Suntem bucurosi sa anuntam parteneriatul cu Blugento, o solutie construita pe fundatia solida a platformei Magento care ofera toate functiile necesare unui magazin online într-o soluție robusta și ușor de utilizat. De acum Blugento, cu ajutorul SMSLink, vă oferă posibilitatea să trimiteți notificări SMS operationale, despre statusul comenzilor din magazinul dvs. online, către clienții dvs. într-un mod accesibil și ușor.

Avantajele notificărilor SMS in eCommerce

  • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%.
  • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire.
  • Statisticile arata de asemenea ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
  • Construiti o relatie mai puternica cu clientii dvs. prin notificarea acestora prin SMS despre starea comenzilor, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.
  • Informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
  • Spre deosebire de alte canale de comunicare, SMS-ul este un canal de comunicare disponibil continuu, independent de conexiunea utilizatorului la Internet, astfel stiti intotdeauna ca informatia privind comanda ajunge in timp util la clienti.

Pentru activarea serviciului de notificari SMS operationale in magazinul dvs. online Blugento, este necesar sa contactati persoana dvs. de contact din cadrul Blugento sau ne puteti contacta pe noi prin oricare metoda de contact, iar noi vom initia setup-ul impreuna cu echipa Blugento.

Despre SMSLink

SMSLink.ro este una dintre principalele soluţii SMS din România, incluzând servicii precum SMS Marketing sau notificări SMS operationale, soluţie dezvoltată şi operată de către ASTINVEST, companie cu experienţă de peste 12 ani (începând cu anul 2008) în servicii SMS şi cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / lună (adica în medie peste 380.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Despre Blugento

Blugento este o solutie eCommerce ultra-performanta, construita pe platforma solida Magento, intr-un format SaaS, fara costurile ridicate asociate unei solutii Magento. Cu Blugento clientii beneficiaza de toate functiile necesare pentru un magazin online de succes, dar fara grija pentru infrastructura tehnica si problemele asociate intretinerii unui magazin online. Astfel, se pot concentra pe ceea ce este important pentru ei – promovarea si crestea business-ului.

, , , , ,

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea