Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

1. Dupa ce va autentificati in cPanel, accesati optiunea Mail disponibila in lista de iconuri disponibile in pagina principala.

2. In noua fereastra cautati optiunea Email Filtering pentru a defini filtre pentru alerte@smslink.ro si continuati.

3. In aceasta fereastra pe langa filtrele deja existente apasati pe optiunea Add Filter si continuati.

4. In fereastra aparuta definiti conditiile pe care doriti sa leindeplineasca e-mail-ul care sa fie forwardat la alerte@smslink.ro. In acest exemplu am definit ca orice e-mail care soseste de la nume@domeniu.ro sa fie redirectionat. Dupa ce definiti filtrele apasati Next Step.

5. Filtrul a fost creeat si este afisat dupa ce apasati pe Activate.

Inapoi la Setarea clientului de e-mail

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea