Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMSLink este integrat cu platforma eCommerce Shopify, o platforma prin care se pot vinde atat produse clasice cat si produse digitale, avand toate functiile necesare unui magazin online. Cu ajutorul SMSLink, aveti posibilitatea sa transmiteti notificari SMS operationale, despre statusul comenzilor din magazinul dvs. online, către clienții dvs. intr-un mod accesibil si ușor. Prin notificarea clientilor prin SMS despre starea comenzilor, contruiti cu acestia o relatie mai puternica si va imbunatatiti indicatorii magazinului dvs. online, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.

Cum arata SMS-urile automate despre starea comenzilor, transmise catre clienti din Shopify?

SMS-urile automate despre starea comenzilor, transmise catre clienti din Shopify vor avea urmatorul sablon in functie de evenimentul definit in la sectiunea Webhooks, dupa cum urmeaza. Informatiile dintre paranteze sunt preluate automat de catre sistem, asa cum sunt transmise de catre Shopify.

 • Pentru comenzile anulate (Order cancellation):

  Comanda nr. [order_number], in valoare de [order_total], de pe [site_name], a fost anulata.

 • Pentru comenzile noi (Order creation):

  Comanda nr. [order_number], in valoare de [order_total], de pe [site_name], a fost plasata cu succes si urmeaza sa fie procesata. Va multumim!

 • Pentru comenzile sterse (Order deletion):

  Comanda nr. [order_number], in valoare de [order_total], de pe [site_name], a fost stearsa.

 • Pentru comenzile livrate (Order fullfilment):

  Comanda nr. [order_number], in valoare de [order_total], de pe [site_name], a fost predata catre [courier_name], AWB [courier_awb]. Va multumim!

 • Pentru comenzile livrate partial (Order fullfilment):

  Comanda nr. [order_number], in valoare de [order_total], de pe [site_name], a fost predata catre [courier_name], AWB [courier_awb], urmand a fi livrata partial. Va multumim!

 • Pentru comenzile actualizate (Order update):

  Comanda nr. [order_number], in valoare de [order_total], de pe [site_name], a fost actualizata.

Pot personaliza SMS-urile automate despre starea comenzilor, transmise catre clienti din Shopify?

Da, este posibil sa personalizati SMS-urile de mai sus. Pentru a personaliza aceste SMS-uri de mai sus, va rugam accesati sectiunea SMS Gateway - Sabloane pentru integrari, din contul dvs, de utilizator si urmati pasii de personalizare, folosind optiunea Creare sablon.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea