Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Informatii generale despre telefonia din Sweden
Denumire Sweden
Cod ISO (Alpha-2) Codul ISO 3166, definit de Organizația Internațională de Standardizare, care definește coduri pentru țări, teritorii dependente și zone de interes geografic.
SE
Prefix international Prefixul international de telefonie, este un prefix care precede numarul de telefon al destinatarului, atunci cand este apelat din afara tarii, definit de standardul ITU-T E.123 si E.164.
+46
Cod ISO (Alpha-3) Codul ISO 3166, definit de Organizația Internațională de Standardizare, care definește coduri pentru țări, teritorii dependente și zone de interes geografic.
SWE
Prefixul de iesire internationala (exit code) Prefixul de iesire internationala (sau exit code-ul) este prefixul numeric aferent tarii din care origineaza apelul, ce inlocuieste semnul + din cadrul prefixului international.
00
Prefixul de apel national (trunk prefix) Prefixul de apel national (trunk prefix) este prefixul care precede numerele de telefon din fiecare tara, atunci cand apelurile catre respectivele numere de telefon origineaza din tara respectiva.
0
Mobile country code (MCC) MCC (Mobile country code), impreuna cu MNC (Mobile network code), au rolul de a identifica in mod unic un operator de telefonie mobila, conform ITU-T E.212.
240
Activarea serviciului SMS international
Activarea serviciului SMS international se realizeaza instant, urmand pasii din contul dvs. de utilizator, de pe Dashboard > Contul meu > Serviciul SMS international. Prin SMSLink puteti transmite si SMS-uri internationale, SMSLink acoperind 168+ tari si peste 1,000+ operatori de telefonie mobila.
Cum transmit SMS catre un numar de telefon din Sweden?

Conform standardelor internationale ITU-T E.123 si E.164, atunci cand transmiteti SMS catre un numar de telefon ce apartine unei retele de telefonie din Sweden, numarul de telefon trebuie scris in format international, adica utilizand Prefixul de iesire internationala (exit code-ul) = 00, urmat de Prefixul international si urmat apoi de Numarul de telefon mobil.

Daca Numarul de telefon mobil este convertit din format national in format international, iar acesta contine si Prefixul de apel national (trunk prefix) = 0, acest prefix trebuie eliminat.

Exemple

 • 0046zzzzzzzzz, unde zzzzzzzzz este Numarul de telefon mobil (daca Numarul de telefon mobil contine Prefixul de apel national (trunk prefix) = 0, acest prefix trebuie eliminat la scrierea in format international)
Retelele de telefonie mobila din Sweden
Brand Operator MCC
Mobile country code
MNC
Mobile network code
SWEDEN 3G Infrastructure Services AB 240 04
- 42 Telecom AB 240 16
- 42 Telecom LTD 240 35
- A3 Foretag AB 240 13
- ComHem AB 240 11
Com4 Communication for Devices in Sweden AB 240 09
- Compatel Limited 240 32
- EuTel AB 240 22
FTS Fink Telecom Services 240 63
- Generic Mobile Systems Sweden AB 240 18
- GlobeTouch AB 240 27
Gotanet Gotalandsnatet AB 240 17
3 HI3G Access AB 240 02
- Infobip Limited (UK) 240 23
- interactive digital media GmbH 240 36
- LINK Mobile A/S 240 28
Lycamobile Lycamobile Sweden Limited 240 12
- Mercury International Carrier Services 240 29
- MessageBird B.V. 240 61
- Mobile Arts AB 240 33
- MobiWeb Ltd. 240 43
- Monty UK Global Ltd 240 25
Vectone Mobile Mundio Mobile (Sweden) Limited 240 19
Sweden 2G Net4Mobility HB 240 24
- Netmore Group AB 240 40
- NextGen Mobile Ltd. 240 30
- Primlight AB 240 39
- RebTel Network AB 240 31
- Shyam Telecom UK Ltd. 240 41
- Sierra Wireless Messaging AB 240 20
- Sierra Wireless Sweden AB 240 15
- Sinch Sweden AB 240 37
Viahub SMS Provider Corp. 240 46
- Spirius AB 240 45
Sweden 3G Svenska UMTS-Nat AB 240 05
- Tele2 Business AB 240 14
Tele2 Tele2 Sverige AB 240 07
Spring Mobil Tele2 Sverige AB 240 10
- Telefonaktiebolaget LM Ericsson 240 60
- Telenabler AB 240 44
- Telenor Connexion AB 240 42
Telenor Telenor Sverige AB 240 06
Telenor Telenor Sverige AB 240 08
Telia Telia Sverige AB 240 01
Net 1 Teracom Mobil AB 240 03
- Tismi BV 240 48
- Trafikverket centralfunktion IT 240 34
MobiSir Trafikverket ICT 240 21
- Twilio Sweden AB 240 26
- Viatel Sweden AB 240 47
Voxbone Voxbone mobile 240 38

Informatiile de mai sus, referitoare la prefixe, coduri si/sau reguli de apelare/transmitere SMS, prezentate in aceasta pagina, denumite in continuare informatiile prezentate in aceasta pagina, sunt prezentate avand la baza standardele internationale in domeniul telecomunicatiilor, dar si Planurile Nationale de Numerotatie aferente tarilor respective, si de aceea trebuie sa aveti in vedere faptul ca acestea pot sa se modifice. SMSLink face eforturi pentru a mentine actualizate informatiile prezentate in aceasta pagina, insa SMSLink nu poate garanta si nu garanteaza acuratetea informatiilor prezentate in aceasta pagina.

Identificati solutiile SMSLink optime pentru dvs.

SMS Marketing va permite sa lansati in orice moment campanii SMS si bulk SMS catre clientii si potentialii dvs. clienti, prin care sa promovati produsele si serviciile dvs., optimizand costurile si timpul alocat.

 • Numar nelimitat de grupuri de destinatari pentru organizarea clientilor dvs.
 • Import destinatari din fisiere Microsoft Excel (.xls / .xlsx) sau CSV
 • Administrare destinatari prin API (Live Update)
 • Rapoarte de livrare detaliate
 • Dezabonare prin SMS sau prin formular online, short URL sau API si lista de destinatari blocati
 • Transmitere SMS cu numar scurt sau sender personalizat in toate retelele din Romania

SMS Gateway permite integrarea transmiterii SMS-urilor cu orice aplicatie web (site, platforma de eCommerce, magazin online etc.) sau software (CRM, aplicatii B2B, B2C, banking etc.) pentru a putea transmite astfel comunicari automatizate prin SMS, printr-un SMS API usor de integrat.

Mail to SMS va permite sa transmiteti SMS-uri direct din clientul dvs. de e-mail sau poate fi de asemenea integrat foarte usor cu diverse aplicatii si echipamente pentru transmiterea prin SMS a diverselor alerte pe care pana acum le primeati pe e-mail, pentru a imbunatati astfel timpii de reactie la orice evenimente care pot sa apara.

 • Compatibilitate cu orice client de e-mail atat online cat si instalat pe computer
 • Integrare cu echipamente IT&C / industriale pentru notificari automatizate
 • Suport pentru toate campurile To si Cc
 • Suport avansat pentru preprocesare e-mail pentru convetsia in SMS
 • Suport pentru SMS mai lungi de 160 de caractere (SMS concatenat)

2-Way SMS va permite sa desfasurati campanii SMS interactive, concursuri si promotii prin SMS, tombole prin SMS cu extragere sau cu premii pe loc sau sa integrati posibilitatea de interactiune prin SMS cu clientii dvs. prin integrarea posibilitatii de a transmite notificari prin SMS si de a receptiona SMS-uri de raspuns de la acestia.

 • Numere scurte disponibile in toate retelele de telefonie mobila din Romania
 • Vizualizare si export SMS-uri receptionate in timp real
 • Integrare API cu orice aplicatie sau platforma pentru SMS-urile receptionate
 • Serviciu SMS to E-mail pentru redirectionare SMS-uri catre adrese de e-mail
 • Suport si unelte avansate pentru campanii SMS promotionale interactive

SMS Connectors este un serviciu realizat in parteneriat cu diverse companii, de regula furnizori importanti de produse si servicii, serviciu care va permite sa va conectati la platformele online ale acestora pentru a trimite notificari periodice, complet automatizate, prin SMS catre clientii sau partenerii dvs., in vederea imbunatatirii si eficientizarii comunicatiei cu acestia.

 • Integrare cu Fan Courier pentru lansare SMS de notificare expeditii care pot include AWB sau ramburs
 • Integrare cu Google Calendar pentru notificari catre evenimentele din calendar
 • Rapoarte de livrare detaliate, disponibile online in timp real
 • Rapoarte automate prin e-mail despre fluxurile configurate

SMS Alerts va permite sa primiti o alerta prin SMS atunci cand primiti un e-mail de la una sau oricate persoane. SMS Alerts este compatibil cu aproape orice serviciu de e-mail, care suporta functia de e-mail forwarding (redirectionarea e-mail-urilor) catre o adresa de e-mail specifica pentru serviciul SMS Alerts.

 • Compatibil cu orice client de e-mail care suporta e-mail forwarding (ex. cPanel Webmail)
 • Filtre de tip white-list si anti-spam
 • Personalizare continut SMS cu informatii despre e-mail
 • Rapoarte de livrare detaliate, disponibile online in timp real
Aveti nevoie de support in alegerea solutiilor SMSLink? Beneficiati de support 24/7 prin e-mail sau telefon. Ne puteti contacta aici.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea