Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Configurarea oricarui client de e-mail este relativ simpla deoarece trebuie definite doar niste reguli de e-mail forwarding. Pentru aceasta, deoarece nu exista niste optiuni unice in toti clientii de e-mail, trebuie sa cautati optiuni ca: E-mail Forwarding, E-mail Filters, Filters, E-mail Rules, Create e-mail forwards, Create filters etc si sa urmati pasii.

Adresa de e-mail pe care trebuie sa o setati in e-mail forwarding spre care sa se trimita e-mail-urile care indeplinesc criteriile enumerate in pasii specifici fiecarui client de e-mail este alerte@smslink.ro.

Deoarece nu putem intrudce exemple pentru toti clientii de e-mail, am ales sa afisam exemple cu cei mai populari, iar astfel pentru a vedea pasii exemplificati pentru a defini filtre va rugam alegeti clientul de e-mail pe care il utilizati.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea