Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

1. Dupa ce deschideti Microsoft Outlook, accesati meniul Tools si apoi Rules and Alerts. In fereastra deschisa ramaneti la tabul E-mail Rules si apasati butonul New Rule.

2. In urmatoarea fereastra selectati optiunea ,,Send an alert to my mobile device when I get messages from someone'' si adaugati la prima optiune ,,from people or distribution list'' adresa de e-mal a expeditorului a carui mesaj doriti sa il notificati prin SMS, iar la optiunea ,,to people or distribution list'' adaugati adresa de e-mail alerte@smslink.ro, pe care vor fi trimise alertele si convertite in SMS.

Apasati Finish pentru a salva regula cu optiunile alese sau apasati Next pentru a defini criterii suplimentare, exceptii si alte optiuni.

3. Veti vedea mai jos regula definita si veti avea posibilitatea sa o editati sau sa o stergeti in orice moment.

Inapoi la Setarea clientului de e-mail

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea