Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMSLink este integrat cu platforma eCommerce Shopify, o platforma prin care se pot vinde atat produse clasice cat si produse digitale, avand toate functiile necesare unui magazin online. Cu ajutorul SMSLink, aveti posibilitatea sa transmiteti notificari SMS referitoare la cosurile abandonate, ca parte a strategiei dvs. de vanzari, recuperand astfel o parte din cosurile abandonate. Prin notificarea clientilor prin SMS despre cosurile abandonate, contruiti cu acestia o relatie mai puternica si va imbunatatiti indicatorii magazinului dvs. online, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.

Avantajele integrarii SMSLink - Shopify

 • SMS-urile avand o rata de deschidere de peste 99%, nu trebuie sa lipseasca din strategia de marketing/comunicare pentru orice magazin online.
 • SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire.
 • Construiti o relatie mai puternica cu clientii dvs. prin SMS marketing, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.
 • Spre deosebire de alte canale de comunicare, SMS-ul este un canal de comunicare disponibil continuu, independent de conexiunea utilizatorului la Internet, astfel stiti intotdeauna ca informatia privind comanda ajunge in timp util la clienti.

Caracteristici cheie ale integrarii SMSLink - Shopify pentru SMS-urile despre cosurile abandonate

 • Pana la 6 SMS-uri diferite si complet personalizabile de retargetare in functie de timpul trecut de la momentul abandonului cosului (ex. SMS dupa 30 minute, SMS dupa 1 ora, SMS dupa 24 ore samd.)
 • Doua ramuri complet personalizabile, cu SMS-uri diferite, una pentru clienti existenti, cu cel putin o comanda si una pentru clienti noi (ex. un sablon SMS pentru retargetarea dupa 30 minute a clientilor cu cel putin o comanda – spre exemplu acordarea unei reduceri de 10% si un sablon SMS pentru retargetarea dupa 30 minute a clientilor fara nici o comanda – spre exemplu acordarea unei reduceri de 20% pentru prima comanda)
 • Rapoarte in timp real prin e-mail si in contul de utilizator pe masura ce sunt identificati utilizatori pentru retargetare
 • Posibilitatea de integrare cu optiunea de accept comunicari marketing din contul de client din platforma Shopify
 • Posibilitatea de dezabonare prin SMS de la SMS-urile de retargetare cos abandonat prin reply la SMS cu un cuvant cheie (ex. DZB BRAND)
 • Integrare cu serviciu short URL catre cosul abandonat, care permite inclusiv personalizarea domeniului de short URL
 • Posibilitatea de setare a unui interval de timp minim care trebuie sa treaca de la o comanda anterioara pentru a se transmite SMS cos abandonat (ex. minim X zile de la comanda anterioara)
 • Posibilitatea de adresare personalizata catre destinatar in cadrul SMS-ului

Configurarea integrarii SMSLink - Shopify pentru SMS-urile despre cosurile abandonate

Pentru a incepe integrarea cu platforma Shopify, este necesar sa va creati un cont de utilizator pe SMSLink. Dupa crearea contului de utilizator va rugam sa ne contactati prin mijloacele de contact disponibile pentru configurarea si activarea integrarii SMSLink - Shopify pentru SMS-urile despre cosurile abandonate.

Despre SMSLink

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din Romania, incluzand servicii precum SMS marketing sau notificari SMS operationale, solutie dezvoltata si operata de catre ASTINVEST, companie cu experienta de peste 16 ani (incepand cu anul 2008) in servicii SMS si cu un trafic de peste 29 milioane SMS / luna (adica in medie peste 950.000 SMS in fiecare zi), fiind o solutie aleasa de peste 2200 de clienti corporate si IMM, inclusiv institutii bancare de top din Romania, care utilizeaza platforma SMSLink pentru notificari SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Datorita infrastructurii si tehnologiei de ultima generatie, avem capacitatea tehnica de a implementa solutii SMS complexe, capabile sa raspunda nevoilor companiilor indiferent de dimensiune, atat de nivel enterprise, cat si IMM.

ASTINVEST este un furnizor de servicii si solutii IT&C ce s-a remarcat de-a lungul timpului cu solutii IT&C inovatoare si cu rezultate vizibile atat pe plan national cat si international. Astfel, in anul 2015 compania a fost prezenta in prestigiosul clasament Deloitte Technology Fast 50 cu 2 nominalizari: Locul 13 in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe si Locul 127 in clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea