Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

SMS Alerts functioneaza dupa ce definiti anumite regului de e-mail forwardere in clientul dumneavoastra de e-mail, care poate fi Outlook, Outlook Expres, Yahoo! Mail Plus, GMail sau altele, ca unele e-mail-uri care sosesc pe adresa dumneavoastra de e-mail si indeplinesc anumite conditii - ca de exemplu expeditorule ste o anumita persoana, subiectul contine niste cuvinte cheie, are atasament etc, sa fie forwardat catre alerte@smslink.ro.

In urmatorul pas, SMS Alerts preia e-mail-ul dumneavoastra forwardat, intr-un mod automatizat, si in functie de configuratia definita in sectiunea de Configurare SMS Alerts va trimite notificarea prin SMS pe un numar de telefon mobil, sau chiar mai multe, pe care l-ati ales dumneavoastra.

Notificarea trimisa prin SMS va contine expeditorul, subiectul, data si dimensiunea e-mail-ului.

Afla mai multe despre Setarea clientului de e-mail

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea