Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Transmiterea SMS-urilor de raspuns pentru SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila prin metoda API asociata serviciului 2-Way SMS se poate realiza prin doua metode:

(Metoda 1) Raspuns prin text in-line, sincron, la fiecare request HTTP(S) GET prin metoda API

Pentru o integrare rapida a SMS-urilor de raspuns la SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila puteti activa functia de raspuns in-line la fiecare request HTTP(S) GET prin metoda API.

Pentru aceasta, este necesar sa accesati pagina Setari asociata campaniei dvs. 2-Way SMS, de la sectiunea Campanii 2-Way SMS din contul dvs. de utilizator. In pagina Setari asociata campaniei dvs. 2-Way SMS, la sectiunea Forwarding SMS-uri primite prin API va trebui sa efectuati urmatoarele setari, precum in exemplul de mai jos:

  • Sa bifati optiunea "De asemenea, la adresa de mai jos returnez mesajul de raspuns pe care doresc sa il transmit clientului."

Astfel, in pagina configurata la URL-ul definit la aceasta sectiune la "Adresa (URL)" va trebui sa returnati pentru fiecare request din partea SMSLink textul SMS-ului care doriti sa fie transmis utilizatorului de telefonie mobila. In acest caz, trebuie sa aveti grija ca pagina sa nu afiseze si alte informatii (precum formatari, cod HTML sau JavaScript), deoarece intreg continutul este preluat pentru a fi transmis utilizatorului ca SMS de raspuns.

(Metoda 2) Raspuns asincron prin serviciul SMS Gateway

Pentru o integrare mai avansata, puteti utiliza serviciul SMS Gateway pentru a transmite automatizat SMS-urile de raspuns catre utilizatorii care v-au transmis SMS la numarul scurt.

SMS Gateway ofera functii avansate de trimitere a SMS-urilor prin crearea unei comunicatii automatizate, sigure si stabile intre site-ul sau aplicatia dumneavoastra si serviciul de transmisie de SMS-uri, pentru a putea lansa astfel notificari automatizate catre numerele de telefon din baza dumneavoastra de date.

SMS Gateway este un API (Application Programming Interface) care poate fi integrat folosind mai multe metode si protocoale: HTTP(S) GET / POST pentru transmisii individuale de SMS-uri, HTTP(S) BULK pentru transmisii de SMS-uri in calup catre mai multi utilizatori simultan, HTTP(S) SOAP / WSDL pentru transmisii individuale de SMS-uri.

Pentru a incepe implementarea va recomandam sa alegeti intai modalitatea prin care veti dori sa va conectati la SMS Gateway, si anume HTTP(S) GET / POST, HTTP(S) BULK sau HTTP(S) SOAP / WSDL. Puteti de asemenea utiliza concomitant mai multe modalitati de conectare, in functie de specificul aplicatiei dvs.

Pentru a simplifca procesul de integrare al serviciului SMS Gateway in aplicatia dumneavoastra, aveti acces la documentatia completa SMS Gateway in care sunt detaliate toate functiile si optiunile serviciului SMS Gateway si metodele de transmitere ale SMS-urilor folosind serviciul SMS Gateway. Documentatia va prezinta atat cele mai simple metode de trimitere a SMS-urilor, cat si metodele avansate pentru cazuri complexe.
Pentru a integra mai usor serviciile SMS in site-urile sau aplicatiile dvs., va punem la dispozitie exemple de cod disponibile in mai multe limbaje, precum PHP, ASP, Perl, pe care le puteti vizualiza si descarca de aici. Exemplele acopera toate metodele de interconectare ale serviciului SMS Gateway, precum HTTP GET / POST, SOAP / WSDL, JSON si BULK.
Pentru simplificarea integrarii, puteti utiliza plugin-urile SMSLink pentru eCommerce, pentru WooCommerce, Prestashop, Magento, Magento 2, OpenCart 1.5, 1.6, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 si 3.0+ pentru SMS-urile tranzactionale privind starea comenzilor din magazinul dvs. online. Astfel integrarea se face fara efort, instalarea modulelor SMS putand fi realizata in cateva minute.
SMSLink este integrat cu principalele platforme de eCommerce din Romania, precum Blugento, Gomag sau FamShop, astfel dvs. puteti sa utilizati serviciile SMSLink direct din aceste platforme, fara nici un efort de integrare, pentru transmiterea SMS-urilor tranzactionale.
Pe langa metodele clasice de integrare, puteti integra serviciul SMS Gateway furnizat de SMSLink, pentru transmiterea automata de SMS-uri, cu peste 1000 de aplicatii, precum ActiveCampaign, Infusionsoft by Keap, Slack, Salesforce, Google Sheets, Google Forms, Microsoft Office 365 şi multe altele, folosind integrarea cu platformele Zapier si RapidAPI.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea