Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pentru a trimite SMS-uri sau a solicita anumite informatii referitoare la contul dvs., prin SMS Gateway trebuie sa apelati Web Service-ul JSON documentatiei, folosind adresele endpoint-urilor standard sau securizate de mai jos, in functie de alegerea dvs.:

Endpoint Web Service JSON pentru transmitere de SMS-uri:

  • Protocol HTTP: http://www.smslink.ro/sms/gateway/communicate/json.php
  • Protocol HTTPS: https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/json.php

Endpoint Web Service JSON pentru interogare credit:

  • Protocol HTTP: http://www.smslink.ro/sms/gateway/communicate/json.php?mode=Credit
  • Protocol HTTPS: https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/json.php?mode=Credit

In momentul in care va conectati la oricare din endpoint-urile SMS Gateway JSON, de mai sus, trebuie sa va asigurati ca aplicatia dvs. transmite urmatorul header:

Content-Type: application/json

Utilizand PHP si CURL, acest header poate fi setat in felul urmator, iar exemplul complet este disponibil aici:

curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array('Content-Type: application/json'));

Parametrii de la capitolele urmatoare, transmisi catre endpoint-urile de mai sus se transmit prin metoda POST, in format JSON. Endpoint-urile JSON citesc parametrii POST in format raw (echivalentul php://input).

In moment-ul in care trimiterea datelor s-a incheiat, SMS Gateway va valida datele pe care dumneavoastra le-ati trimis si daca nu va descoperi nici o eroare va trimite SMS-ul la destinatarul ales si va returna anumite informatii cu privire la mesajul trimis, sau daca ati cerut anumite date despre cont va va returna acele date, in caz contrar returnand un mesaj de eroare specific tot prin, mesajele de eroare fiind documentate la capitolele urmatoare.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea