Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

1. Dupa ce va autentificati in GMail, accesati optiunea Create filter disponibila in partea de sus a paginii prinicipale care prezinta Inbox-ul.

2. In fereastra aparuta definiti conditiile pe care doriti sa leindeplineasca e-mail-ul care sa fie forwardat la alerte@smslink.ro. In acest exemplu am definit ca orice e-mail care soseste de la nume@domeniu.ro sa fie redirectionat. Dupa ce definiti filtrele apasati Next Step.

3. In aceasta fereastra trebuie sa definiti actiunea care se va intampla cand un mesaj va indeplini filtrele anterioare. Alegeti optiunea Forward it to si adaugati adresa de e-mail alerte@smslink.ro, dupa care apasati Create Filter.

4. Filtrul a fost creeat si este afisat in la optiunea Settings > Filters, unde poate fi editata sau stearsa.

Inapoi la Setarea clientului de e-mail

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea