Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Termenii și Condițiile Serviciului de Afiliere SMSLink, denumit pe scurt Serviciul de Afiliere, sunt menite să ofere Afiliaților o înțelegere a condiţiilor în care Serviciul de Afiliere funcționează, să reglementeze felul în care afilierea este definita, recompensată prin comisionare si poate fi realizată in mod acceptabil pentru Furnizorul Serviciului de Afiliere.

Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere

1. PARTILE

Prezentele clauze reunite sub denumirea „Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere” reprezintă cadrul contractual aplicabil Serviciului de Afiliere dezvoltat si operat de catre ASTINVEST COM S.R.L., cu sediul în Baia Mare, Str. Alexandru Odobescu Nr. 2, jud. Maramures, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J24/177/1997 și având cod fiscal nr. RO9250710, denumită în continuare Furnizorul Serviciului de Afiliere.

Afiliatul este persoana juridica, legal constituita pe teritoriul Romaniei, care indeplineste conditiile stabilite in Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere si care utilizeaza Serviciul de Afiliere.

Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere reprezintă cadrul contractual aplicabil intre Furnizorul Serviciului de Afiliere, pe de-o parte si Afiliat, pe de alta parte.

2. PREAMBUL

ASTINVEST COM S.R.L. cu sediul în Baia Mare, Str. Alexandru Odobescu Nr. 2, jud. Maramures, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J24/177/1997 și având cod fiscal nr. RO9250710, denumita in continuare si Furnizorul Serviciului Tehnic, activeaza in aria de servicii de transmitere automata de SMS-uri, furnizand servicii de transmitere automata de SMS-uri catre utilizatorii de telefonie mobila, denumite in continuare Serviciile Tehnice ale Furnizorului, din partea persoanelor fizice si juridice interesate, denumite in continuare Beneficiari Finali ai Serviciilor Furnizorului.

Afiliatul este persoana juridica, legal constituita pe teritoriul Romaniei, care indeplineste in mod cumulativ urmatoarele conditii:

a) indeplineste conditiile stabilite in Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere si utilizeaza Serviciul de Afiliere in conformitate cu Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere;

b) are toate drepturile pentru furnizarea unor aplicatii, denumite in continuare Aplicatiile Afiliatului, catre persoane juridice denumite in continuare Beneficiarii Aplicatiilor Afiliatului;

c) a integrat Serviciile Tehnice ale Furnizorului in Aplicatiile Afiliatului prin mecanismele agreate de Furnizorul Serviciului Tehnic;

d) intentioneaza sa promoveze Serviciile Tehnice ale Furnizorului, inclusiv pe Furnizorul Seviciului Tehnic, catre Beneficiarii Aplicatiilor Afiliatului in scopul ca Beneficiarii Aplicatiilor Afiliatului sa aleaga sa utilizeze Furnizorul Serviciului Tehnic prin intermediul Aplicatiilor Afiliatului pentru transmiterea automata de SMS-uri.

e) doreste sa fie recompensat in conformitate cu Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere pentru utilizarea Serviciilor Tehnice ale Furnizorului prin intermediul Aplicatiilor Afiliatului de catre Beneficiarii Aplicatiilor Afiliatului, care au fost agreati in prealabil de catre Furnizorul Serviciului Tehnic si de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere, utilizare asa cum este definita de catre Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere.

Pentru facilitarea recompensarii Afiliatului de catre Furnizorul Serviciului Tehnic pentru utilizarea Serviciilor Tehnice ale Furnizorului prin intermediul Aplicatiilor Afiliatului de catre Beneficiarii Aplicatiilor Afiliatului, care au fost agreati in prealabil de catre Furnizorul Serviciului Tehnic si de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere, utilizare asa cum este definita de catre Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere, Furnizorul Serviciului Tehnic si Furnizorul Serviciului de Afiliere au elaborat si dezvoltat Serviciul de Afiliere care va fi furnizat de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere catre Afiliati, in conformitate cu Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere.

3. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE A SERVICIULUI DE AFILIERE

Pentru a utiliza Serviciul este obligatorie acceptarea Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere, in cea mai recenta versiune actualizata care este comunicata in cadrul Platformei de Afiliere, existenta la data utilizarii Serviciului de Afiliere.

Finalizarea procesului de înregistrare in cadrul Platformei de Afiliere sau accesarea Platformei de Afiliere, echivaleaza cu acceptarea neechivoca si irevocabila a Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere, inclusiv a politicilor de comisionare si a conditiilor. Utilizarea Serviciului de Afiliere echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere, indiferent daca Afiliatul a validat sau nu aceste modificari / versiuni. Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere pot fi modificati in orice moment de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere, asadar Afiliatii se obliga sa verifice si sa urmareasca in permanenta eventualele actualizari ale Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere, acestea fiindu-le opozabile de la data la care au intervenit modificarile.

In cazul nerespectarii Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere de catre Afiliat, Furnizorul Serviciului de Afiliere isi rezerva dreptul de a ii anula Afiliatului comisioanele castigate si neincasate, de a ii intrerupe utilizarea Serviciului de Afiliere si de a ii dezactiva accesul in Platforma de Afiliere, fără nicio altă obligaţie sau raspundere din partea Furnizorului Serviciului de Afiliere.

4. DEFINITII SI TERMENI

4.1. Castigul curent reprezinta suma comisioanelor obtinute de catre Afiliat, carea urmeaza sa fie verificata de Furnizorul Serviciului de Afiliere si care sunt neincasate de catre Afiliat, suma comisioanelor afisata in Platforma de Afiliere. Castigul curent pentru a putea fi platibil, este necesar sa fie verificat, validat si acceptat de Furnizorul Serviciului de Afiliere. Aceasta operatiune se va efectua la inceputul fiecarei luni, pentru luna anterioara iar rezultatul va fi comunucat Afiliatului.

4.2. Castigul platibil reprezinta suma comisioanelor obtinute de catre Afiliat pe parcursul unei luni calendaristice, dupa ce acestea au fost verificate, validate si acceptate de Furnizorul Serviciului de Afiliere, pentru care Furnizorul Serviciului de Afiliere a intocmit Raport lunar pentru Serviciul de Afiliere. Castigul platibil se va plati Afiliatului daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) Afiliatul a emis si transmis in original catre Furnizorul Serviciului de Afiliere si Furnizorul Serviciului de Afiliere a receptionat (1) Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, reprezentand contravaloarea comisionului, in confirmitate cu Raportul lunar pentru Serviciul de Afiliere, emis de Furnizorul Serviciului de Afiliere, (2) un exemplar din Raport lunar pentru Serviciul de Afiliere emis de Furnizorul Serviciului de Afiliere, semnat si stampilat;

b) Afiliatul este o persoana juridica activa si Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere emisa de Afiliat si transmisa catre Furnizorul Serviciului de Afiliere indeplineste toate conditiile de forma si fond prevazute de legislatia in vigoare;

c) In situatia in care Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere emisa de Afiliat contine TVA iar Afiliatul este o persoana juridica inregistrata in scopuri de TVA;

d) Furnizorul Serviciului de Afiliere este de acord cu Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere emisa de Afiliat si a acceptat la plata Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere emisa de Afiliat.

4.3. Comisionul reprezinta procentul stabilit in mod unilateral de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere din valoarea celui mai recent tarif per SMS cu care Furnizorul Serviciului Tehnic a facturat catre Beneficiarul Final al Serviciului Furnizorului, cu care Furnizorul Serviciului de Afiliere recompenseaza Afiliatii pentru fiecare Conversie efectuata in beneficiul Furnizorului Serviciului de Afiliere prin intermediul Serviciului de Afiliere.

Afiliatul declara ca nu are nici un fel de pretentie materiala sau de alta natura, prezenta sau viitoare, pentru utilizarea Serviciului de Afiliere. Singura recompensa a Afiliatul este Comisionul stabilit de Furnizorul Serviciului de Afiliere pentru fiecare Conversie efectuata in beneficiul Furnizorului Serviciului de Afiliere prin intermediul Serviciului de Afiliere.

4.4. Contul de Utilizator reprezinta spatiul de lucru al Afiliatului in cadrul Platformei de Afiliere, in care sunt disponibile informatii despre performantele activitatii sale de afiliere, inclusiv eventuale actualizari ale Termenilor si Conditiilor Serviciului.

4.5. Conversiareprezintă acţiunea de transmitere de SMS, care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a) Actiunea de transmitere de SMS se finalizeaza cu succes, conform rapoartelor Furnizorului Serviciului de Afiliere. Se va intelege ca o actiune de transmitere de SMS este finalizata cu succes, atunci cand sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

1. Beneficiarul Final al Serviciului Furnizorului, care este in acelasi timp si Beneficiar al Aplicatiilor Afiliatului, are disponibile SMS-uri achizitionate si neutilizate in contul de utilizator alocat Beneficiarul Final al Serviciului Furnizorului;

2. SMS-ul este transmis catre un numar de telefon valid, care se regaseste in retelele de telefonie mobila catre care Furnizorul Serviciului Tehnic are la momentul transmiterii SMS-ului conectivitate;

3. Actiunea de transmitere de SMS-uri indeplineste toate cerintele tehnice pentru ca SMS-ul sa poate fi transmis, cerinte tehnice asa cum sunt detaliate in documentatia Furnizorului Serviciului Tehnic.

b) Actiunea de transmitere de SMS este generata de catre Beneficiarul Final al Serviciului Furnizorului, care este in acelasi timp si Beneficiar al Aplicatiilor Afiliatului, prin intermediul Aplicatiilor Afiliatului, prin conexiunile dintre Aplicatiile Afiliatului si Serviciile Tehnice ale Furnizorului pentru care Furnizorul Serviciului de Afiliere a stabilit in mod unilateral ca vor face obiectul conversiilor.

Afiliatul intelege si accepta ca nu vor face obiectul conversiilor SMS-urile care nu sunt transmise de catre Beneficiarii Finali ai Serviciiilor Furnizorului prin intermediul Aplicatiilor Afiliatului, chiar daca Beneficiarii Finali ai Serviciiilor Furnizorului sunt in acelasi timp si Beneficiari ai Aplicatiilor Afiliatului. Furnizorul Serviciului de Afiliere va considera ca fiind conversii doar SMS-urile transmise prin intermediul Aplicatiilor Afiliatului de catre Beneficiarii Finali ai Serviciiilor Furnizorului, care sunt in acelasi timp si Beneficiari ai Aplicatiilor Afiliatului si doar daca acele SMS-uri au fost transmise prin conexiunile dintre Aplicatiile Afiliatului si Serviciile Tehnice ale Furnizorului pentru care Furnizorul Serviciului de Afiliere a stabilit in mod unilateral ca vor face obiectul conversiilor.

Afiliatul intelege, accepta si recunoaste:

(i) dreptul Furnizorului Serviciului de Afiliere de a refuza sa furnizeze Serviciul de Afiliere pentru anumiti Beneficiari al Aplicatiilor Afiliatului, fara obligatia de a despagubi Afiliatul;

(ii) dreptul Furnizorului Serviciului de Afiliere si dreptul Furnizorului Serviciului Tehnic de a furniza Serviciile Tehnice ale Furnizorului pentru Beneficiarii Finali ai Serviciiilor Furnizorului care sunt si Beneficiari ai Aplicatiilor Afiliatului, fara ca pentru respectivii Beneficiari ai Aplicatiilor Afiliatului, Furnizorului Serviciului de Afiliere si / sau Furnizorului Serviciului Tehnic sa aiba obligatia (a) de a despagubi sau comisiona Afiliatul.

c) Beneficiarul Final al Serviciului Furnizorului nu are facturi scadente care sunt neincasate de catre Furnizorul Serviciului Tehnic.

4.6. Platforma de Afiliere reprezintă sistemul tehnic de afiliere dezvoltat si operat de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere, pus la dispozitia Afiliatului la adresa www.smslink.ro/affiliates/ impreuna cu toate informatiile de interes si instrumentele specifice necesare astfel încât acesta să poată utiliza Serviciul de Afiliere.

4.7. Serviciul de Afiliere reprezinta totalitatea serviciilor de afiliere puse la dispozitia Afiliatilor prin intermediul căruia acestia utilizeaza Platforma de Afiliere pentru a genera Conversii;

5. ACCEPTAREA AFILIATULUI IN SERVICIUL DE AFILIERE

5.1. Pot utiliza Serviciul de Afiliere si pot deveni Afiliati, urmatoarele categorii de persoane: (a) Persoane fizice autorizate (PFA) inregistrate pe teritoriul Romaniei si (b) Persoana juridica inregistrate pe teritoriul Romaniei.

6. ELIGIBILITATEA APLICATIILOR AFILIATULUI

6.1. Aplicatiile Afiliatului care pot fi acceptate pentru a fi utilizate in cadrul Serviciului de Afiliere vor trece printr-un proces de validare şi aprobare de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere. Furnizorul Serviciului de Afiliere isi rezerva dreptul de a refuza Aplicatiile Afiliatului fara obligativitatea de a comunica si un motiv pentru acest refuz.

6.2. Este interzisa utilizarea in cadrul Serviciului de Afiliere a Aplicatiilor Afiliatului pentru care Afiliatul nu detine dreptul de a le utiliza in acest scop.

6.3. Nu vor fi acceptate şi aprobate urmatoarele tipuri de aplicatii, fara a se limita exclusiv la acestea:

a) au conţinut sexual sau pornografic sau promovează un astfel de conţinut;

b) promovează violenţa, bigotismul sau discriminarea pe bază de rasă, etnie, sex, religie, orientare sexuală, vârstă sau invaliditate;

c) sunt defăimătoare, calomnioase sau folosesc un limbaj vulgar;

d) implică, faciliteaza sau promovează vânzarea sau utilizarea de substanţe ilegale;

e) implică, faciliteaza sau promovează activităţi de terorism, revoltă sau alte activităţi ilegale;

f) prejudiciază minorii în orice fel;

g) implică sau faciliteaza jocurile de noroc;

h) intră în conflict sau încalcă oricare din legile, drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale oricărei persoană sau entităţi;

i)prin natura şi conţinutul acestora încalcă legile curente ale statului român;

j) conţin, constituie, implică, facilitează sau promovează activităţi ilegale, inclusiv, dar fără a se limita la, Website-uri warez, Website-uri de hacking sau cracking, Website-uri de filesharing sau torrent, cu fişiere şi/ sau alte materiale cu proprietate intelectuală spre vizionare, descărcare, vânzare sau copiere, fără permisiunea proprietarului;

k) folosesc metode de promovare intruzive precum bannere pop-up/pop-under;

l) sunt nefuncţionale, fără conţinut propriu, în etapa de creare, sau au un continut publicitar pe mai mult de 50% din suprafata paginilor web

6.4. Obtinerea de Comisioane prin intermediul Aplicatiilor Afiliatului de catre Afiliat este conditionata de declararea in prealabil in Platforma de Afiliere si de acceptarea Furnizorului Serviciului de Afiliere a Aplicatiei Afiliatului. O Aplicatiie a Afiliatului poate fi declarata si folosita de un singur Afiliat. Acordarea de Comisioane se va face incepand cu momentul in care Aplicatia Afiliatului este acceptata de Furnizorului Serviciului de Afiliere si nu se aplica retroactiv pentru Conversiile inainte de acceptarea de catre Furnizorului Serviciului de Afiliere a Aplicatiei Afiliatului.

6.5. Furnizorului Serviciului de Afiliere isi rezerva dreptul de a efectua in orice moment verificari suplimentare ale tuturor Aplicatiilor Afiliatilor care au fost deja declarate de catre Afiliati. Refuzul sau lipsa raspunsului din partea Afiliatului in termen de 7 (sapte) zile de la solicitarea Furnizorului Serviciului de Afiliere poate duce la anularea Comisioanelor pentru Conversiile in aceasta perioada prin intermediul respectivei Aplicatii a Afiliatului si neacordarea de noi Comisioane pentru eventualele Conversii realizate prin intermediul acelei Aplicatii a Afiliatului.

6.6. Este interzisa utilizarea oricarei metode care determina in mod artificial cresterea numarului de comversii.

6.7. Furnizorului Serviciului de Afiliere îşi rezervă dreptul de a verifica permanent modul în care Afiliatul respectă Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere şi de a cere oricând consideră de cuviinţă informaţii detaliate cu privire activitatea Afiliatului in legatura cu Serviciul de Afiliere. Afiliatul este obligat sa puna la dispozitie in cel mai scurt timp aceste informatii.

6.8. In cazul incetarii, indiferent de motiv, a utilizarii Serviciului de Afiliere, Afiliatul este obligat sa renunte imediat la utilizarea Serviciului de Afiliere si a tuturor resurselor aferente acestuia, fiind exclusiv raspunzator fata de Furnizorul Serviciului de Afiliere pentru utilizarea fara drept a Serviciului de Afiliere.

7.DREPTURILE SI OBLIGATIILE AFILIATULUI

7.1. Drepturile Afiliatului sunt:

a) să utilizeze Serviciul de Afiliere in conformitate cu Termenii şi Condiţiile Serviciului de Afiliere şi cu eventualele conditii impuse de Furnizorul Serviciului de Afiliere, în vederea generării de Conversii si a obtinerii de Comisioane;

b) să fie recompensat prin Comisioane pentru Conversiile generate și aprobate de Furnizorul Serviciului de Afiliere, doar daca Conversiile generate au fost realizate cu respectarea Termenilor şi Condiţiilor Serviciului de Afiliere;

7.2. Obligaţiile Afiliatului sunt:

a) să furnizeze informaţii corecte şi complete privind identitatea sa;

b) să utilizeze cu bună credinţă Serviciul de Afiliere, fără incerce sa altereze în vreun fel situatiile acestuoa;

c) să nu aduca atingere imaginii şi/sau intereselor Furnizorului Serviciului de Afiliere prin orice activităţi pe care le întreprinde, prin ceea ce comunică sau prin modul în care o face;

f) să furnizeze prompt, la cererea Furnizorului Serviciului de Afiliere, informaţiile necesare pentru analiza şi aprobarea Comisioanelor;

g) să anunţe Furnizorului Serviciului de Afiliere imediat ce a constatat disfuncţionalităţi de orice natură a Serviciului de Afiliere;

h) sa respecte toate obligatiile si conditiile precizate in celelalte capitole ale Termenilor si Conditiilor Serviciului, cu toate modificarile si completarile ulterioare.

8. DREPTURILE SI OBLIGATIILE FURNIZORUL SERVICIULUI DE AFILIERE

8.1. Drepturile Furnizorul Serviciului de Afiliere:

a) Furnizorul Serviciului de Afiliere îşi rezervă dreptul de a verifica respectarea de către Afiliaţi a Termenilor si Conditiilor Serviciului, cu toate modificarile si actualizarile afisate in Platforma, precum şi a eventualelor conditii suplimentare impuse de către Advertiseri, putând solicita în orice moment informaţii complete privind activitatea de afiliere desfăşurată de către Afiliaţi;

b) Furnizorul Serviciului de Afiliere îşi rezervă dreptul de a anula in orice moment castiguri ale Afiliatilor care nu respecta Termenii si Conditiile Serviciului, cu toate modificarile si actualizarile ulterioare si / sau eventualele conditionari suplimentare impuse de catre Advertiseri, de a intrerupe folosirea Serviciului Afiliere si de a dezactiva Serviciul de Afiliere pentru Afiliat, fără nicio altă obligaţie sau raspundere din partea Furnizorul Serviciului de Afiliere;

c) Furnizorul Serviciului de Afiliere isi rezerva dreptul de a bloca accesul Afiliatilor la Serviciul de Afiliere care nu dau curs solicitarilor Furnizorului Serviciului de Afiliere pana cand acestia furnizeaza toate informatiile si rapoartele solicitate, legate de activitatea de afiliere desfasurata;

d) Furnizorul Serviciului de Afiliere are dreptul de a modifica Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere.

8.2. Obligaţiile Furnizorul Serviciului de Afiliere sunt:

a) Să efectueze către Afiliaţi plata Comisioanelor aprobate, atunci când aceştia îndeplinesc toate condiţiile necesare conform Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere;

b) Să asigure funcţionarea Serviciului de Afiliere in confirmitate cu Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere. Furnizorul Serviciului de Afiliere n garanteaza functionarea continua si neintrerupta a Serviciului de Afiliere.

9. COMISIOANE SI PLATA AFILIATULUI

9.1. Modalităţile de calcul a Comisioanelor, precum şi eventualele condiţionări sau restricţionări suplimentare in legatura cu incasarea acestora sunt stabilite de către fiecare Furnizorul Serviciului de Afiliere, in mod unilateral.

9.2. Comisioanele sunt atribuite doar Afiliatului care a generat Conversia, fiind netransmisibile între Afiliati sau către alte persoane decât Afiliatul.

9.3. Toate Conversiile şi Comisioanele vor fi calculate şi înregistrate de către Furnizorul Serviciului de Afiliere prin intermediul Serviciului de Afiliere. In cazul oricarei dispute cu privire la calculul Conversiilor si / sau Comisioanelor, vor prevala calculele efectuate de Furnizorul Serviciului de Afiliere.

9.4. Furnizorul Serviciului de Afiliere va pune la dispozitia Afiliatului, in Contul de Afiliat, rapoarte zilnice, in scop de informare, generate in mod automatizat, cu privire la comisioanele calculate de Sistemul de Afiliere pentru zilele anterioare zilei curente. Afiliatul intelege si accepta ca rapoartele zilnice cu privire la comisioanele calculate de Sistemul de Afiliere nu sunt preaprobate sau prevalidate de Furnizorul Serviciului de Afiliere inainte de a fi facute disponibile in Contul de Afiliat, nu pot fi lipsite de erori sau de inadvertente si nu reprezinta o acceptare din partea Furnizorului Serviciului de Afiliere a comisioanelor reflectate in respectivele rapoarte.

9.5. Furnizorul Serviciului de Afiliere va intocmi lunar, la inceputul fiecarei luni, pentru luna anterioara, un raport cu privire la comisioanele calculate de Sistemul de Afiliere, denumit in continuare si Raport lunar pentru Serviciul de Afiliere. Raportul lunar pentru Serviciul de Afiliere va fi transmis catre Afiliat prin oricare din mijloacele de comunicare disponibile.

9.6. Afiliatul are obligatia ca in termen de 10 zile de la receptionarea Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere sa emita o factura catre Furnizorul Serviciului de Afiliere, denumita in continuare Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, care sa respecte (1) conditiile de forma si de fond prevazute de legislatia in vigoare si (2) datele din Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere. Dupa emiterea Facturii aferente Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, Afiliatul are obligatia de a transmite catre Furnizorul Serviciului de Afiliere urmatoarele documente, semnate si stampilate, prin e-mail si in original prin servicii postale / curierat rapid: (1) Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, (2) Raportul lunar pentru Serviciul de Afiliere. Dupa emiterea Facturii aferente Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, Afiliatul are obligatia de a transmite si e-Factura aferenta Facturii aferente Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere catre sistemul RO e-Factura.

9.7. Dupa receptionarea de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere din partea Afiliatului a (1) Facturii aferente Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, (2) Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, (3) e-Facturii prin sistemul RO e-Factura pentru Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, Furnizorul Serviciului de Afiliere are dreptul de a accepta la plata sau refuza la plata Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere transmisa de Afiliat.

9.7.1. In situatia in care Furnizorul Serviciului de Afiliere accepta la plata Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, acesta o va plati in termen de 15 zile calendaristice de la data acceptarii la plata a Facturii aferente Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere.

9.7.2. In situatia in care Furnizorul Serviciului de Afiliere refuza la plata Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, Afiliatul are obligatia de a opera oricare si toate eventualele corectii solicitate de Furnizorul Serviciului de Afiliere la Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere si de a o retransmite catre Furnizorul Serviciului de Afiliere. Furnizorul Serviciului de Afiliere nu datoreaza catre Afiliat dobanzi sau penalitati de intarziere ca urmare a refuzului la plata a Facturii aferente Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere.

9.7.3. Furnizorul Serviciului de Afiliere va refuza la plata fara nicio formalitate de informare a Afiliatului toate Facturile aferente Rapoartelor lunare pentru Serviciul de Afiliere care nu au fost transmise de Afiliat si catre sistemul RO e-Factura in termenul prevazut de legislatia aplicabila.

9.7.4. In situatia in care Furnizorul Serviciului de Afiliere nu receptioneaza din partea Afiliatului Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere in termen de 30 de zile de la intocmirea Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, Afiliatul renunta la dreptul de a mai incasa comisioanele reflectate in Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere iar Furnizorul Serviciului de Afiliere nu mai are obligatia de a plati comisioanele reflectate in Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere.

9.7.5. In situatia in care Furnizorul Serviciului de Afiliere nu poate accepta la plata Factura aferenta Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere emisa de Afiliat si nu se poate ajunge la un consens privind intocmirea unei Facturi aferente Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere acceptabila la plata, in termen de 30 de zile de la intocmirea Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere, Afiliatul renunta la dreptul de a mai incasa comisioanele reflectate in Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere iar Furnizorul Serviciului de Afiliere nu mai are obligatia de a plati comisioanele reflectate in Raportului lunar pentru Serviciul de Afiliere.

9.7.6. Afiliatul are obligatia de a plati catre bugetul de stat toate taxele si impozitele rezultate ca urmare a facturilor emise catre Furnizorul Serviciului de Afiliere, fiind singurul raspunzator in acest sens.

10. MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

10.1. Furnizorul Serviciului de Afiliere poate modifica în orice moment orice termen sau condiţie a Serviciului de Afiliere.

10.2. Dacă Afiliatul considera ca modificările survenite sunt inacceptabile, poate înceta imediat colaborarea prin renunţarea utilizarii Serviciului de Afiliere. Continuarea utilizarii Serviciului de Afiliere implică acceptarea de către Afiliat a Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere actualizati.

10.3. Furnizorul Serviciului de Afiliere poate modifica în orice moment Comisioanele, politicile si regulile de comisionare si conditiile cu privire la Aplicatiile Afiliatului. Continuarea utilizarii Serviciului de Afiliere de catre Afiliat implică acceptarea modificărilor de către Afiliat.

10.4. Ultima modificare a Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere prevaleaza fata de orice alta varianta anterioara a Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere.

11. PROPRIETATEA INTELECTUALA/INDUSTRIALA

11.1. Prin utilizarea Serviciului de Afiliere, Afiliatul declara si recunoaste ca tehnologia si know-how-ul, brevetate sau nu, incorporate in Serviciul de Afiliere sunt si raman proprietatea Furnizorului Serviciului de Afiliere. Astfel Afiliatul este de acord si recunoaste ca Furnizorul Serviciului de Afiliere detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Serviciului de Afiliere si ca, exceptand dreptul de a utiliza Serviciul de Afiliere sub rezerva respectarii integrale a Termenilor si Conditiilor Serviciului, cu toate modificarile si actualizarile afisate in orice moment, nu dobandeste niciun alt drept asupra Serviciului de Afiliere.

11.2. Afiliatul recunoaste si se obliga sa respecte si sa apere in orice moment dreptul de proprietate al Furnizorul Serviciului de Afiliere asupra Serviciului de Afiliere si declara ca nu va folosi Serviciul de Afiliere in alte conditii decat cele permise in Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere, cu toate modificarile si actualizarile in orice moment.

11.3. Afiliatul declara si garanteaza ca detine toate drepturile (inclusiv de proprietate intelectuala) si autorizarile necesare asupra Aplicatiilor Afiliatului, pe care le foloseste in realizarea Conversiilor, isi asuma intreaga raspundere pentru utilizarea acestora si este singurul raspunzator in cazul in care se invoca incalcarea vreunui drept de proprietate intelectuala sau orice alt drept al unui tert in legatura cu Aplicatiile Afiliatului. In cazul in care Furnizorul Serviciului de Afiliere este notificat sau primeste o plangere de la terti cu privire la incalcarea drepturilor unor terti, Furnizorul Serviciului de Afiliere o va transmite Afiliatului, acesta fiind singurul raspunzator sa remedieze situatia si sa despagubeasca tertii afectati, precum si pe Furnizorul Serviciului de Afiliere pentru orice costuri sau prejudicii suferite ca urmare a faptului ca declaratia/garantia de mai sus nu este exacta/adevarata.

12. CLAUZE SPECIALE

12.1. Afiliatul este de acord să despăgubeasca si sa apere Furnizorul Serviciului de Afiliere împotriva oricăror şi tuturor pretenţiilor terţilor, pierderilor şi cheltuielilor (inclusiv daune, onorarii si taxe legale), aduse împotriva si/sau in sarcina Furnizorul Serviciului de Afiliere, care rezultă din, sau care pot apărea din utilizarea de catre Afiliat a Serviciului de Afiliere şi / sau din încălcarea de catre Afiliat a Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afukuere, cu toate modificarile si actualizarile ulterioare.

12.2. Prin utilizarea Serviciului de Afiliere, Afiliatul acorda Furnizorul Serviciului de Afiliere un drept irevocabil de a retine si utiliza orice informatii legate de utilizarea Serviciului de Afiliere. De asemenea Afiliatul acorda Furnizorul Serviciului de Afiliere dreptul de a realiza statistici in legatura cu activitatea Afiliatului in cadrul Serviciului de Afiliere.

12.3. Afiliatii persoane juridice declara ca sunt de acord ca Furnizorul Serviciului de Afiliere poate folosi, inclusiv dupa incetarea relatiilor intre Afiliat si Furnizorul Serviciului de Afiliere, nelimitat si gratuit denumirea, logo-ul si/sau marcile Afiliatilor in prezentari, materiale de marketing, liste de clienti, rapoarte financiare, liste de Aplicatii ale Afiliatilor si/sau alte materiale derivate din cele anterior detaliate.

12.5. Prin utilizarea Serviciului de Afiliere, fiecare Afiliat declara si garanteaza ca: (i) toate informatiile furnizate pentru inrolarea in Serviciul de Afiliere sunt corecte si actuale; (ii) detine toate drepturile si/sau autorizatiile pentru utilizarea Serviciului de Afiliere si pentru incheierea oricaror acte si/sau fapte juridice legate de acest Serviciu de Afiliere; (iii) detine toate drepturile asupra tuturor elementelor de proprietate intelectuala pe care le utilizeaza in cadrul Serviciului de Afiliere; (iv) respecta si va continua sa respecte toate si oricare prevederi legale in vigoare in orice moment.

12.6. Afiliatul se obliga sa utilizeze Serviciul de Afiliere numai in conformitate cu Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere cu toate modificarile si actualizarile ulterioare si sa nu se adreseze direct Beneficiarilor Finali ai Serviciului pentru realizarea de Conversii, in caz contrar fiind obligat la plata de daune catre Furnizorul Serviciului de Afiliere, fara a fi necesara punerea sa in intarziere si/sau dovedirea de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere a prejudiciului.

12.7. Afiliatul recunoaste ca in cazul in care va semna/incheia un Contract cu Furnizorul Serviciului de Afiliere necesar pentru efectuarea platilor Comisioanelor, Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere, cu toate modificarile si actualizarile ulterioare, vor face parte integranta din acest Contract, Contractul fiind completat si interpretat in sensul Termenilor si Conditiilor Serviciului, cu toate modificarile si actualizarile ulterioare.

12.8. Afiliatul confirma si recunoaste irevocabil ca Furnizorul Serviciului de Afiliere nu ofera nicio garantie, directa si/sau implicita, cu privire la realizarea de catre Afiliat a unui profit, respectiv cu privire la incasarea unui Comision, prin utilizarea Serviciului de Afiliere.

12.9. Nerealizarea unui Castig Platibil si/sau nesemnarea Contractului nu exonereaza Afiliatul de raspundere cu privire la utilizarea Serviciului de Afiliere, acesta fiind responsabil de respectarea prevederilor Termenilor si Conditiilor Serviciului in ultima versiune actualizata, existenta la data utilizarii Serviciului de Afiliere.

13. DURATA SI MODALITATILE DE INCETARE

13.1. Prezentele clauze reunite sub denumirea „Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere” reprezintă cadrul contractual aplicabil Serviciului de Afiliere, denumite in continuare si Contract.

13.2. Incheierea Contractului intre Furnizorul Serviciului de Afiliere si Afiliat, pentru furnizarea Serviciului de Afiliere se realizeaza pe durata nedeterminata.

13.3. Furnizorul Serviciului de Afiliere isi rezerva dreptul, la propria sa discretie, de a denunta unilateral, in orice moment Contractul incheiat cu Afiliatul si/sau de a intrerupe utilizarea Serviciului de Afiliere, prin transmiterea unei notificari prealabile la adresa de e-mail a Afiliatului si/sau prin afisarea notificarii in Contul de Afiliat. In acest caz incetarea va produce efecte in termen de 5 (cinci) zile calendaristice de la data emiterii de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere a notificarii de denuntare unilaterale a Contractului. In cazul unei astfel de incetari Afiliatul nu are dreptul la nicio despagubire din partea Furnizorul Serviciului de Afiliere, acesta recunoscand ca o astfel de incetare nu ii produce niciun prejudiciu.

13.5. Furnizorul Serviciului de Afiliere isi rezerva dreptul de a inceta in orice moment colaborarea cu un Afiliat in cazul in care acesta nu respecta Termenii si Conditiile Serviciului, cu toate modificarile si completarile ulterioare. In acest caz incetarea va produce efecte imediat, Furnizorul Serviciului de Afiliere avand dreptul, recunoscut de catre Afiliat, de ii anula Afiliatului Castigul curent, de a ii intrerupe utilizarea Serviciului de Afiliere si / sau de a ii dezactiva Contul de Afiliat, fără nicio altă obligaţie sau raspundere din partea Furnizorul Serviciului de Afiliere.

13.4. Furnizorul Serviciului de Afiliere are dreptul, recunoscut de catre Afiliat, de a opri in orice moment utilizarea de catre un Afiliat a anumitor servicii sau optiuni din cadrul Serviciului de Afiliere.

13.4. Sub rezerva respectarii conditiilor stabilite de Termenii si Conditiile Serviciului de Afiliere, Afiliatul poate denunta in orice moment Contractul intre Furnizorul Serviciului de Afiliere si Afiliat prin comunicarea unei notificari scrise la sediul Furnizorul Serviciului de Afiliere si la adresa de email: contact@smslink.ro. In acest caz incetarea va produce efecte in termen de 5 (cinci) zile calendaristice de la primirea de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere a notificarii din partea Afiliatului.

13.6. In cazul incetarii Contractului, Afiliatul va inceta imediat sa foloseasca Serviciul de Afiliere si orice alte elemente de proprietate intelectuala si/sau industriala primite pentru utilizarea Serviciului de Afiliere. Orice eventuale Conversii realizate dupa momentul incetarii nu vor putea determina obligatii de plata in sarcina Furnizorul Serviciului de Afiliere.

13.7. Incetarea Contractului incheiat intre Furnizorul Serviciului de Afiliere si Afiliat nu va exonera de raspundere Afiliatul pentru prejudiciile cauzate Furnizorul Serviciului de Afiliere si/sau tertilor.

13.8. In cazul incetarii Contractului, Facturile emise de Afiliat si acceptate la plata de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere vor fi platite Afiliatului. Sumele inregistrate in Contul de Afiliat cu titlu de Castig curent si/sau cele care nu indeplinesc toate conditiile pentru a fi considerate Castig platibil nu vor mai fi platite Afiliatului, acesta asumandu-si in mod expres ca incetarea Contractului va determina pierderea sumelor. De asemenea, Afiliatul confirma ca nu va avea pretentii suplimentare Castigului Platibil asa cum sunt acestea stabilite si platite de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere.

14. CESIUNE

14.1. In lipsa acordului prealabil, expres, consemnat in scris al Furnizorul Serviciului de Afiliere, Afiliatul nu are dreptul de a cesiona si/sau transfera in niciun mod, total sau partial, drepturile si obligatiile sale rezultate din Contractul incheiat cu Furnizorul Serviciului de Afiliere si/sau din utilizarea Serviciului de Afiliere.

14.2. Prin utilizarea Serviciului de Afiliere, Afiliatul recunoaste dreptul Furnizorul Serviciului de Afiliere de a cesiona in orice moment, fara a fi nevoie de un alt acord al Afiliatului, total sau partial, oricare si toate drepturile si/sau obligatiile sale rezultate din Contractul incheiat cu Afiliatul si/sau din utilizarea Serviciului. De asemenea, Afiliatul recunoaste dreptul Furnizorul Serviciului de Afiliere de a cesiona / transfera catre un tert, in orice mod, total sau partial, Serviciul de Afiliere.

15. NOTIFICARI:

15.1. Notificarile, comunicarile si/sau orice alte adrese efectuate in cadrul Serviciului de Afiliere se vor face in scris, prin comunicare la adresa de corespondenta sau la adresa de e-mail indicate de catre Afiliat in formularele de inregistrare a Contului de Afiliat, si de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere in Introducerea Termenilor si Conditiilor Serviciului, cu toate modificarile si actualizarile ulterioare.

15.2. Afiliatul recunoaste ca orice notificari, comunicari efectuate de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere prin intermediul Serviciului, prin afisare in Platforma, sunt valabile si ii sunt opozabile de la momentul publicarii / afisarii de catre Furnizorul Serviciului de Afiliere.

15.3. In cazul in care comunicarea se face prin posta (inclusiv orice serviciu de curierat), va fi valabila daca va fi transmisa cu confirmare de primire si va fi considerata primita la data mentionata pe confirmarea de primire de catre oficiul postal primitor si/sau de catre curier.

15.4. In cazul in care comunicarea se face prin e-mail ea va fi considerata primita in ziua lucratoare in care a fost trimisa si/sau in ziua lucratoare imediat urmatoare in cazul in care a fost trimisa intr-o zi nelucratoare.

16. FORTA MAJORA

16.1. Orice imprejurare care este imposibil de prevazut si invincibila, independenta de vointa si controlul Partilor, care face imposibila indeplinirea obligatiilor Afiliatului si/sau Furnizorul Serviciului de Afiliere, va fi considerata Forta Majora si va exonera partea care o invoca de indeplinirea respectivei obligatii.

16.2. Cauzele de Forta Majora sunt acele imprejurari, incluzand, fara limitare: razboi, revolutie, cutremur, inundatii masive, embargo, expropriere, incendiu devastator, intreruperea sau blocarea accesului sau functionalitatii Serviciului de Afiliere din motive neimputabile Furnizorul Serviciului de Afiliere.

16.3. Partea care invoca Forta Majora trebuie sa notifice cealalta parte in termen de 10 zile lucratoare de la data la care au survenit imprejurarile si sa puna la dispozitie documentele care atesta Forta Majora, eliberate de o autoritate competenta in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la acea data. Partea in cauza este de asemenea obligata sa comunice imediat data la care inceteaza cauza de Forta Majora.

16.4. Partile se angajeaza sa ia toate masurile rezonabile necesare in vederea limitarii efectelor care ar putea surveni pe durata situatiei de Forta Majora, drept rezultat al situatiei de Forta Majora.

16.5. In timpul unui eveniment de Forta Majora care impiedica una sau ambele parti sa-si efectueze obligatiile, partile sunt exonerate de indeplinirea obligatiilor lor. Daca Forta Majora nu inceteaza in termen de 3 (trei) luni de la notificarea sa, oricare dintre parti poate denunta Contractul si/sau utilizarea Serviciului de Afiliere.

17. LEGISLATIE APLICABILA SI JURISDICTIE

17.1. Prevederile Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere si oricaror raporturi juridice intre Furnizorul Serviciului de Afiliere si Afiliat sunt guvernate de legile din România.

17.2. Instanţele competente cu sediul in localitatea Furnizorului Serviciului de Afiliere vor avea prioritate asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea în legatură cu prevederile Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere, respectiv cu toate modificarile si completarile ulterioare ale Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere.

18. DISPOZITII FINALE

Partile declara ca inteleg si accepta in mod expres, in conformitate cu Art. 1203 NCC, urmatoarele clauze ale Termenilor si Conditiilor Serviciului de Afiliere: Art. 1, Art. 2, Art. 3, Art. 4, Art. 5, Art. 6, Art. 7, Art. 8, Art. 9, Art. 10, Art. 11, Art. 12, Art. 13, Art. 14, Art. 15, Art. 16, Art. 17.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea