Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Pentru actualizara unui destinatar care se regaseste intr-unul sau mai multe grupuri de destinatari vor fi utilizati urmatorii parametrii, impreuna cu parametrii connection_id, password si mode cu valoarea update sau receiver-update:

Parametru Descriere
receiver_number (Obligatoriu) Numarul de telefon mobil care trebuie actualizat in grupul de destinatari. Pentru a fi validat, numarul de telefon trebuie sa inceapa cu 07 si sa cuprinda 10 caractere (ex. 07xyzzzzzz). Sistemul va elimina automat toate caracterele non-numerice (litere, semne, spatii) din valoarea acestui parametru inainte de a efectua validarea propriuzisa.
group_id (Optional) Valoarea ID-ului grupului de destinatari in care se doreste adaugarea numarului de telefon. Valoarea acestui parametru este exclusiv numerica si se obtine de la sectiunea Live Update. Daca valoarea este 0, se va proceda la actualizarea datelor numarului de telefon din toate grupurile de destinatari.
receiver_name (Optional) Numele si prenumele asociat numarului de telefon, in format URL encoded.
receiver_variabile_[1..25] (Optional) Pana la 25 de variabilele asociate numarului de telefon, care vor fi transmise ca parametrii individuali, precum: receiver_variabile_1, receiver_variabile_2 ... receiver_variabile_25. Parametrii trebuie transmisi in format URL encoded.

Exemplu minimal de apel pentru actualizarea unui numar de telefon intr-un grup de destinatari:

http://www.smslink.ro/sms/marketing/communicate/?connection_id=[connection_id]&password=[password]&mode=update&group_id=100000&receiver_number=0723123456&receiver_name=Popescu%20Gheorghe

Textele dintre paranteze patrate din apel vor fi inlocuite cu valorile lor aferente. Parantezele patrate nu se transmit in apel.

In functie de rezultatul request-ului transmis, pot fi returnate urmatoarele mesaje. Textele dintre paranteze patrate vor fi inlocuite cu valorile concrete rezultate in urma adaugarii.

 • MESSAGE;1;Mobile number [receiver_number] successfully added to group!;[receiver_number],[group_id],[unix_timestamp]

  In situatia in care numarul de telefon a fost actualizat cu succes in grupul de destinatari.
 • ERROR;26;Could not update mobile number, nothing to update!

  In situatia in care apelul dvs. nu cuprinde cel putin un parametru de actualizat, precum receiver_name sau receiver_variabile_[1..25].
 • ERROR;25;Could not update mobile number, mobile number not found!

  In situatia in care numarul de telefon nu a putut fi gasit.
 • ERROR;24;Could not update mobile number from group, permission denied!

  In situatia in care valoarea group_id transmisa nu este o valoare asociata unui grup de destinatari aferent contului dvs.
 • ERROR;23;Could not update mobile number to group, mobile number is incorrect!

  In situatia in care parametrul receiver_number nu are o valoare valida.
Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea