persoana fizica / juridica, abonament / cartelă preplatita).
 • Vârsta - probabil cel mai cunoscut criteriu de segmentare
 • Sex (barbaţi / femei)
 • Adresa folosită pentru trimiterea facturilor către client sau judetul in care a fost activată Cartela Vodafone.
 • Targetare in timp real prin serviciul Vodafone Location Based
 • Venitul lunar potential (în funcţie de media lunara a cheltuielilor de telefonie mobila)
 • Tipul telefonului utilizat (marca si model)
 • Tipurile de servicii utilizate (mms, mobile internet, e-mail, roaming etc.)
 • Bonitatea clientului
In prezent este cea mai eficienta solutie de mobile marketing pentru companiile care nu detin baze de date sau care doresc sa atraga clienti noi.

Serviciul de Mobile Advertising catre baza de clienti Vodafone Romania este un serviciu permission based marketing, astfel incat toate mesajele sunt transmise exclusiv catre destinatarii care si-au dat acordul pentru receptionarea mesajelor publicitare din partea Vodafone Romania si a partenerilor sai.

Cum functioneaza?

Pentru a desfasura o astfel de campanie, dvs. trebuie va definiti profilul clientilor dvs. pe baza criteriilor de segmentare disponibile, textul mesajului care doriti sa il transmiteti si perioada campaniei. Noi ne vom ocupa de configurarea campaniei si transmiterea mesajelor dupa incheierea cu dvs. a formalitatilor. Dupa transmiterea campaniei va vom returna un raport explicativ si statistici cu privire la campanie.

Pentru mai multe informatii si pentru o oferta completa va invitam sa ne contactati prin e-mail la contact@smslink.ro sau folosind informatiile de contact disponibile aici.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea