Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Lista de conexiuni pentru Live Update

In exemplul de mai sus puteti observa lista de ID-uri Conectare si IP-uri autorizate. Fiecare IP unic pentru contul dumneavoastra are un Connection ID unic. Connection ID-ule este generat automat conform pasului urmator. Vom denumi in continuare un ID Conectare si un IP cu denumirea de entitate.

Fiecare entitate poate fi activata sau dezactivata, editata sau stearsa. O data ce entitatea este inactiva ea va refuza toate conexiunile care le primeste. De asemenea entitatea devine inactiva, daca selectati acest lucru, la un anumit numar de autentificari esuate.

Continua procesul de implementare: Configureaza Live Update

Crearea unei conexiuni pentru Live Update

In exemplul de mai sus aveti imaginea unui formular de adugare al unui ID Conectare si IP autorizat. Campul ID Conectare este generat automat si este unic in sistem si in contul dumneavoastra. IP-ul se refera la adresa numerica, NU la hostname a serverului unde este gazduita aplicatia sau site-ul dumneavoastra.

Parola trebuie sa fie de minim 6 caractere si este case sensitive. Este important sa aveti o parola complexa pentru a fi sigur ca Live Update-ul nu poate fi accesat decat din aplicatia sau site-ul dumneavoastra. In plus, aceasta nu este o parola pe care o aveti de introdus de multe ori, ci o puteti defini o data in aplicatie.

De asemenea la acest pas puteti defini la cate autentificari esuate sa fie dezactivat Connection ID-ul acesta. Este recomandat sa folositi aceasta optiune pentru a preveni orice tentativa de atacare prin brute force asupra SMS Gateway-ului. In acest mod veti fi si dumneavoastra notificat daca s-au incercat mai multe parole si va puteti schimba la timp Connection ID-ul si parola.

Continua procesul de implementare: Configureaza Live Update

Setarea notificarilor generale

Va puteti seta ce notificari doriti sa primiti folosind aceasta optiune. Notificarile se primesc pe adresa dumneavoastra de e-mail, pe care ati folosit-o la creearea contului de utilizator pe site.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea