Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Caracteristici cheie ale integrarii SMSLink pentru Shopify prin care asigurati comunicarea prin SMS eficienta, automatizata si neintrerupta cu clientii dvs.

  • Configurare rapida, usor de realizat, prin mecanismul Webhooks, fara a necesita conostinte tehnice
  • Activarea si dezactivarea transmiterii SMS-urilor pentru oricare din starile comenzilor
  • Istoric detaliat pentru fiecare SMS transmis, in platforma SMSLink
  • Posibilitatea de a cauta SMS-urile transmise dupa numarul de telefon, in platforma SMSLink
  • Rapoarte complexe si detaliate si in platforma SMSLink, in contul dvs. de utilizator

Configurarea integrarii SMSLink pentru Shopify se face prin cativa pasi simpli si intuitivi, fara a necesita cunostinte tehnice.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea