Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pentru fiecare SMS receptionat veti primi la URL-ul configurat anterior un request de tip HTTP(S) GET care va avea urmatorii parametri:

Parametru Descriere
sender Numarul de telefon mobil (MSISDN) al expeditorului SMS-ului, in format standard national, ex. 07XYZZZZZZ
receiver Numarul scurt (LA) catre care expeditorul a transmis SMS-ul, ex. 18XY, 17XY, 37XY etc.
message Textul SMS-ului receptionat, in format original, de regula avand maxim 160 de caractere, dar putand depasi in unele cazuri aceasta lungime.
timestamp Data si ora receptionarii SMS-ului, in format UNIX Timestamp. Prelucrarea acestei date se poate realiza in PHP cu functia date().
network_id Valoarea reprezinta ID-ul retelei in care se afla expeditorul SMS-ului:
  • 1 - Vodafone Romania
  • 2 - Orange Romania
  • 3 - Telekom Romania Mobile / Telekom Romania
  • 5 - Digimobil (RCS-RDS)
network_name Denumirea textuala a retelei in care se afla expeditorul, utila in anumite cazuri. Totusi, pentru procesare automata va recomandam sa utilizati parametrul network_id.

In situatia in care request-ul HTTP GET nu poate fi transmis catre dvs. din cauza unei erori de conectivitate (ex. Connection Timeout samd.) sau in situatia in care request-ul dvs. returneaza HTTP Status Code cuprins intre 400 si 599 (ex. 404 Not Found, 500 Internal Server Error samd.) se va reincerca retransmiterea request-ului HTTP GET de doua ori intr-un interval de 2 ore de la request-ul HTTP GET original.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea