Pe langa avantajul pe care Mail2SMS il creeaza, prin dezvoltarea posibilitatii de a trimite SMS din orice aplicatie de e-mail, ca de exemplu Yahoo! Mail, GMail, Live.com, Outlook Express, Outlook sau Thunderbird, prin trimiterea de e-mail la numar@smslink.ro, Mail2SMS poate fi utilizat si pentru Event Triggered E-mail, care devine Event Triggered SMS, fara a avea nevoie de nici un echipament hardware.

Ce inseamna Event Triggered E-mail? Orice e-mail trimis catre o persoana, in mod automat, de catre un sistem, ca urmare a inceperii unui eveniment, incepand de la cele simple ca aniversarea cuiva, intalnire sau alte evenimente, pana la un context mai complex cand se trimite un e-mail cand se declanseaza o alarma de miscare sau de temperatura sau alte situatii ale unor instalatii tehnologige. Aceste tipuri de e-mailuri ajuta foarte mult in momentul in care cineva are acces aproape tot timpul la un PC cu Internet.

Mail2SMS poate extinde acest Event Triggered E-mail la Event Triggered SMS fara a avea nevoie de nici un echipament hardware, ci doar de un cont pe www.smslink.ro. Acest lucru este posibil prin inlocuirea adresei de e-mail la care se trimite e-mail-ul declansat de eveniment in numar@smslink.ro, unde numarul este orice numar de telefon mobil din orice retea nationala – Vodafone, Orange, Cosmote sau Zapp.

Avantajele sunt clare, persoana care primeste notificarile nu mai este nevoita sa aiba un PC in apropiere a carui e-mail sa il verifice constant, ci va primi acestenotificari sub forma de SMS pe telefonul mobil. In contextul in care telefonul mobil se afla aproape mereu in preajma utilizatorului, notificarea la acel eveniment va fi receptionata si citita de utilizator intr-un timp mult mai scurt iar astfel timpul de reactie scade considerabil.

Un numar important de clienti SMSLink.ro au ales sa foloseasca serviciul Mail2SMS pentru alerte SMS la declansarea alarmelor de miscare sau de temperatura dar si a statusurilor instalatiilor tehnologice sau industriale.

Pentru a beneficia de Mail2SMS va invitam sa va creeati un cont pe www.smslink.ro, nu exista abonamente lunare sau taxa de activare, ci se platesc doar mesajele transmise. Ca persoana juridica puteti testa acest serviciu gratuit, avand 3 SMS-uri gratuite in momentul in care va creeati contul.

, , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea