Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pentru verificarea unui destinatar in lista de destinatari blocati vor fi utilizati urmatorii parametrii, impreuna cu parametrii connection_id, password si mode cu valoarea blacklist-verify:

Parametru Descriere
receiver_number (Obligatoriu) Numarul de telefon mobil care trebuie verificat in lista de destinatari blocati. Pentru a fi validat, numarul de telefon trebuie sa inceapa cu 07 si sa cuprinda 10 caractere (ex. 07xyzzzzzz). Sistemul va elimina automat toate caracterele non-numerice (litere, semne, spatii) din valoarea acestui parametru inainte de a efectua validarea propriuzisa.

Exemplu minimal de apel pentru verificarea unui numar de telefon in lista de destinatari blocati:

http://www.smslink.ro/sms/marketing/communicate/?connection_id=[connection_id]&password=[password]&mode=blacklist-verify&receiver_number=0723123456

Textele dintre paranteze patrate din apel vor fi inlocuite cu valorile lor aferente. Parantezele patrate nu se transmit in apel.

In functie de rezultatul request-ului transmis, pot fi returnate urmatoarele mesaje. Textele dintre paranteze patrate vor fi inlocuite cu valorile concrete rezultate in urma adaugarii.

 • MESSAGE;12;Mobile number is blacklisted!;[receiver_number],[unix_timestamp]

  In situatia in care numarul de telefon se regaseste in lista de destinatari blocati si este blocat pentru toate serviciile SMSLink.
 • MESSAGE;13;Mobile number is partially blacklisted!;[receiver_number],[unix_timestamp],[service_ids]

  In situatia in care numarul de telefon se regaseste in lista de destinatari blocati, dar este blocat pentru o parte din serviciile SMSLink, enumerate in raspuns, la sectiunea [service_ids] separate prin separatorul &. Exemplu: 1&2&3&10.
 • MESSAGE;14;Mobile number is not blacklisted!;[receiver_number],[unix_timestamp]

  In situatia in care numarul de telefon nu se regaseste in lista de destinatari blocati.
 • ERROR;31;Could not verify mobile number in blacklist, mobile number is incorrect!

  In situatia in care numarul de telefon nu poate fi verificat deoarece este incorect.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea