Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Pentru stergerea unui destinatar in lista de destinatari blocati vor fi utilizati urmatorii parametrii, impreuna cu parametrii connection_id, password si mode cu valoarea blacklist-remove:

Parametru Descriere
receiver_number (Obligatoriu) Numarul de telefon mobil care trebuie sters din lista de destinatari blocati. Pentru a fi validat, numarul de telefon trebuie sa inceapa cu 07 si sa cuprinda 10 caractere (ex. 07xyzzzzzz). Sistemul va elimina automat toate caracterele non-numerice (litere, semne, spatii) din valoarea acestui parametru inainte de a efectua validarea propriuzisa.

Exemplu minimal de apel pentru stergerea unui numar de telefon din lista de destinatari blocati:

http://www.smslink.ro/sms/marketing/communicate/?connection_id=[connection_id]&password=[password]&mode=blacklist-remove&receiver_number=0723123456

Textele dintre paranteze patrate din apel vor fi inlocuite cu valorile lor aferente. Parantezele patrate nu se transmit in apel.

In functie de rezultatul request-ului transmis, pot fi returnate urmatoarele mesaje. Textele dintre paranteze patrate vor fi inlocuite cu valorile concrete rezultate in urma adaugarii.

  • MESSAGE;4;Mobile number [receiver_number] successfully removed from blacklist!;[receiver_number],[unix_timestamp]

    In situatia in care numarul de telefon a fost sters cu succes din lista de destinatari blocati.
  • ERROR;12;Could not remove mobile number to blacklist, mobile number is not blacklisted!

    In situatia in care numarul de telefon nu poate fi sters deoarece nu exista in lista de destinatari blocati.
  • ERROR;11;Could not add mobile number to blacklist, mobile number is incorrect!

    In situatia in care numarul de telefon nu poate fi sters deoarece este incorect.
Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea