Incepand de astazi puteti aloca eficient SMS-uri in cadrul companiei dumneavoastra folosind platforma SMSLink.ro prin noua facilitate disponibila gratuit, si anume: SMSLink Subaccounts. Noua facilitate permite crearea de subconturi pentru persoane sau departamente din cadrul companiei dumneavoastra carora sa le alocati resursele achizitionate pe contul principal in functie de necesitati, astfel controland eficient costurile si putand audita in orice moment utilizarea acestor resurse.

Astfel, daca sunteti o companie cu o structura complexa, puteti crea subconturi pentru departamentul de marketing (pentru publicitare / marketing prin SMS), tehnic (pentru monitorizare infrastructura prin SMS) si facturare (pentru notificari manuale si automatizate emitere facturi, scadenta facturi, depasire scadenta) si subconturi pentru persoanele din conducerea acestor departamente, pentru a aloca eficient SMS-urile achizitionate iar acestia sa poata trimite doar volumul alocat, fara a putea achizitiona direct sau depasi acest volum.

Aceasta facilitate este disponibila gratuit. Pentru a testa aceasta facilitate va trebui sa va inregistrati sau sa va autentificati. Dupa autentificare accesati pagina de administrare subconturi, aici.

, , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea